Atlétika: Baji akár már a fedett pályás szezonra visszatérne

Baji Balázs gátfutó tervei szerint már januárban, a fedett pályás szezonban visszatérne hosszú sérülése után.

Ajánló: gyerekkori tragédiáktól a 3 olimpiai bajnoki címig – „Így lettünk bajnokok”

Harminc magyar élsportoló mesél a gyermekkoráról az Így lettünk bajnokok című portrékötetben, amelyet jeles sportolók jelenlétében mutattak be a MOM Kulturális Központban. Az eseményen ott járt az NSO Tv stábja is, és beszélgetett a könyvben szereplő világbajnoki bronzérmes gátfutóval, Baji Balázzsal, illetve a kötetben gyerekkori tragédiáiról őszintén valló háromszoros olimpiai bajnok kajakozóval, Kammerer Zoltánnal is.

Budapest Urban Games: hat sportág a szombati utcalimpián

Negyedszer tartják meg szombaton a Budapest Urban Gamest (BUG), amelynek keretében hat sportágat lehet kipróbálni különleges környezetben.

Megszabadulna a béklyótól a gátak fölött repülő debreceni szépség

A többszörös magyar bajnok gátfutó a minszki Európai Játékokon szerzett bronzával begyűjtötte nemzetközi versenyen nyert első érmét. Kerekes Gréta későn kezdett el atletizálni, életének 26 éve tele volt kacskaringókkal, de egyik kitérőt sem bánja. Úgy véli, ezeknek köszönhetően vált erős egyéniséggé.

EJ: Működőképes modell lehet a Dinamikus Új Atlétika – Baji

Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutónknak elnyerte a tetszését az Európai Játékokon a Dinamikus Új Atlétika, de azért szerinte némi finomhangolásra lenne szükség.

Atlétika: Jó messzire hajítottam a mankóimat – Baji Balázs

Baji Balázs, a világbajnoki bronzérmes gátfutó elárulta, már jobban van februári térdsérülését követően – írja a borsonline.hu.

Atlétika: meglepetésparti keretében köszöntötték a 30 éves Bajit

Harmincadik születésnapja alkalmából köszöntötték világbajnoki bronzérmes gátfutónkat, Baji Balázst.

Atlétika: Baji Balázs még nem tett le a vb-ről!

Másodszor is megműtötték világbajnoki bronzérmes gátfutónkat, Baji Balázst, aki csak most látja, mennyire szerencsés volt az elmúlt tíz évben.

Atlétika: Bajira újabb műtét vár, elhúzódhat a visszatérése

Február 9-én edzés közben elszenvedett térdsérülése miatt Baji Balázs lábát meg kellett műteni, de amint arról a világbajnoki bronzérmes gátfutó az SzPress Hírszolgálatnak beszámolt, még egy sebészeti beavatkozás vár rá, ha minden jól megy, március végén.

Atlétika: Baji Balázs megsérült, ugrott a fedett pályás szezonja

Edzésen sérülést szenvedett Baji Balázs, aki emiatt nem léphet már pályára a fedett pályás szezon hátralévő versenyein – adta hírül a magyar szövetség.

Atlétika: Idén már bátrabban mondok nemet – Baji Balázs

Baji Balázs kemény nemzetközi versenyekkel kezdte a fedett pályás idényt, a célja, hogy március 1-jére, az Európa-bajnokságra csúcsformába kerüljön.

Atlétika: Baji Balázs negyedik lett Torunban

A világbajnoki bronzérmes Baji Balázs a negyedik helyen végzett a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) fedett pályás sorozatának toruni viadalán, 60 méter gáton.

Atlétika: Baji már idén szeretne olimpiai kvótát szerezni

Már az idén ki szeretné harcolni az olimpiai indulás jogát a világbajnoki bronzérmes gátfutó, Baji Balázs.

Atlétika: Baji Balázs harmadik lett Berlinben

Négy magyar gátfutó is döntős volt a pénteki nemzetközi versenyeken, közülük a legjobban Baji Balázs szerepelt, aki a harmadik helyet szerezte meg Berlinben.

Soha nem vesznek vissza a tempóból – exkluzív interjú Baji Balázzsal és Cseh Lászlóval

Másfél év van még vissza a tokiói olimpiáig, ám Baji Balázs és Cseh Laci már gőzerővel készülnek rá, s mindent megtesznek azért, hogy az edzéseken és a köztes versenyeken kihozzák magukból a maximumot és a legjobban teljesítsenek. A Scitec Institute komoly szakértői csapata áll a hátuk mögött, akikkel közösen dolgoznak azért, hogy elérjék a kitűzött célokat. Felkészülésükről kérdeztük őket. (x)

Atlétika: Az álom most valóra válhat – Baji Balázs

Mint arról kedden beszámoltunk, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség Magyarországnak ítélte oda a 2023-as világbajnokság rendezési jogát. Márton Anita és Baji Balázs így foglalta össze érzéseit a döntés után.

Jótékonyság: mézeskalácsból 1353 készült élsportolókkal

A törött mézeskalács szív mindenki által ismert emblémája az Ökumenikus Segélyszervezet „szeretet.éhség.” adománygyűjtésének, amelyhez idén is csatlakoztak sztársportolóink, akik hétfőn segédkeztek 1353 darab mézeskalács szív elkészítésében.

Úszás: Eric, az Angolna gulyást, Torghelle úszószemüveget evett vacsorára

A rövid pályás úszó világkupa-sorozat budapesti állomásán a csütörtöki döntők után jutott idő a mókára is. A 2000-es sydneyi olimpiáról ismert Eric Moussambani mérte össze tudását kiváló sportolóinkkal. Nem csoda, hogy az 50 méteres gyorsúszást a világbajnoki bronzérmes gátfutó, Baji Balázs nyerte, hiszen a verseny előtt Hosszú Katinkával készült. Torghelle Sándornak meggyűlt a baja az úszószemüvegével, Liu Shaolin Sándornak pedig a vízzel akadt gondja.