?>
DVSC: a DVTK ellen fejbe rúgott védő a jövő héten edzhet ismét

Friss híreket osztott meg sérült játékosai állapotáról a DVSC labdarúgócsapata a hivatalos honlapján: a DVTK elleni bajnokin agyrázkódást szenvedő Kinyik Ákos a jövő héten állhat ismét edzésbe.

DVSC: a házigólkirály-jelölt és a kapus is megsérült a Fradi ellen

Az NB I-ben szereplő Debreceni VSC tájékoztatása szerint két labdarúgója megsérült a legutóbbi, Ferencváros elleni bajnoki mérkőzésen (1–6). Nagy Sándornak combsérülés, Szécsi Márknak agyrázkódás miatt kell pihennie.

DVSC: megsérült a védő, a Fradi ellen szinte biztosan nem játszik

A labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC a hivatalos honlapján jelezte, Bényei Balázs vállsérülést szenvedett.

DVSC: meghosszabbította nyáron lejáró szerződését a védő

A labdarúgó NB I-ben bronzérmet szerző Debreceni VSC a hivatalos honlapján bejelentette, Bényei Balázs két évvel meghosszabbította szerződését.

NB I: felépült a debreceniek műtéten áteső védője

A DVSC jobbhátvédje, Bényei Balázs még a nyári felkészülés elején szenvedett bokaszalag-szakadást, ami után meg is műtötték, de már felépült sérüléséből, és a csapattal edz. A 27 éves védő mellett a klub spanyol légiósa, Ezequiel Calvente is csatlakozott társaihoz, miközben Erik Cikos kiesett a napi munkából lázas betegsége miatt.

DVSC: súlyos sérülést szenvedett a védő, hosszú kihagyás vár rá

Elszakadt a bokaszalagja Bényei Balázsnak, a labdarúgó NB I-es Debrecen védőjének.

FTC: Csalódást keltően játszottunk – Dibusz Dénes

A Ferencváros gól nélküli döntetlent játszott a DVSC vendégeként; a vasárnap esti NB I-es labdarúgó-mérkőzés után a zöld-fehérek részéről Dibusz Dénes nyilatkozott az NSO TV-nek. A kapus elmondta: csalódást keltően futballoztak, a Mezőkövesd elleni 5–0-s sikernek magabiztossá kellett volna tennie a csapatot, de ennek a pályán nyoma sem volt. Bényei Balázs, a DVSC játékosa arról beszélt: az egy pontot is meg kell becsülniük, de a folytatásban elő kell venniük a gyilkos ösztönüket, hogy a helyzeteket gólra váltsák. 

DVSC: újabb játékos tér vissza Debrecenbe az NB II-ből

A Nyíregyházáról egy év után visszatérő Tisza Tibor után a héten újabb volt debreceni érkezik a Lokihoz az NB II-ből.

Diósgyőr: védőt szerződtetnének, két jelölt is van

A Busai Attilát már szerződtető, Szarka Ákos és Fülöp István megszerzését bejelenteni tervező Diósgyőr még egy poszton mindenképpen erősítene a téli átigazolási időszakban: egy védőre is szüksége van Horváth Ferencnek.

Békéscsaba: védőt vennének a DVSC-től, érkező Felcsútról

A Békéscsaba NB I-es labdarúgócsapata a héten még több próbajátékost is tesztel, ellenben a korábban Újpestről érkezett labdarúgókat már biztosan nem szerződtetik. Ugyanakkor végleg megvenné a klub a DVSC védőjét, és Felcsútról is érkezhet egy védő, utóbbi várhatóan kölcsönben – tudta meg a Nemzeti Sport Online.