Ahogy mi megéltük: hogyan dobj fel egy Újpest–Vidit? Olimpiai arannyal!

Sorozatunkban személyes élmények alapján elevenítünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. A 32. részben Kocsmár-Tóth István idézi fel azt a délutánt, amikor Berki Krisztián Londonban olimpiai bajnok lett. 

Videó: sportolókkal indult új kihívás az összefogásért

A Fúzió Hallgatói Közösség új kezdeményezést indított, melynek lényege, hogy sportolók hívják fel a figyelmet, mennyire nagy szükség van a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetben is a fegyelmezett hozzáállásra.

Torna: versenyen szeretne búcsúzni Berki Krisztián

Versenyen szeretne elbúcsúzni az olimpiai bajnok Berki Krisztián, ám ha a május végi Európa-bajnokságra nem tud felkészülni, nem küzd tovább, és elköszön a tornateremtől.

Torna: új kapitány, Berki edzője irányítja a férfiválogatottat

Új szövetségi kapitány a férfiválogatott élén: Berki Krisztián edzője, Kovács István irányításával mozdulhat el a mélypontról a szakág.

Torna: „Berki világversenyes éremmel szeretne búcsúzni”

Magyar Zoltán, a Magyar Tornaszövetség (MATSZ) elnöke szerint bár a jövő nyári olimpián biztosan nem lesz ott, világversenyen szerzett éremmel szeretne búcsúzni a nagyközönségtől Berki Krisztián.

Képek: mézeskalácsot sütöttek az olimpiai és világbajnokok

Ismét óriási mézeskalácsszív-sütési akcióval startolt az Ökumenikus Segélyszervezet karácsonyi adománygyűjtése. Olimpiai és világbajnok sportolók sora segített elkészíteni az adományvonal hívószámát jelképező első 1353 darab mézeskalácsszívet.

Torna: Berki Krisztián vállát hétfőn ismét megműtik

Újabb műtét vár a lólengésben olimpiai bajnoki Berki Krisztiánra.

Torna-vb: Berki úgy érzi, kívülről is tud segíteni – még nem gondolkodik a jövőn

Berki Krisztián örül, hogy sérülése ellenére is kiutazott a stuttgarti torna-világbajnokságra, a Nemzeti Sportnak elmondta, úgy érzi, jelenlétével is a társak segítségére tud lenni.

Berki Krisztián: Nem tudom még kimondani, hogy vége…

Berki Krisztián nem a lovon, hanem csak a szer mellett. Mint arról beszámoltunk, olimpiai bajnok tornászunk válla újból megroppant, így kihagyja a stuttgarti világbajnokságot, és könnyen lehet, hogy az újabb műtét pályafutása befejezését jelenti.

Torna: Itt a vége? Berki Krisztián nem indul a világbajnokságon!

Csütörtökön karkörzés közben megroppant Berki Krisztián válla, így kénytelen volt a torna-világbajnokságtól való távolmaradás mellett dönteni.   

Torna-vb: Berki Krisztián edzője szerint csoda kell a kvótához

Berki Krisztián két és fél éves kihagyás után a jövő héten kezdődő világbajnokságon tér vissza, ott szeretné megszerezni lólengésben az olimpiai kvótát. A tornász edzője, Kovács István bízik tanítványában, de vannak kétségei.

Berki Krisztián: Túl régóta vagyok a tornateremben, hogy feladjam

Nem indul a szombathelyi világkupaversenyen Berki Krisztián, a lólengés olimpiai bajnoka, ám az októberi világbajnokságról nem mondott le. 

Torna: Berki Krisztián nem indul a szombathelyi vk-n

Berki Krisztián nem érzi százszázalékosnak a gyakorlatát, így nem indul a hétvégi HunChallenge torna világkupán.

Torna-vk: Berki Krisztián is a magyar keretben Szombathelyen

A magyar válogatottat a férfiaknál hat, a nőknél pedig négy versenyző alkotja a szeptember 6–8-i szombathelyi torna-világkupaversenyen.

Torna: az olimpiai kvóta reményében tér vissza Berki

Két év kihagyás és három vállműtét után – az utolsó októberben volt Manchesterben – a tokiói kvótaszerzés reményében tér vissza Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász.

Torna: két év után, szeptemberben versenyez ismét Berki Krisztián

Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász a szeptemberben rendezendő szombathelyi világkupaversenyen tér vissza a vállsérülése miatti több mint kétéves kihagyást követően.

Torna: Berki Krisztián bekerült a szövetség elnökségébe

Berki Krisztián olimpiai bajnok tornászt beválasztották kedden a magyar szövetség (MATSZ) elnökségébe.

Képek: újra „összeházasodott” nejével Berki Krisztián

Egy pillanatig sem hezitált a házaspár, egyből igent mondott az Esküvő Classic magazin felkérésére, így a májusi számban Berki Krisztián és felesége, Marcsi látható majd – természetesen vőlegényként és menyasszonyként.

Berki Krisztián: Már látom a fényt az alagút végén

Látja a fényt az alagút végén: a lólengés 2012-es olimpiai bajnoka, Berki Krisztián újra nekiveselkedik, immár vállfájdalom nélkül képesnek érzi magát arra, hogy az őszi vb-n megszerezze a kvótát Tokióra.

Jótékonyság: mézeskalácsból 1353 készült élsportolókkal

A törött mézeskalács szív mindenki által ismert emblémája az Ökumenikus Segélyszervezet „szeretet.éhség.” adománygyűjtésének, amelyhez idén is csatlakoztak sztársportolóink, akik hétfőn segédkeztek 1353 darab mézeskalács szív elkészítésében.