?>
El: Semmi extrát nem mutatott a Malmö, túlságosan respektáltuk ellenfelünket – Bódog Tamás

Az Európa-liga-selejtező 2. fordulójában búcsúzott a Budapest Honvéd a nemzetközi porondtól, miután hazai pályán 2–0-ra kikapott a Malmőtől. A találkozó után a két vezetőedző és Baráth Botond értékelt.

Válogatott: változás a keretben, újabb újonc kapott meghívót

Két változás is történt a magyar labdarúgó-válogatott keretében: Baráth Botond és Tamás Krisztián helyére Holender Filipet és Kecskés Ákost hívta be Marco Rossi szövetségi kapitány.

El: Baráth, Tamás és Zsótér is helyet kapott a Honvéd keretében

Felkerült az UEFA honlapjára a finn Inter Turku ellen az Európa-liga selejtezőjében csütörtökön este pályára lépő Budapest Honvéd 23 fős kerete, amelyben szerepel még az azóta már Törökországba igazolt Davide Lanzafame is.

Honvéd: Jobbnak láttam, ha hazajövök – Baráth Botond

A Kispestre visszatérő védő, Baráth Botond a váltás okairól, az Amerikából hazahozott gondolkodásmódról és a válogatottal kapcsolatos reményeiről is beszélt a Nemzeti Sportnak.

NB I: Baráth Botond visszatért a Honvédhoz – hivatalos

A Sporting Kansas City szombat esti közlése után immár a Budapest Honvéd is bejelentette hivatalos honlapján, hogy másfél év után visszatér a kispestiekhez a 11-szeres válogatott Baráth Botond.

NB I: Baráth hazatér az MLS-ből, a Honvédnál folytatja – hivatalos

A Sporting Kansas City a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Baráth Botond távozik a klubtól, és visszatér korábbi csapatához, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvédhoz.

MLS: sorsoltak, Sallói Dánielék ezt a három csapatot kapták

Elkészítették az észak-amerikai profi liga (MLS) csoportbeosztását, a 26 együttes július 8-tól Floridában kezd ismét futballozni.

Légiósok: A kupát is helyettesíti az MLS nyári tornája – Baráth

Mivel idén nem rendeznek náluk kupamérkőzéseket, ezért az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) nyári tornája egyben azt is helyettesíti – mondta az M1 aktuális csatornának Baráth Botond, a Sporting Kansas City játékosa.

KoroNapló: Baráth Botondék megkezdték az edzéseket

A többhetes bezártság után már a kiscsoportos edzések elkezdésének is örül a Sporting Kansas City és a magyar labdarúgó-válogatott hátvédje, akinek szombaton a Bundesliga-meccsek jelentették a kikapcsolódást.

Légiósok: Sallóiék újra edzésben – egyénileg, de közösen

Az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Sporting Kansas City játékosai is megkezdték az önkéntesen vállalható egyéni edzéseket – számolt be róla a klub játékosa, Sallói Dániel. A csapat honlapján Vermes Péter vezetőedző videós illusztrációval magyarázta el, hogyan is zajlik a tréning.

KoroNapló: Baráth Botond edzésének rendőr vetett véget

A Sporting Kansas City és a magyar válogatott hátvédje egy lezárt futballpályán akart mozogni egy keveset, az egyéni edzésnek az egyik arra járó rendőr vetett véget.

KoroNapló: Kansas Cityben nem edzhetnek Baráth Botondék

Barátnője tortával lepte meg a huszonnyolcadik születésnapját múlt héten egyedül ünneplő válogatott hátvédet, Baráth Botondot, a kiszállításban klubja, a Kansas City is segédkezett.

KoroNapló: Mentálisan egyre nehezebb elviselni ezt – Baráth Botond

Sonka, tojás és zöldségek idézték meg az ünnepi hangulatot Baráth Botond otthonában, a magyar labdarúgó-válogatott és a Kansas City hátvédje ugyanakkor az európai trendekkel ellentétben egyelőre nem hallott a bajnokság esetleges zárt kapus folytatásáról.

KoroNapló: A palacsinta okozott gondot – Baráth Botond

Bár az Egyesült Államokat valósággal letarolta a vírus, Kansasben egyelőre nem annyira súlyos a helyzet, ám biztos, ami biztos, a magyar labdarúgó-válogatott hátvédje, Baráth Botond már csak futni mozdul ki otthonról.

Labdarúgás: Baráth haja nem tetszett; Batik templomba ment

Baráth Botond szerint a magyar–szlovák Eb-selejtezőn a játékvezetőnek bizonyára nem tetszett a haja, ezért kapott a lefújás után piros lapot. Batik Bence nagyobbnál nagyobb helyzeteket hagyott ki a Honvéd Mol Fehérvár elleni bajnokijának hajrájában, pedig még a templomba is elment, hogy végre gólt szerezzen. Összegyűjtöttünk egy csokrot labdarúgóink az elmúlt években az NSO Tv-nek adott nyilatkozataiból.

KoroNapló: A mérleg nem hazudik – Baráth Botond

Minden reggel megméri testsúlyát Baráth Botond, az MLS-es Sporting Kansas City és a magyar labdarúgó-válogatott hátvédje, aki ezekben a napokban nagy hasznát veszi az édesanyjától eltanult recepteknek.

KoroNapló: Kocogás a Missouri partján – Baráth Botond

Baráth Botond, a magyar futballválogatott és az Egyesült Államok első osztályában, az MLS-ben szereplő Kansas City hátvédjének nagyon hiányzik a barátnője, ám a városban egyelőre nincs pánikhelyzet a járvány miatt.

Légiósok: „Felér egy kínzással” – a Sporting KC magyarjai a koronavírus-helyzetről

Jó döntésnek tartják az Európa-bajnokság elhalasztását a Sporting Kansas City magyar légiósai. Baráth Botond és Sallói Dániel egyelőre haza nem térhet, kansasi otthonukban próbálják formában tartani magukat, remélve, hogy a koronavírus-járvány minél hamarabb lecseng, és visszatérhetnek a pályára. A két játékossal készült videointerjúnkban a labdarúgó NB I, Böde Dániel és Varga Roland, a Zalaegerszeg és az Újpest bennmaradási reményei, a világfutball eseményei, a Liverpool esetleges bajnoki címe vagy a Premier League-idény teljes törlése, Patrick Mahomes, a baseball és az amerikai hot dogok is szóba kerültek.

Légiósok: másodszor is Sallóiék nélkül nyert a Kansas City

Második mérkőzését is megnyerte az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) 2020-as kiírásában a Sporting Kansas City, amely magyar idő szerint vasárnap hajnalban 4–0-ra ütötte ki hazai környezetben a Houston Dynamót. Az SKC-ben Baráth Botond és Sallói Dániel – az első meccshez hasonlóan – végig a kispadon ült.