Tour: „Az irány jó, de még mindig van baj” – az ötszörös győztes a doppingról

Bernard Hinault, a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny ötszörös győztese szerint a sportágat változatlanul sújtják a doppingbotrányok, azoknak a versenyzőknek pedig, akik valaha használtak tiltott szereket, vissza kellene fizetniük a megnyert pénzdíjukat.

Tour: Hinault szerint sztrájkolnia kellene, ha Froome indulhat

Az ötszörös bajnok Bernard Hinault szerint a többi indulónak sztrájkolnia kellene, amennyiben a címvédő Christopher Froome is rajthoz állhat az idei francia országúti kerékpáros körversenyen, a Tour de France-on.

Giro: „Froome nem tartozik a sportág legendái közé. El kell tiltani”

Bernard Hinault szerint a győztes Chris Froome-ot nem lett volna szabad engedni rajthoz állni a vasárnap zárult 101. Giro d'Italia országúti kerékpáros-körversenyen.

Kerékpár: „Froome mindhárom nagy körversenyt megnyerheti jövőre”

Chris Froome megcélozhatja mindhárom nagy országúti kerékpáros körverseny, a Giro d'Italia, a Tour de France és a Vuelta a Espana megnyerését a sportág egyik élő legendája, Bernard Hinault szerint.

Tour: Armstrong szerint dopping nélkül nem is lehet nyerni

Az ötszörös Tour de France-győztes Bernard Hinault nem érti, hogy miért kell 15 évvel ezelőtti doppingeseteket néhány nappal a 100. Tour előtt „előásni”. Szerinte ez árt a Francia körversenynek.