Szabadidősport: több ezer résztvevőt várnak a Balaton-átúszásra

Június 29-én 37. alkalommal rendezik meg Magyarország egyik legismertebb tömegsportrendezvényét, a Lidl Balaton-átúszást, amelyre idén is több ezer résztvevőt várnak a szervezők.

Ajánló: a csúcs elmaradt, a lagzi nem

Csúcsdöntésre készült Papp Márk az idei Lidl Balaton-átúszáson, ám a csupasport.hu-nak elmondta, hogy sem a körülmények, sem az, hogy egyedüli válogatott versenyzőként vágott neki a távnak, nem kedvezett a tervének.

Úszás: több mint 7300 résztvevő a Balaton-átúszáson

Több mint 7300-an, a hivatalos adat szerint 7309-en szálltak vízbe szombaton a 36. Lidl Balaton-átúszáson.

Balaton-átúszás: több mint háromezren vágtak neki a távnak

Néhány órával a Balaton-átúszás kezdete után már több mint háromezren úsznak Révfülöpről a tó másik partjára, mondta Math István, a Balaton-átúszás versenyigazgatója szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

Balaton-átúszás: gyakorlott úszók vágjanak neki a távnak!

A szombaton várható szélviszonyok és hullámzás miatt a gyakorlott, szabad vízi úszásban tapasztalt, megfelelő erőnléttel rendelkezők vágjanak neki a Balaton-átúszás 5.2 kilométeres távjának, és minél korábbi időpontban – hívta fel a figyelmet Máth István főszervező, aki körülbelül nyolcezer résztvevőre számít.

Úszás: biztosan megrendezik szombaton a Balaton-átúszást

Kétszeri halasztás után szombaton megrendezik a 36. Lidl Balaton-átúszást.

Ajánló: már övé a rekord, de újra megdöntené

Szeretné megjavítani a rekordot jelentő 58:33-as idejét Papp Márk. A Balaton-átúszást valaha volt leggyorsabban teljesítő úszó a csupasport.hu-nak elmondta, ha az időjárás is engedi, ráhajt a csúcsdöntésre.

Ajánló: okok a Balaton-átúszás elhalasztása mögött

A nem megfelelő időjárási körülmények miatt másodszor is elhalasztották a 36. Lidl Balaton-átúszást. A háttérről Máth István, a rendező BSI ügyvezető-versenyigazgatója beszélt a csupasport.hu-nak.

Tömegsport: ismét elhalasztották a Balaton-átúszást

Másodszor is elhalasztották a 36. Lidl Balaton-átúszást, amelyen hagyományosan Révfülöpről indulnak a résztvevők és a balatonboglári Platán strandra érkeznek meg.

Balaton-átúszás: egy héttel elhalasztották az eseményt

Elhalasztották a szombatra tervezett 36. Lidl Balaton-átúszást, amelyen hagyományosan Révfülöpről indulnak a résztvevők és a balatonboglári Platán strandra érkeznek meg.

Ajánló: az olimpiai bajnok reméli, senki sem neveti majd ki

Székely Bulcsú is indul a Balaton-átúszáson: ahogy a jó humorú korábbi pólós elmondja a csupasport.hu oldalon, a hűtőtől mindenképpen elzárja magát előző este, és külön megkéri az őt simán lehajrázókat, hogy ne nagyon mosolyogjanak rajta.

Balaton-átúszás: tizenkétezer résztvevőt várnak június 30-án

A tervek szerint június 30-án kerül sor a 36. Lidl Balaton-átúszásra, amelyen hagyományosan Révfülöpről indulnak a résztvevők és a balatonboglári Platán strandra érkeznek meg.

Ajánló: így melegítsünk Olasz Anna szerint a Balaton-átúszásra

Kevesebb mint egy hónap múlva, június 30-án rendezik a Balaton-átúszást, amelynek 5.2 kilométeres távjának teljesítéshez Olasz Anna világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes nyílt vízi úszó rendszeresen ad majd tippeket – elsőként a bemelegítés fontosságára hívta fel a figyelmet.

Ajánló: így vehet részt nevezési díj nélkül a Balaton-átúszáson

Minél gyorsabban nevez valaki, annál több esélye van arra, hogy nem kell nevezési díjat fizetnie a június utolsó napjára kitűzött Balaton-átúszáson – többek között erről is írunk kiadónk új szabadidősport-honlapján.

Ajánló: Olasz Anna tippjei a Balaton-átúszásra készülőknek

Kevesebb mint másfél hónap múlva, június 30-án rendezik meg a 36. Lidl Balaton-átúszást, hagyományosan Révfülöp és Balatonboglár között. Olasz Anna Európa-bajnoki ezüstérmes, olimpikon úszónk már sokszorosát leúszta az 5.2 kilométeres távnak, és a csupasport.hu-nak elmondott néhány hasznos tippet, amely segíthet tó átúszásakor, vagy egyszerűen teljesíteni bármilyen nyílt vízi kihívást.

Tömegsport: a Balaton-átúszás után jön a Balaton-átevezés

Bármilyen evezésre alkalmas vízi járművel részt lehet venni a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) által szervezett MOL Balaton-átevezésen, amelyet augusztus 12-én tartanak meg a Fonyód–Badacsony–Fonyód útvonalon.

Balaton-átúszás: több mint nyolcezren vettek részt a rendezvényen

Vasárnap 8277-en vettek részt a Révfülöp és Balatonboglár között megrendezett 35. Lidl Balaton-átúszáson.

Balaton-átúszás: megrendezik vasárnap a versenyt

Vasárnap megrendezik a 35. Balaton-átúszást – a főszervező Budapest Sportiroda (BSI) tájékoztatása szerint.

Balaton-átúszás: szombatról vasárnapra tették a viadalt

Szombaton biztosan nem rendezik meg a Révfülöp és Balatonboglár közötti Balaton-átúszást – közölték a szervezők, akik így (ideiglenesen) vasárnapot jelölték meg a verseny új időpontjának.

Balaton-átúszás: szinte a teljes magyar vb-csapat indul

Egy héttel a vizes világbajnokság rajtja előtt a magyar nyílt vízi úszóválogatott tagjai indulnak a szombati Balaton-átúszáson.