Torna: Berki Krisztián vállát hétfőn ismét megműtik

Újabb műtét vár a lólengésben olimpiai bajnoki Berki Krisztiánra.

Torna-vb: Berki úgy érzi, kívülről is tud segíteni – még nem gondolkodik a jövőn

Berki Krisztián örül, hogy sérülése ellenére is kiutazott a stuttgarti torna-világbajnokságra, a Nemzeti Sportnak elmondta, úgy érzi, jelenlétével is a társak segítségére tud lenni.

Berki Krisztián: Nem tudom még kimondani, hogy vége…

Berki Krisztián nem a lovon, hanem csak a szer mellett. Mint arról beszámoltunk, olimpiai bajnok tornászunk válla újból megroppant, így kihagyja a stuttgarti világbajnokságot, és könnyen lehet, hogy az újabb műtét pályafutása befejezését jelenti.

Torna: Itt a vége? Berki Krisztián nem indul a világbajnokságon!

Csütörtökön karkörzés közben megroppant Berki Krisztián válla, így kénytelen volt a torna-világbajnokságtól való távolmaradás mellett dönteni.   

Torna-vb: Berki Krisztián edzője szerint csoda kell a kvótához

Berki Krisztián két és fél éves kihagyás után a jövő héten kezdődő világbajnokságon tér vissza, ott szeretné megszerezni lólengésben az olimpiai kvótát. A tornász edzője, Kovács István bízik tanítványában, de vannak kétségei.

Berki Krisztián: Túl régóta vagyok a tornateremben, hogy feladjam

Nem indul a szombathelyi világkupaversenyen Berki Krisztián, a lólengés olimpiai bajnoka, ám az októberi világbajnokságról nem mondott le. 

Torna: Berki Krisztián nem indul a szombathelyi vk-n

Berki Krisztián nem érzi százszázalékosnak a gyakorlatát, így nem indul a hétvégi HunChallenge torna világkupán.

Torna-vk: Berki Krisztián is a magyar keretben Szombathelyen

A magyar válogatottat a férfiaknál hat, a nőknél pedig négy versenyző alkotja a szeptember 6–8-i szombathelyi torna-világkupaversenyen.

Torna: az olimpiai kvóta reményében tér vissza Berki

Két év kihagyás és három vállműtét után – az utolsó októberben volt Manchesterben – a tokiói kvótaszerzés reményében tér vissza Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász.

Torna: két év után, szeptemberben versenyez ismét Berki Krisztián

Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász a szeptemberben rendezendő szombathelyi világkupaversenyen tér vissza a vállsérülése miatti több mint kétéves kihagyást követően.

Torna: Berki Krisztián bekerült a szövetség elnökségébe

Berki Krisztián olimpiai bajnok tornászt beválasztották kedden a magyar szövetség (MATSZ) elnökségébe.

Képek: újra „összeházasodott” nejével Berki Krisztián

Egy pillanatig sem hezitált a házaspár, egyből igent mondott az Esküvő Classic magazin felkérésére, így a májusi számban Berki Krisztián és felesége, Marcsi látható majd – természetesen vőlegényként és menyasszonyként.

Berki Krisztián: Már látom a fényt az alagút végén

Látja a fényt az alagút végén: a lólengés 2012-es olimpiai bajnoka, Berki Krisztián újra nekiveselkedik, immár vállfájdalom nélkül képesnek érzi magát arra, hogy az őszi vb-n megszerezze a kvótát Tokióra.

Jótékonyság: mézeskalácsból 1353 készült élsportolókkal

A törött mézeskalács szív mindenki által ismert emblémája az Ökumenikus Segélyszervezet „szeretet.éhség.” adománygyűjtésének, amelyhez idén is csatlakoztak sztársportolóink, akik hétfőn segédkeztek 1353 darab mézeskalács szív elkészítésében.

Torna: ismét visszavonul Berki korábbi legnagyobb ellenfele

Bejelentette visszavonulását a tornász Louis Smith, aki Berki Krisztián mögött ezüstérmes volt lólengésben a 2010-es világbajnokságon és a 2012-es londoni olimpián.

Úszás: Eric, az angolna kontra Liu Shaolin, Berki, Torghelle

Bár a FINA úszó világkupa 4., budapesti állomása önmagában is igazi sztárparádét ígér, a szervezők két extra versenyszámmal is szórakoztatják a Duna Arénába kilátogató nézőket. Budapestre érkezik Eric Moussambani, aki a sydneyi olimpián vált világhírűvé 1:52.72 másodperc alatt „leúszott” 100 méterével – ő azóta már hazája, Egyenlítői-Guinea szövetségi kapitánya, valamint az úszósport jószolgálati nagykövete lett – tájékoztatott a Magyar Úszószövetség.

Kép: édesapja nyomdokain Berki Krisztián kislánya

Berki Krisztián gyermeke ugyanazon az úton indult el, mint olimpiai bajnok édesapja: Lia túl van az első tornaedzésén.

NB I-es focistával jár Berki Krisztián korábbi kedvese

Hódi Pamela a jelenleg Mezőkövesden futballozó Tóth Bencével alkot egy pár – írja a Bors. A hölgy korábbi kedvese, Berki Krisztián 2007-ben lett az FTC Zrt. vezérigazgatója, s egészen 2010-ig töltötte be a posztot. Tóth Bence éppen 2008 és 2012 között volt a Ferencváros labdarúgója, így jól ismerik egymást.

Berki Krisztián elmondott valamit, amit eddig senkinek sem

Aprólékos munkával, kitartóan és elszántan építkezik újra Berki Krisztián az őszi műtétje óta: a londoni olimpiai bajnok tornász ugyanis nem mondott le tokiói álmairól. A Nemzeti Sportnak mesélt az évekkel ezelőtti mélypontról is, amelynek bizonyos fejleményeit eddig nem tárta a nyilvánosság elé.

Torna-vk: Berki Krisztián megnyerte a kétéves sorozatot

Berki Krisztián olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász megnyerte a 2016–2018-as egyéni világkupa-sorozatot lólengésben.