Vitorlázás: Berecz Zsombor megnyerte az előolimpiát

Berecz Zsombor már az éremfutam előtt megnyerte az Enosimában zajló vitorlás előolimpiát Finndingiben.

Mezőkövesd: válogatott játékost vettek kölcsön a Fehérvártól

Egy idényre kölcsönvette a Mezőkövesd a Mol Fehérvár FC egyszeres magyar válogatott labdarúgóját, Berecz Zsombort – jelentette be a hivatalos honlapján a borsodi klub.

Vitorlázás: Berecz Zsombor ezüstérmes az Európa-bajnokságon

Pályafutása második Európa-bajnoki ezüstérmét szerezte a vitorlázó Berecz Zsombor: a finn dingi osztályban induló magyar világbajnok az Athénban megrendezett versenyen második helyezett lett – számolt be róla a magyar szövetség. A szombati éremfutamon a kilencedik helyen ért célba, amivel biztosította Európa-bajnoki helyezését. A magyar versenyző számos nagy nevet előzött meg, a vert mezőnyben végzett a világranglista élén álló holland Nicholas Heiner és a balatonföldvári 2017-es világbajnok svéd Max Salminen is.

Berecz Zsombor: A sportkarrieremnek ez volt a csúcsa! Eddig…

Erőssége, hogy sohasem adja fel, hogy vert helyzetből is képes felállni, gyengéje, hogy alapvetően biztonsági játékos, de az utóbbi időben ezen is tudott változtatni. A vitorlázó Berecz Zsombort magabiztosabbá tette a finn osztályban szerzett világbajnoki cím – s nem csupán a vízen, a magánéletben is. Ő szerezte a magyar küldöttség első tokiói kvótáját, s két év múlva szeretne dobogóra állni az olimpián.

Vitorlázás: Érdi Mária és Berecz Zsombor az év legjobbja

Érdi Máriát és Berecz Zsombort választották az év vitorlázójának – két olimpikonunk győzelme aligha lehetett kérdéses.

Olimpia 2024: kikerült két versenyszám a programból

A Nemzetközi Vitorlásszövetség (World Sailing) döntött a 2024-es párizsi olimpiai hajóosztályokról, eszerint kikerül a programból a finn dingi és a 470-es.

Vitorlázás: két olimpiai kvóta megvan, további kettő a cél

A világbajnok Berecz Zsombor (Finn), valamint Érdi Mária (Laser Radial) által begyűjtött két kvóta mellé további kettő megszerzése a cél a Magyar Vitorlásszövetség szerint, amely hétfőn köszöntötte a dániai világbajnokságról hazatérő versenyzőket.

Vitorlázás: csodás fogadtatásban volt része Berecznek – képek

Berecz Zsombornak csodás fogadtatásban volt része. A finn osztály világbajnoka – egyben első tokiói kvótásunk – kicsit meg is hatódott.

Vitorlázás: újabb siker a vb-n – Érdi Mária olimpiai kvótát szerzett

Berecz Zsombor szerdai olimpiai kvótaszerzése és mai világbajnoki címe után újabb magyar sikerrel folytatódott a dániai Aarhusban folyó olimpiai kvalifikációs vitorlázó-világbajnokság. Érdi Mária Laser Radialban 10. helyen jutott be az éremfutamba és kvótát szerzett a 2020-as tokiói olimpiára.

Vitorlázás: Berecz Zsombor világbajnok finn hajóosztályban!

Berecz Zsombor háromszoros olimpikon (Balatoni Yacht Club) a dániai Aarhusban rendezett olimpiai kvalifikációs világbajnokság éremfutamában az első helyen ért célba hajóosztályában, ezzel összetettben is elsőként végzett, azaz vb-győztes lett!

Tokió 2020: megvan az első magyar kvóta az olimpiára!

