Paks: Böde biztos volt benne, hogy egy nap visszatér

A nyári NB I-es átigazolási időszak egyik slágertémája – eddig – Böde Dániel ferencvárosi távozása volt: a válogatott csatár hét év után tért vissza Paksra, s ez alkalomból régi-új klubjának hivatalos honlapja szólaltatta meg.

FTC: Böde Dániel lett az idény legjobbja a szurkolóknál

A Ferencváros labdarúgócsapatának szurkolói Böde Dánielt szavazták meg a mögöttünk hagyott idény legjobb játékosának – írja a fradi.hu.

Paks: Böde Dániel aláírt régi-új csapatához – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy Böde Dániel visszatér a klubhoz. A Ferencvárostól távozó támadó három évre írt alá.

NB I: Böde otthonról hazamegy a Fradinál töltött időszak után

A Fraditól hét év után távozó csatár a nehéz pillanatokról, a legszebb élményéről, a páratlan rajongásról és a feledhetetlen derbikről is beszélt lapunknak.

FTC: „Pofára esett, mint a zsíros kenyér” – a legjobb Böde-nyilatkozatok

Böde Dánielre nem lehet ráfogni, hogy csak egyszerű sablonnyilatkozatokra képes. A Ferencvárosból Paksra szerződő 25-szörös válogatott csatár sohasem jött zavarba a mikrofon láttán. Íme, néhány emlékezetes mondása.

Az Albert utáni korszak 2. legeredményesebb játékosa távozott a Fraditól

A 2012-ben Paksról szerződtetett, és most oda visszatérő Böde Dániel távozásával egy korszak lezárul a Ferencvárosnál. Az aranylabdás, 351 bajnoki meccsen 256 gólt szerző Albert Flórián visszavonulását követő 45 év (Albert 1974-ben játszotta az utolsó meccsét az NB I-ben) második legeredményesebb ferencvárosi játékosa távozik most az Üllői útról, ami az NB I-es gólok számát illeti.

FTC: Böde Dániel búcsúinterjúban köszönt el, visszatér a Pakshoz

A Fradi Médiának adott búcsúinterjút a Ferencvárostól távozó Böde Dániel, aki azt is elárulta, hogy nevelőklubjánál, a Paksnál folytatja a pályafutását.

NB I: Sallói nem látja esélyét annak, hogy Böde a ZTE-hez igazol

Sallói István, a labdarúgó NB I-be frissen feljutó Zalaegerszeg sportigazgatója a nyári várható játékosmozgásról beszélt a zaol.hu-nak – a szakember szót ejtett többek között Böde Dánielről is.

FTC: akár három magyar válogatott is távozhat a nyáron

Könnyen lehet, hogy a 24 éves, kétszeres válogatott Botka Endre távozik a Ferencvárostól – ő a harmadik magyar válogatott futballista, akinél bizonytalanná vált a ferencvárosi folytatás.

A tükör nem hazudik – interjú Hajnal Tamással

A télen szerződtetett játékosokról, a biztos távozókról, Böde Dánielről és a lehetséges  BL-selejtezős ellenfelekről is beszélt a sportmenedzser.

FTC: „Dani most pihen, aztán majd eldönti, mit szeretne” – Orosz Pál Bödéről

Szerdán az M1 Ma reggel című műsorának vendége volt Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója, aki Böde Dániel és Davide Lanzafame jövőjéről, valamint Szerhij Rebrov vezetőedző állítólagos törökországi megkereséséről is szót ejtett.

Ezért maradt bent újra a DVTK, és esett ki ismét az MTK

A labdarúgó NB I idénybeli utolsó, 33. fordulójára is visszatekintünk a játéknap „legjeivel”, ahogy azt olvasóink az évad során már megszokhatták. Ezúttal fókuszban a Diósgyőr immár hagyományosan remek  bajnoki hajrája, Herczeg András és a debreceni szurkolók közös ünneplése, Böde Dániel beszéde, na meg a kispesti Djordje Kamber teljesítménye.

FTC: „Ha Bödének váltania kell, valószínűleg visszamegy Paksra”

Böde Dániel menedzsere, Stijacic Radovan a Borsnak megerősítette a Nemzeti Sport Online hétfői értesülését, mely szerint a csatár, amennyiben valóban távozik a Ferencváros labdarúgócsapatától, úgy nevelőegyesületéhez, a Paksi FC-hez szerződhet.

NB I: Pakson szívesen látnák Bödét, de semmi sem dőlt el...

Mint arról vasárnap beszámoltunk, Böde Dániel a Ferencváros bajnokavató fiesztáján arról beszélt, hogy jó eséllyel távozik a zöld-fehérektől. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint ugyan még semmi nem dőlt el, de ha a csatár a távozás mellett dönt, és nem érkezik érte ajánlat külföldről, akkor nevelőklubjához, a Pakshoz szerződhet, ahol szívesen látnák.

FTC: „Ma biztosan itt maradok!” – ez volt Böde búcsúbeszéde?

A labdarúgó NB I-et megnyerő Ferencváros a Budapest Parkban tartja a bajnoki fiesztáját, amelyen a csapatkapitány Böde Dániel is felszólalt – már, amikor éppen az óriási hangulatban szóhoz tudott jutni. Az esetleges távozásával kapcsolatban nem mondott konkrétumokat, de a maradására buzdító szurkolóknak azt azért hozzátette, ma még biztosan marad.

ZTE: Nem mondanánk nemet Böde érkezésére, de… – Sallói István

Hét év után ismét az NB I-ben szerepel a következő idénytől a ZTE FC. A labdarúgó NB II első helyezettje idénybeli utolsó hazai mérkőzése, a Monor elleni bajnokija után vette át az érmeket és a győztesnek járó serleget. Az NSO TV Sallói Istvánnal beszélt a jövőről, szóba került a klub anyagi helyzete és az átigazolási tervek is. A klub sportigazgatója reagált a Böde Dániel érkezésével kapcsolatban felröppent pletykákra is. 

FTC: Dolltól Rebrovig, Bödétől Finnbogasonig – a bajnokok névsora

A Ferencváros labdarúgócsapata a 30. fordulóban szerezte meg a 30. bajnoki aranyérmét az NB I-ben, miután a Mol Vidi csak döntetlent játszott a Puskás Akadémiával, így az FTC már a Honvéd elleni szombati meccse előtt bajnoknak vallhatta magát. Lássuk a bajnokok névsorát!

FTC: örömhír! Megszületett Böde Dániel kislánya – kép

Megszületett Böde Dániel kislánya, Böde Léna Krisztina – számolt be róla a Ferencvárosi Torna Club hivatalos Facebook-oldala.

NB I: nagy a jókedv Rossiéknál; Böde a szurkolókkal ünnepelt – galéria

Szombaton lezajlott a labdarúgó NB I 27. fordulója, s a Nemzeti Sport fotósai ezúttal is ott voltak a mérkőzéseken, amelyeken jobbnál jobb képeket készítettek a pályákon zajló küzdelmekről és a lelátó legérdekesebb jeleneteiről. Képgalériánk a fotóra kattintva nyílik.