Tenisz: Babos Tímea feladta a meccsét a kínai tornán

Babos Tímea az első fordulóban búcsúzott egyesben a kínai Vuhanban zajló női tenisztornán.

Tenisz: Babos Tímea horvát szakemberrel folytatja a munkát

A párosban Australian Open-győztes magyar teniszező, Babos Tímea a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a jövőben Nick Horvat irányítja edzőként a pályafutását. A horvát szakember korábban Donna Vekiccsel és Borna Coriccsal is dolgozott együtt.

Tenisz: a szövetség elnöke reagált Fucsovicsék kritikáira

Szűcs Lajos, a Magyar Teniszszövetség elnöke a Magyar Időkben reagált Fucsovics Mártonék Facebook-posztjaira, és az elmúlt hetekben elhangzott vádakra.

Tenisz: Babos Tímea 11 helyet rontott az egyéni ranglistán

A legjobb 15 játékos változatlan helyen szerepel a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyen Babos Tímea 11 helyet rontva az 54. helyen áll. A férfiaknál Fucsovics Márton az előző hetihez hasonlóan 43.

Tenisz: Babos Tímea szakított edzőjével

Babos Tímea négy és fél év után szakított edzőjével, Thomas Drouet-val, a teniszező erről a közösségi oldalán számolt be.

US Open: Ez van, ez is jó eredmény! – Babos

Amint arról beszámoltunk, Babos Tímea a francia Kristina Mladenoviccsal az oldalán döntő szett tiebreakben kikapott az ausztrál Ashleigh Barty, CoCo Vandeweghe duótól az amerikai nyílt teniszbajnokság női párosának döntőjében. A magyar lány a döntő után csalódottan nyilatkozott.

US Open: Babosék szettelőnyről bukták el a döntőt

A Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős három szettben kikapott a 13. helyen rangsorolt ausztrál Ashleigh Barty és az amerikai CoCo Vandeweghe párosától a US Open döntőjében.

US Open: Babosék három meccslabdáról bukták el a döntőt

Az amerikai nemzetközi nyílt teniszbajnokság női páros döntőjében a 2. helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic magyar, francia kettős döntő szett tie-breakben kikapott a 13. helyen rangsorolt ausztrál Ashleigh Barty és az amerikai CoCo Vandeweghe párostól. A mérkőzésen Baboséknak három meccslabdájuk volt, ám Bartyék mindet hárítani tudták.

US Open: Babosék bejutottak a női párosok fináléjába!

A női párosok világranglistáját vezető Babos Tímea Kristina Mladenovic oldalán bejutott a US Open fináléjába, mivel az elődöntőben két szettben legyőzte a Samantha Stosur, Csang Suaj kettőst.

US Open: Babosék másfél óra alatt bejutottak az elődöntőbe

A Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős két játszmában, 7:6, 6:2-re legyőzte a Lucie Hradecká, Jekatyerina Makarova duót a US Open páros versenyének negyeddöntőjében, ezzel bejutott az elődöntőbe. A mérkőzés 1 óra 29 percig tartott.

Tenisz: Babos és Fucsovics drasztikus lépésre szánta el magát

Közös közleménnyel jelentkezett Babos Tímea és Fucsovics Márton, akik a Magyar Teniszszövetséggel folytatott vitában jelezték, addig nem adják a nevüket MTSZ-hez köthető eseményhez, amíg a szövetség működésében nem lesz jelentős változás. A közleményt tartalmi változtatás nélkül közöljük.

Tenisz: közvetítők bevonásával rendeznék a Fucsovics-ügyet

A Fucsovics-ügy gyors és pártatlan rendezésére a Magyar Teniszszövetség a mediációt hívja segítségül. Az MTSZ közleményét tartalmi változtatás nélkül közöljük.

US Open: Babos Tímeáék bejutottak a negyeddöntőbe

A világelső Babos Tímea a francia Kristina Mladenovic oldalán két szettben legyőzte a Raquel Atawo, Anna-Lena Grönefeld amerikai, német párost a US Open nyolcaddöntőjében.

95 százalék, hogy Fucsovics nem játszik a Davis-kupában

Fucsovics Márton régi-új menedzsere, Joó György szerint 95 százalék, hogy a játékos nem lép pályára a csehek ellen a Davis-kupában.

US Open: Babosék két játékot veszítettek a 2. fordulóban

Babos Tímea a francia Kristina Mladenovic oldalán 6:0, 6:2-re megverte a Nicole Gibbs, Sabrina Santamaria kettőst a US Open női páros versenyének második fordulójában, ezzel bejutott a legjobb tizenhat közé.

Tenisz: Babos Tímea arca a Times Square-en látható – kép

„Újabb hihetetlen pillanat! A Times Square óriáskivetítőjén az ÉN arcomat láttam!” – Babos Tímea a fenti aláírással posztolt egy fotót közösségi oldalán.

US Open: Federer–Kyrgios a 3. körben, kiesett Babos legyőzője

A nyitó körben Babos Tímeát búcsúztató orosz Darja Kaszatkina a második fordulóban kiesett az amerikai nemzetközi teniszbajnokságon. A 11. helyen kiemelt játékos csütörtökön a fehérorosz Aljakszandra Szasznovicstól kapott ki, aki 33. a világranglistán.

Tenisz: Fucsovics edzője is reagált a szövetség közleményére

Sávolt Attila, Fucsovics Márton edzője is reagált a Magyar Teniszszövetség szerdai közleményére. Az alábbiakban ezt közöljük, tartalmi változtatás nélkül.

Tenisz: Babos után Fucsovics is reagált a szövetség közleményére

Babos Tímea után Fucsovics Márton és menedzsmentje is reagált a Magyar Teniszszövetség szerdai közleményére. Az alábbiakban ezt közöljük, tartalmi változtatás nélkül. 

Tenisz: Babos Tímea reagált a szövetség közleményére

Babos Tímea és menedzsmentje a Facebookon reagált a Magyar Teniszszövetség szerdai közleményére. Az alábbiakban ezt közöljük, tartalmi változtatás nélkül.


HIRDETÉS