NB II: szerződést hosszabbított a visszatérő kapus az MTK-val

Szerződést hosszabbított a labdarúgó NB II-ben rajthoz álló MTK Bese Balázzsal, a 20 esztendős kapus 2022. június 30-ig szóló megállapodást kötött a klubbal – számolt be a kék-fehérek honlapja.

NB II: a Csákvártól érkezhet rutinos kapus a Vasashoz

A Nemzeti Sport Online információi szerint a Csákvártól erősítene a Vasas másodosztályú labdarúgócsapata.

MLSZ: eltiltották a Vasas kapusát – fegyelmi határozatok

Az NB I-ben egyedül a Mezőkövesd edzője, Elek Norbert kapott eltiltást az MLSZ fegyelmi bizottságának (FEB) május 21-i ülésén.

Vasas: Szanyó Károly elődje félt – „Ez kihatott a teljesítményünkre is”

A Debrecen kedden a Megyeri úton legyőzte a Vasast, és továbbjutott a Magyar Kupában. A találkozó előtt a pályára nem lépő Bévárdi Zsomborral és Bese Balázzsal, míg utána Hinora Kristóffal beszélgetett az NSO Tv stábja, nemcsak a mérkőzésről, hanem a nemrégen bekövetkező edzőváltásról is.

NB II: újabb két játékost szerződtetett a Vasas

Hinora Kristóf és Bese Balázs személyében két fiatal játékost igazolt a Vasas – derült ki az NB II-es labdarúgó-bajnokság rajtjára készülő angyalföldi klub hivatalos honlapjáról. Mindkét játékos kölcsönbe érkezik az MTK-tól.

NB II: három fiatal kölcsönbe mehet az MTK-tól; Bese visszatér

Több fiatal játékos kölcsönbe távozik a labdarúgó NB II-ben listavezető MTK-tól: Demjén Patrik Budaörsön, Forgács Péter Budafokon szerepel tavasszal, Szabó Dominik Csákvárra kerülhet, miközben Bese Balázs visszatér a klubhoz – tudta meg a Nemzeti Sport Online.