Tokió 2020: Berecz Zsombor Horvátországban készül

Horvátországban készül tovább a jövő nyárra halasztott tokiói olimpiára a finn hajóosztályban világbajnok Berecz Zsombor.

Vitorlázás: Lemásoljuk ezt az évet – Berecz Zsombor

Nem így tervezte a tavaszt, de ebben a helyzetben is igyekszik megtalálni a pozitívumokat, és sohasem unatkozik. Berecz Zsombor a Balatonon egyedül készül az olimpiára, ám a céljai nem változtak.

Vitorlázás: Berecz Zsombor nem örül a halasztásnak, de nem adja fel

Nem örül annak, hogy a jövő évre halasztották a tokiói nyári játékokat, de mivel éveken keresztül a sikeres olimpiai szereplésért dolgozott, nem most fogja feladni - nyilatkozott az M1 aktuális csatornán a  finndingiben világbajnok Berecz Zsombor.

Koronavírus: Berecz Zsombor májusig Mallorcán maradhat

Spanyolországban készül tovább az olimpiára a finn dingi hajóosztályban világbajnok Berecz Zsombor, aki a koronavírus-járvány miatt meghozott kényszerintézkedések nyomán kint maradt Mallorcán, ahol a napokban töröltek egy versenyt.

MK: „Inkább akarat kérdése” – mezőkövesdi sprint Felcsúton a 95. percben

A helyzeteit sorra elpocsékoló Puskás Akadémia 1–0-ra kikapott Felcsúton a Mezőkövesdtől a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásán. A találkozó után értékeltek a vezetőedzők, illetve Berecz Zsomborral és Nagy Zsolttal beszélgetett az NSO Tv stábja.

Elhozott egy pontot az Újpest a harmadik helyezett otthonából

Nem megy a Mezőkövesdnek odahaza az Újpest ellen, a dobogón álló csapat ezúttal sem tudta megverni a lila-fehéreket, sőt az egy pontért is kétszer kellett egyenlítenie Kuttor Attila csapatának.

Vitorlázás: Berecz Zsombor 3. a finndingi világbajnokságon

Berecz Zsombor bronzérmet nyert a vitorlázók finndingi hajóosztályának melbourne-i világbajnokságán.

NB I: 3 FTC-, 2-2 ZTE- és Fehérvár-játékos az ősz álomcsapatában

Szokásunkhoz híven elkészítettük posztonkénti rangsorunkat, amelynek eredményeként kialakult az első 16 forduló tizenegye.

Finndingi-vb: futamot nyert, már harmadik Berecz

A címvédő Berecz Zsombor a harmadik helyre lépett előre a vitorlázók Finn dingi hajóosztályának Melbourne-ben zajló világbajnokságán, melyen csütörtökön újabb futamgyőzelmet aratott.

Finn dingi-vb: szélcsend, törölték a szerdai programot

A 38 fokos hőségben kialakult szélcsendben nem rendeztek futamot szerdán a vitorlázók finn dingi hajóosztályának Melbourne-ben zajló világbajnokságán, melyen a címvédő Berecz Zsombor az összesítésben négy futam után a nyolcadik helyen áll.

Finn dingi-vb: Berecz Zsombor futamgyőzelemmel lépett előre

A címvédő Berecz Zsombor megnyerte a harmadik futamot a vitorlázók Finn dingi hajóosztályának Melbourne-ben zajló világbajnokságán.

Vitorlázás: a vb-címvédő Berecz 11. helyen az első nap után

A címvédő Berecz Zsombor visszafogott kezdés után a 11. helyen zárta az első napot a vitorlázók Finndingi hajóosztályának Melbourne-ben zajló világbajnokságán.

Ember és hajó harmóniája – Berecz Zsombor feszegeti a határait

Feszegeti a saját határait, sőt, néha túl is megy rajtuk – az év nagy részét vitorlázással tölti. Berecz Zsombor, a finn hajóosztály világbajnoki címvédője esélyesként készül az olimpiára, és ez egyáltalán nem zavarja, sőt.

Tokió 2020: Berecz vb-éremmel szeretne hangolni az olimpiára

Berecz Zsombor, a finn dingiben tavaly világbajnoki aranyérmes vitorlázó az idei vb-n is érmet szeretne szerezni, ezzel hangolva a jövő nyári tokiói olimpiára, amelyen ugyancsak dobogóra szeretne állni.

Vitorlázás: Berecz Zsombor kölcsönhajóval nyert Athénban

Vérre menő játékban, kemény küzdelemben nyerte meg a hétvégén Berecz Zsombor a finnesek első pénzdíjas versenyét Athénban. A tapasztalatait, az érzéseit mondta el a hunsail.hu-nak.

NB I: az önmagát eláruló Radó is beszélt a kihagyott 11-esről

Radó András csapattársa büntetőjéről beszélt, mégis a saját tizenegyesét végezte el úgy, ahogy előre jósolta – a Nemzeti Sport keddi számában a mezőkövesdi Berecz Zsombor beszélt arról, hogy a zalai támadó elárulta neki, hogy hova lőné a 11-est, most Radó András is megszólalt a kimaradt büntetőkkel kapcsolatban.

Vitorlázás: Berecz szerint a sportág szégyene, ami most megy

Berecz Zsombor kifakadt. Nem csoda, hiszen a nemzetközi szövetség úgy döntött: az ő tradicionális hajóosztálya, vagyis a finndingi 2024-ben valószínűleg már nem szerepel az olimpia műsorán. A világbajnoki címvédő Berecz Zsombor görögországi edzőtáborban készül a jövő évi olimpiára (amelyre az első adandó alkalommal megszerezte az indulási jogot, hogy most már csak a felkészülésre koncentrálhasson), s nagyon határozott véleménye van arról, ami a sportágon belül zajlik az utóbbi hetekben, hónapokban.

Vitorlázás: a magyaroknak kedvezőtlen döntéseket hoztak Párizsra nézve

 A Nemzetközi Vitorlásszövetség tanácsa bermudai konferenciáján határozott a 2024-es olimpiára javasolt hajóosztályokról, és a döntés a magyar versenyzők számára több szempontból is kedvezőtlen.

Kelet csillaga: a Mezőkövesd legyőzte a Debrecent!

A Mezőkövesd a tabella második helyére lépett, miután 3–1-re legyőzte odahaza a Debrecent a labdarúgó NB I 10. fordulójának nyitó mérkőzésén.