?>
Női kézi: pozitív teszt a Csabánál, a fehérvári bajnoki elhalasztva

A hétfőn elvégzett kötelező koronavírusteszt pozitív eredményt hozott a Békéscsabai Előre NKSE egyik játékosánál, így a keret, valamint a szakmai stáb tagjaira tíznapos járványügyi megfigyelés vár, ezért elhalasztották az eredetileg mára kiírt, Alba Fehérvár elleni bajnoki mérkőzést.

Női kézi NB I: továbbra is pont nélkül a Békéscsaba

A Kisvárda nyolc góllal nyert Békéscsabán a női kézilabda NB I egyetlen pénteki mérkőzésén.

Női kézi NB I: szerb válogatott irányítót igazolt a Békéscsaba

A női kézilabda NB I-ben szereplő EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE hivatalos közleményben jelentette be Tamara Radojevics leigazolását, a magyar állampolgársággal is rendelkező irányító a következő nyárig írt alá.

Női kézi NB I: nincs pozitív eset Békéscsabán, lesz bajnoki

A női kézilabda NB I-ben szereplő Békéscsabai Előre NKSE összes játékosának negatív lett a koronavírustesztje, így elhárult az akadály a Mosonmagyaróvár elleni vasárnapi bajnoki lejátszása elől.

Női kézi NB I: az FTC és a Békéscsaba meccsét is elhalasztották

A Békéscsabai Előre NKSE női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a Váci NKSE elleni szeptember 23-ra kiírt NB I-es mérkőzést elővigyázatosságból elhalasztják. A hírt később az MKSZ is megerősítette, hozzátéve, hogy a Hungast Szombathelyi KKA–FTC-Rail Cargo Hungaria mérkőzést sem rendezik meg szerdán.

Női kézi NB I: elhalasztották az MTK–Békéscsaba meccset

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) tájékoztatása szerint koronavírus-gyanú miatt elhalasztották a szeptember 19-re kiírt MTK Budapest–EUbility Group Békéscsabai ENKSE női NB I-es mérkőzést.

Női kézi NB I: 16–0-s széria után 19 góllal nyert az FTC

Az FTC-Rail Cargo Hungaria 37–18-ra legyőzte hazai pályán a Békéscsabát, míg a Győri Audi ETO KC 43–22-re nyert a Szombathely vendégeként a női kézilabda NB I-ben szerdán.

Női kézi: a szövetségnél megdöbbentek, fegyelmi indul a Békéscsabával szemben

Mint beszámoltunk róla, nem tudták lejátszani a Győri ETO és a Békéscsaba mérkőzését a női kézilabda NB I-ben, miután a vendégek egyik játékosánál koronavírus-gyanú merült fel. A történtekkel kapcsolatban Novák András, az MKSZ operatív igazgatója nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.

Női kézilabda NB I: negatív lett a csabai játékos tesztje

Kézhez kapta annak a játékosnak a teszteredményét a Békéscsaba női kézilabdacsapata, aki miatt elmaradt a viharsarkiak keddi győri vendégjátéka az NB I-ben. A meg nem nevezett sportoló eredménye negatív lett, így csütörtökön csatlakozhatott a társakhoz.

Női kézi NB I: koronavírus-gyanú miatt elmaradt a Győr és a Békéscsaba meccse

Nem tudták lejátszani a Győri ETO és a Békéscsaba mérkőzését a női kézilabda NB I-ben, miután a vendégek egyik játékosánál koronavírus-gyanú merült fel. 

Női kézi: koronavírusos a Békéscsaba egyik játékosa

Közleményt adott ki a női kézilabda NB I-ben szereplő Békéscsaba, eszerint a csapat egyik játékosa pozitív koronavírustesztet produkált. A klub közleményét alább változtatás nélkül közöljük.

Kézi: „Nem kaptam megfelelő esélyt” – ezért távozik a Kisvárdától az átlövő

Távozik a női kézilabda NB I-ben szereplő Kisvárdától a horvát Tena Petika – ezt a játékos a szon.hu-nak árulta el, hozzátéve, hogy úgy érzi, nem kapta meg a megfelelő esélyt a bizonyításra.

Női kézi: Békéscsabáról igazolt válogatott kapust a Szombathely

Balog Judit személyében ukrán válogatott kapust igazolt Békéscsabáról a Szombathely női kézilabdacsapata – adta hírül hivatalos honlapján a Vas megyei klub.

Női kézi: a csabai szélső meg is illetődött, amikor az FTC megkereste

Nemcsak meglepődött, meg is illetődött Kovács Anett, amikor megkereste a Ferencváros. A békéscsabai jobbszélső nagy reményekkel várja a következő idényt.

Női kézi NB I: a Győr 17 góllal legyőzte a Békéscsabát

A címvédő és listavezető Győri Audi ETO KC házigazdaként 45–28-ra legyőzte a kieső helyen álló Békéscsabát a női kézilabda NB I-ben.

Női kézi: a Békéscsaba szerb átlövője Debrecenben folytatja

Debrecenbe igazol a nyáron Alekszandra Vukajlovics, a Békéscsaba női kézilabdacsapatának szerb válogatott jobbátlövője – ezt maga a játékos árulta el a szerb Mozzartsportnak adott interjújában.

Női kézi: a Fradi százgólos jobbszélsőt igazol – hivatalos

A Ferencváros bejelentette, szerződtette Kovács Anettet, a Békéscsaba 25 esztendős kézilabdázóját.

Női kézi: öthetes terhes – két meccs után szakítottak a kapussal

A női kézilabda NB I-ben az utolsó előtti, kieső helyen álló Békéscsaba két mérkőzés után máris megszüntette a január végén igazolt Dragica Tatalovics következő idény végéig szóló szerződését. A 35 éves szerb kapus több mint öthetes terhes, ám a szerződtetését megelőző tárgyalások során nem tett említést a gyermekvállalási szándékáról.  

Női kézi NB I: nem mehetnek nézők a Békéscsaba–DVSC-re

A Békéscsaba csarnokát felújítják, a szakhatóságok pedig nem járultak hozzá a nézők beengedéséhez a fokozott biztonsági kockázat miatt – olvasható a klub közleményében.

Női kézi NB I: a Fehérvár a Mosonmagyaróvártól is kikapott

A Dunaújváros 32–27-re legyőzte a Békéscsabát Szekszárdon, míg a Mosonmagyaróvár 30–25-re nyert otthon az Alba Fehérvár ellen a női kézilabda NB I-ben pénteken.