Férfi kézi: „Szép korszak volt a szegedi, de teljesen lezártam”

A válogatott jobbátlövő, Balogh Zsolt teljesen lezárta hét szegedi évét, nincs benne rossz érzés, új csapatában szeretné élvezni a játékot és góljaival segítve dobogón tartani a Tatabányát a férfi kézilabda NB I-ben.

Férfi kézi: Balogh Zsolt Tatabányán újra vezér lenne

Hét év után távozik a Szeged férfi kézilabdacsapatától Balogh Zsolt. A válogatott jobbátlövő a váltással kapcsolatban elmondta, Tatabányán újra vezérszerepre fog törni.

Férfi kézi: Balogh Zsoltot meglepte, hogy a veszprémi szurkolók is skandálták a nevét

Balogh Zsolt pontosan emlékszik az első mérkőzésére, amit a Mol-Pick Szeged kézilabdázójaként játszott az Újszegedi Sportcsarnokban. Hét év után túl van az utolsón is, hiszen a nyártól már a Tatabánya jobbátlövője lesz. A Telekom Veszprém elleni bajnoki döntő visszavágóján – amely 27–27-re végződött – hajszálon múlt, hogy az ő hétméteresgóljával nyerjenek a Tisza-partiak. 

Férfi kézi BL: „Pastornak igaza volt, hogy nem volt elégedett a teljesítményünkkel”

A Mol-Pick Szeged nagy hajrával győzte le 30–29-re a Motor Zaporizzsját a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A kiszenvedett győzelem után a kilenc gólig jutó Mario Sostaric, valamint Balogh Zsolt értékelt az NSO Tv-nek. Utóbbi beszélt az idény végi távozásáról, illetve nemrég született kislányáról, Lizáról is. 

Férfi kézi: Amíg szegedi vagyok, szívem-lelkem kiteszem a csapatért – Balogh Zsolt

A bajnok Szeged válogatott jobbátlövője három évig Tatabányán folytatja, és biztos benne, bajnoki bronzérmes új csapatában is számtalan jelentős kihívás vár rá.

Férfi kézilabda: Szegedről igazolt válogatott átlövőt a Tatabánya

Válogatott jobbátlövővel erősített a Grundfos Tatabánya KC férfi kézilabdacsapata, a bajnoki bronzérmeshez a nyáron csatlakozik a szegediek kiválósága, Balogh Zsolt.

Férfi kézi: megszületett Balogh Zsolt kislánya – fotó

Megszületett Balogh Zsolt, a Mol-Pick Szeged kézilabdázójának kislánya, Liza – adta hírül a klub hivatalos Facebook-oldala.

Férfi kézi-vb: Balogh Zsolt játszik a norvégok ellen

Balogh Zsolt, a magyar férfi kézilabda-válogatott jobbátlövője játszani fog szerdán a Norvégia elleni középdöntős mérkőzésen a német–dán közös rendezésű világbajnokságon.

Kézi-vb: Pastor megijedt Bodó sérülésénél; a norvégok kapcsán erre figyelmeztet

A hétvégén megérkeztek Herningbe, a dán-német közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság mieinket is érintő középdöntős csoportjának helyszínére a Mol-Pick Szeged klub- és szakmai vezetői. Az alkalmat kihasználva a Tisza-parti csapat 2005-ben vb-aranyérmes spanyol edzőjét, Juan Carlos Pastort kérdeztük a magyar válogatottról és a tornán eddig látottakról.

Férfi kézi-vb: Baloghnak rengeteg erőt adott a társak fogadtatása

A magyar férfi kézilabda-válogatott kulcsfontosságú, 26–21-es győzelmet aratott a világbajnokság középdöntőjében Tunézia ellen. Vladan Matics elmondta, az este kicsit ünnepelni fognak, míg a bokasérüléséből visszatérve is kiválóan játszó Balogh Zsoltnak sok erőt adott a társak fogdatatása.

Férfi kézi-vb: nagyon fontos magyar siker Tunézia ellen

A magyar férfi kézilabda-válogatott kulcsfontosságú, 26–21-es győzelmet aratott a világbajnokság középdöntőjében Tunézia felett. Az első félidő után 16–14-re vezetett a magyar együttes, s a folytatásban teljesen megbénította az észak-afrikai élcsapat támadójátékát.

Ez nagyon kellett – kulcsfontosságú győzelem Tunézia ellen!

A magyar férfi kézilabda-válogatott kulcsfontosságú, 26–21-es győzelmet aratott a világbajnokság középdöntőjében Tunézia ellen. Az első félidő után 16–14-re vezetett a magyar együttes, s a folytatásban teljesen megbénította az észak-afrikai élcsapat támadójátékát. Lékai Máté hazautazott gyereke születésére, de szinte kialvatlanul is a meccs legjobbja volt, és ugyancsak kiemelkedően játszott a bokasérüléséből visszatérő Balogh Zsolt. 

Férfi kézi-vb: Balogh és Bodó pályára léphet Tunézia ellen

Kedvező hírek érkeztek a magyar férfi kézilabda-válogatott háza tájáról a fontos, Tunézia elleni középdöntős világbajnoki mérkőzés előtt: mindkét bokasérüléssel bajlódó szegedi átlövő, Bodó Richárd és Balogh Zsolt is pályára léphet.

Férfi kézi-vb: Bodó pihenni fog Dánia ellen, Balogh ma este érkezik

A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata helyzetjelentést adott a magyar válogatottba adott két átlövőjéről, Bodó Richárdról és Balogh Zsoltról. Előbbi ugyan ott lesz a kispadon Dánia ellen a középdöntő első fordulójában, de pihenni fog, míg utóbbi ma este utazik vissza a csapathoz.

Férfi kézi-vb: Bodó várhatóan játszhat szombaton, Balogh szeretne visszatérni

A svédek elleni csoportmeccsen bokasérülést szenvedő Bodó Richárd várhatóan pályára léphet szombaton a magyar férfi kézilabda-válogatottban a társházigazda Dánia elleni középdöntős nyitányon a világbajnokságon. Szegedi csapattársa, az otthon gyógyuló Balogh Zsolt továbbra is lát esélyt a visszatérésére.

Férfi kézi-vb: nem cseréltünk, 15 játékossal állunk ki Egyiptom ellen

Amire már a tegnapi nap folyamán többen is utaltak a magyar férfi kézilabda-válogatott háza tájáról, az ma reggelre hivatalossá vált: egyelőre senkit nem cserélünk be a bokasérülését már otthon kezeltető Balogh Zsolt helyére, hanem 15 játékossal vesszük fel a harcot Egyiptom ellen a dán–német közös rendezésű világbajnokság csoportkörének utolsó előtti fordulójában.

Férfi kézi-vb: Balogh nem játszik Egyiptom és Svédország ellen

A Katar elleni világbajnoki csoportmeccsen bokasérülést szenvedő Balogh Zsolt nem léphet pályára a magyar férfi kézilabda-válogatott Egyiptom és Svédország elleni találkozóin.

Férfi kézi-vb: Balogh részleges szalagsérülést szenvedett

A Magyar Kézilabda-szövetség tájékoztatása szerint a férfiválogatott jobbátlövője, Balogh Zsolt enyhe részleges bokaszalag-sérülést szenvedett a Katar ellen 32–26-ra megnyert világbajnoki csoportmérkőzésen.