Téli sportok: ismét új elnökség a síszövetségben

Tovább folytatódik a Magyar Síszövetségben dúló hatalmi harc: péntekre Bajai András bíróságon bejegyzett elnök rendkívüli közgyűlést hívott össze.

Alpesi sí: Miklós Edit lesz a következő áldozat?

A Magyar Síszövetség elnöke megnyitotta, majd be is rekesztette a szerinte jogszerűtlenül összehívott közgyűlést – Bajai András ugyan kisétált a teremből, ám nélküle is visszahívták pozíciójából, majd megválasztották új elnöknek Miklós Editet. Az ügy várhatóan a bíróságon folytatódik.

Alpesi sí: a szövetség elnöke nem hisz Miklós Editnek

Mint beszámoltunk róla, Miklós Edit csütörtökön bejelentette visszavonulását. A Nemzeti Sport a síző sajtótájékoztatója után megkereste a Magyar Síszövetség novemberben megválasztott elnökét, Bajai Andrást, aki kijelentette, nem igaz, hogy az ő ténykedése miatt nem folytatja a versenyző a pályafutását.

Alpesi sí: a szövetségi kapitány is bírálta a szövetség elnökét

Nem elég, hogy a téli olimpián alpesi sízőinknek Miklós Edit nélkül nem volt esélyük kiemelkedő eredmény elérésére, a síszövetségben is kitört a botrány. Stark Márton szövetségi kapitány a DIGI Sport híradójának nyilatkozva érthetetlennek nevezte, hogy a szövetség első embere miért az olimpia kellős közepén robbantotta ki a botrányt, miközben nem lehet látni semmiféle szakmai programot.

Alpesi sí: Miklós Edit a jelenlegi elnök regnálása alatt nem folytatja

Botrány tört ki a Magyar Síszövetségben, miután a novemberben megválasztott elnök, Bajai András keményen nekiment a korábbi ügyvezető elnöknek, Kaszó Klárának. Miklós Edit kijelentette, a Bajai által vezetett szövetség sem sportolóként, sem sportvezetőként nem számíthat rá.

Téli sportok: Bajai András lett a Magyar Síszövetség elnöke

Bajai Andrást választotta meg elnöknek hétfői tisztújító közgyűlésén a Magyar Síszövetség.