Edzősors: Őszintének lenni veszélyes – Bódog Tamás

Tanulni, edzeni, támadni – a védelmi fal előtti passzolgatást Bódog Tamás szerint elunják a szurkolók, ahhoz, hogy mind több és több néző menjen ki a meccsekre, a támadófutballt kell erőltetni, viszont ehhez nagyon képzett labdarúgók kellenek.

Haladás: Kondás Elemér elismerte, beszélgetett a klubbal

Továbbra sem tudni, ki követi Michal Hippet a szombathelyi kispadon a labdarúgó NB I-ben. Horváth Ferenc, Kondás Elemér és Bódog Tamás is a jelöltek között van. Kondás Elemér a Nemzeti Sport megkeresésére el is ismerte, hogy szóba került a neve a Haladásnál.

Légiósok: Bódog és Storck véleményét is kikérték, megvan Ugrai új klubja!

A görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban folytatja Ugrai Roland, akinek az érkezését a Megyeri Balázst is foglalkoztató Atromitosz csütörtök délután hivatalosan is bejelentette.

DAC: Bódog Tamás is a jelöltek között, hamarosan döntenek

Az utóbbi napokban számos edzőjelölt neve megjelent már különböző forrásokban a DAC-cal kapcsolatban. Úgy tudjuk, azóta két szakemberre szűkült a lista a szlovák élvonalban szereplő dunaszerdahelyi labdarúgócsapatnál.

Edzőkeringő: Pintér volt klubjához térhet vissza; felcsúti jelöltek

A Puskás Akadémia labdarúgócsapata hétfőn jelentette be, hogy közös megegyezéssel távozik a klubtól Pintér Attila vezetőedző, majd az NB I-től búcsúzó Vasas is bejelentette, hogy Michael Oenning nem folytatja a munkát – ez a két hír pedig elegendő volt ahhoz, hogy beinduljanak a találgatások. Lássuk a nyári, magyar edzőkeringő lehetséges forgatókönyveit...

Edzősors: Bódog Tamás iránt NB I-es klubok érdeklődnek

A labdarúgó NB I-ben szereplő klubok érdeklődnek a korábban a Diósgyőrt irányító Bódog Tamás iránt.

Bódog Tamás: Nem akartam részt venni a lenyúlásban

A DVTK-tól elküldött és a klubtulajdonos, Leisztinger Tamás által a szurkolói találkozón kritizált szakember, Bódog Tamás elegánsan visszavág, elismerve saját hibáit, ugyanakkor kiáll az elvei mellett, és elmondja, a magyar futballban honos morállal lehetetlen előrébb vinni a sportágat.

DVTK: Fernando gondolatai arról, hogy a szurkolók nem örülnek Bódog távozásának

Bár a hivatalos stadionavatót május 5-én tartják, csütörtökön tesztelték a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK új arénáját a 2010–2011-es idényben NB II-es bajnok Diósgyőr és akkori mezőkövesdi riválisa 2x30 perces összecsapásával, illetve egy U17-es bajnoki mérkőzéssel. Előbbi meccsen a miskolciak újdonsült vezetőedzője, a spanyol Fernando is részt vett. Felvetettük neki, nincs-e nehéz helyzetben amiatt, hogy a szurkolók nincsenek elragadtatva elődje, Bódog Tamás távozása miatt? Illetve szóba került Tajti Mátyás is, akit nagyon jól ismer, hiszen ezelőtt éppen a magyar középpályást foglalkoztató Málaga utánpótlásában tevékenykedett. Elárulta, hogy el tudná-e képzelni Tajtit a Diósgyőrben.

DVTK: „Már lesz kedvük játszani a színészeknek, miután kirúgatták az edzőjüket”

Bár a hivatalos stadionavatót május 5-én tartják, csütörtökön tesztelték a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK új arénáját a 2010–2011-es idényben NB II-es bajnok Diósgyőr és akkori mezőkövesdi riválisának 2x30 perces összecsapásával, illetve egy U17-es bajnoki mérkőzéssel. A stadiont már előző videónkban megmutattuk, most következzen a szurkolók véleménye az elmúlt napok történéseiről, vagyis Bódog Tamás szakmai igazgató menesztéséről.