Berecz Zsombor egyszerűen zseniális. Ennek, no meg kézsérülése utáni parádés visszatérésének és remek formaidőzítésének köszönhetően ő szerezte meg hazánk első kvótáját a tokiói olimpiára.

Vitorlázó-vb: Berecz Zsombor összesítésben a hetedik

Eredményes keddi versenyzéssel összesítésben a hetedik helyre lépett előre Berecz Zsombor Finndingiben az aarhusi olimpiai kvalifikációs vitorlázó-világbajnokságon.

Vitorlázó vb: Gyapjasék és Berecz az aranycsoportban

Két osztályban lezárultak a selejtezők az aarhusi vitorlázó-világbajnokságon, amelyen már olimpiai kvótákat osztanak – Berecz Zsombor (finn) és a Gyapjas Balázs, Gyapjas Zsombor testvérpár (470) is az aranycsoportban folytatja.

Vitorlázó-vb: a 13. helyen az első futam után Gyapjasék

Gyapjas Balázs és Gyapjas Zsombor a 13. helyen áll a csütörtöki nyitónap után a 470-es hajóosztályban az aarhusi olimpiai kvalifikációs vitorlázó-világbajnokságon.

Négy osztályban is világklasszis vitorlázók szállnak vízre a tokiói indulásért

Már négy olimpiai hajóosztályban tud nyerőesélyes magyar egység rajthoz állni bármelyik világversenyen, beleértve az olimpiát is – röviden fogalmazva ez az utóbbi hónapok mérlege. Az idei nemzetközi eredmények ugyanis nem hagynak kétséget afelől, hogy a már évek óta világklasszis finnes Berecz Zsombor mellett Érdi Mária, és a Gyapjas testvérek, valamint a Vadnai testvérek is a világ legszűkebb élmezőnyéhez tartoznak a saját hajóosztályukban.

Vasas: Szerettük volna megtartani Vidáékat – Domonyai

Berecz Zsombor és Vida Máté után újabb magyar válogatott játékos, a Videotonhoz távozó Hangya Szilveszter is elhagyta az NB I-ből az előző szezon végén kieső Vasas labdarúgócsapatát. Az angyalföldi egyesület júniusban kinevezett sportigazgatója, Domonyai László a klub hivatalos honlapjának elmondta, szerették volna megtartani a fentebb említett futballistákat, de ez nem volt reális.

Marko Nikolics: A következő napokban lesznek még új igazolásaink

A Videoton kerete az előző szezon vége óta két labdarúgóval, a Vasastól szerződtetett Berecz Zsomborral és a DVSC-től igazolt Sós Bencével bővült. Marko Nikolics a DAC ellen 1–1-re végződő felkészülési mérkőzés után az NSO Tv-nek elmondta, milyen szerepet szán a következő szezonban a két fiatalnak, valamint arról is beszélt, várható-e a Bajnokok Ligája-selejtezőig újabb érkező. Kovács Istvánt az eddigi felkészülésről kérdeztük, illetve szóba került az is, elemezték-e már a luxemburgi Dudelange játékát. 

Videoton: két játékos szerződtetését jelentették be

A bajnok Videoton a hivatalos honlapján bejelentette, amit a hétvégén már előre jeleztünk, a Vasasból az egyszeres válogatott Berecz Zsombort, a DVSC-ből az U-válogatott Sós Bencét szerződtették.

Videoton: a Vasas mellett a DVSC-ből is érkezik középpályás

A bajnok Videoton megkezdte a nyári erősítéseket: szombaton beszámoltunk róla, hogy Berecz Zsombor érkezik a Vasastól, és értesüléseink szerint Sós Bencét is szerződtetik a fehérváriak a DVSC-től.

NB I: a Fradinál is képben volt, a Vidihez ír alá a válogatott középpályás

A Nemzeti Sport értesülései szerint a bajnok Videoton nyeri a Vasas egyszeres válogatott középpályásáért, Berecz Zsomborért folyó versenyt, hamarosan bejelenthetik a szerződtetését.