DVTK: így tüntettek a szurkolók Bódog mellett – galéria

A Diósgyőri VTK szurkolói ígéretüket betartva este tüntettek a klub székháza előtt, mert nem értettek egyet azzal a vezetőségi döntéssel, hogy elbocsátották Bódog Tamást vezetőedzőt. A megmozduláson kint járt Földi Imre, a Nemzeti Sport fotósa is. Tekintse meg a tüntetés képeit!

DVTK: szurkolói bojkott, szervezett csoportok nem lesznek a meccseken

A labdarúgó NB I-es DVTK szervezett szurkolói csoportjai bojkottálják a gárda soron következő mérkőzéseit – adta hírül az Ultras Diósgyőr a Facebook-oldalán.

Bódog Tamás: Vernem kellett volna az asztalt Diósgyőrben

A Diósgyőrbe profibb szemléletet hozó szakvezető, Bódog Tamás úgy érzi, túlvállalta magát, és abban is hibázott, hogy rengeteg kompromisszumot kötött, ugyanakkor szerinte nem a játékosok buktatták meg.

Videó: íme, Bódog emlékezetes nyilatkozatai a DVTK élén

Mint megírtuk, a DVTK hétfőn menesztette vezetőedzői pozíciójából Bódog Tamást. A szakmai igazgatóként is tevékenykedő szakember (akinek már az utódja is megvan) sosem kertelt a kamerák előtt, mindig őszintén elmondta a véleményét. Az M4 Sport videóban gyűjtötte össze a leginkább emlékezetes reakciókat.

DVTK: a klub exjátékosa követi Bódogot a kispadon – hivatalos

A DVTK a hivatalos honlapján megerősítette a Nemzeti Sport információját: a klub korábbi játékosa, Fernando lett a labdarúgócsapat új vezetőedzője, miután Bódog Tamással közös megegyezéssel szerződést bontott az egyesület. Az új szakmai stáb – melynek kialakítása folyamatban van – kedden tartja első edzését a diósgyőri labdarúgóknak.

DVTK: „Nem nézhettük tétlenül, hogy rohannak a szakadék felé”

Sántha Gergely, a DVTK ügyvezető igazgatója nagyon sajnálja, hogy meg kellett válnia Bódog Tamástól, de úgy véli, ez az egyetlen út afelé, hogy rövid távon sikeresebb legyen a csapat, és kiharcolja az NB I-ben maradást.

DVTK: a klub korábbi játékosa követi Bódogot a kispadon

A Nemzeti Sport információi szerint a klub korábbi játékosa, Fernando lesz a DVTK labdarúgócsapatának vezetőedzője, miután Bódog Tamással közös megegyezéssel szerződést bontott az egyesület. Úgy tudjuk, a 38 éves spanyol szakember kedden írja alá a szerződését.

Szavazás: mire megy a DVTK Bódog Tamás nélkül?

A Diósgyőr labdarúgócsapatának vezetősége menesztette Bódog Tamás vezetőedzőt. A döntést hétfő reggel közölték a szakmai igazgatói posztot is betöltő szakemberrel, délelőtt aztán a klub a honlapján hivatalosan is bejelentette, hogy szerződést bontott Bódog Tamással. Ön szerint mire megy a DVTK a távozó edző nélkül?

DVTK: szimpátiatüntetést szerveznek Bódog Tamás mellett

Hétfőn, kora délelőtt beszámoltunk róla, hogy a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK menesztette Bódog Tamás vezetőedzőt. A klub szurkolói különböző fórumokon folyamatosan meglepetésüknek és elégedetlenségüknek adtak hangot. A miskolciak szurkolói honlapja, az amigeleken.hu ezeken felbuzdulva szimpátiatüntetést szervez Bódog Tamás mellett.