?>
Női vb 2023: tizenkét város jelentkezett a rendezésre

Ausztrália és Új-Zéland kedden egy virtuális prezentáció keretében bemutatta a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnek (FIFA) azt a 12 várost, amelyik otthont adna a 2023-as női világbajnokságnak – írja az MTI.

Ausztrália: ötödször bajnok a Sydney FC

A Sydney FC fennállása során ötödször nyerte meg az ausztrál labdarúgó-bajnokságot.

Koronavírus: pénteken folytatódik az ausztrál labdarúgó-bajnokság

Az Ausztrál Labdarúgó-szövetség (FFA) hétfőn bejelentette: négy hónapos szünet után pénteken folytatódik az élvonalbeli bajnokság.

Ausztrália: visszavonult a válogatott korábbi csapatkapitánya

Harmincöt évesen bejelentette a visszavonulását Mile Jedinak, az ausztrál labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya.

FIFA: Ausztrália és Új-Zéland rendezi meg a 2023-as női vb-t

Ausztrália és Új-Zéland közösen rendezi a 2023-as női labdarúgó-világbajnokságot.

Női foci: Ausztrália és Új-Zéland továbbra is pályázik a 2023-as vb-re

Ausztrália és Új-Zéland miniszterelnökei közösen írt nyílt levélben jelezték a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnek (FIFA), hogy szeretnék megrendezni a 2023-as női világbajnokságot.

Ausztrália: július közepén folytatódik a futballbajnokság

Július 16-án folytatódik az ausztrál labdarúgó-bajnokság – közölte kedden a helyi szövetség (FFA).

Rögbi: 15 éve nem látott magas nézőszám az aucklandi SR-meccsen

Aucklandben 43 ezer néző előtt játszották a Blues–Hurricanes rögbimeccset, az Eden Parkban 2005 óta nem volt ilyen sok néző a nemzetközi bajnokság, a Super Rugby mérkőzésén.

Ausztrália: legfeljebb tízezren mehetnek be a kisebb stadionokba

A kisebb stadionokban legfeljebb tízezren szurkolhatnak Ausztráliában júliustól, amikor enyhítik az emberek közötti távolságtartásra vonatkozó korlátozásokat.

F1: a Ferrari Ausztráliában indít utánpótlás-nevelő programot

A Formula–1-es Ferrari versenyzőakadémiája (FDA) Sydneyben indít utánpótlás-nevelő programot azzal a céllal, hogy helyi tehetségeket fedezzen fel és juttasson el az autósport elitkategóriájáig.

Olimpia 2032: Queensland felfüggeszti pályázatának előkészítését

John Coates, a nemzetközi olimpiai mozgalom magas rangú ausztrál tisztviselője támogatja Queensland állam kormányának döntését, miszerint felfüggesztik a 2032-es olimpiai pályázatuk előkészítését.

Evezés: Evezz a Holdig kihívást indított négy ország

Négy ország evezősei különleges kihíváson vehetnek részt, amelynek célja, hogy virtuálisan elérjenek a Holdig.

Premier League: akár Ausztráliában is befejeződhet az idény

Ausztráliában játszhatják le az angol labdarúgó Premier League 2019–2020-as bajnoki idényéből még hátralevő mérkőzéseket a The Sun értesülése szerint.

Fehéroroszország: különleges gólörömmel üzentek az ausztrál szurkolóknak – videó

Mint arról beszámoltunk, viccesen hangzó neve miatt a semmiből tett szert jelentős nemzetközi rajongótáborra a fehérorosz bajnokságot hét forduló után vezető FK Szluck – ezt most egy különleges gólörömmel hálálták meg a fehérorosz együttes játékosai.

Fehéroroszország: a klub, amelyért Ausztráliában megőrülnek a szurkolók

Viccesen hangzó neve miatt a semmiből tett szert jelentős rajongótáborra a fehérorosz bajnokságot öt forduló után vezető FK Szluck, a drukkerek indulóval és anyagilag is támogatták a klubot, amely így elkerülheti a csődöt.

Videó: egy meccsen három sárga lap ugyanannak? Ha olyan az akcentusod…

A koronavírus megbénította a sportvilágot – mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! A főként emlékezetes futballpillanatokat felvillantó sorozatunkban ezúttal egy olyan különös világbajnoki mérkőzésre nyitunk ablakot, amelyiken egy játékosnak csak a harmadik sárga lap után mutatta fel a pirosat a játékvezető.

Rögbi-vb: Argentína visszalép a 2027-es rendezéstől

Agustín Pichot, a Nemzetközi Rögbiszövetség (WR) argentin alelnöke kijelentette, hogy hazája visszalép a 2027-es világbajnokság megrendezésétől.

Videó: amikor Ausztrália 31–0-ra nyert vb-selejtezőn

A koronavírus megbénította a sportvilágot, és lassan már nem marad olyan ország, ahol még rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket. Mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Napra pontosan 19 évvel ezelőtt rendezték meg az Ausztrália–Amerikai Szamoa világbajnoki selejtezőmérkőzést, amelyen – a nemzetközi válogatott mérkőzéseket vizsgálva – máig világrekordnak számító végeredmény született.

NBA: a draft egyik nagy tehetsége megvette korábbi csapatát

Menedzsere szerint megvásárolta az ausztrál Illawara Hawks kosárlabdaklubot a 18 esztendős LaMelo Ball, aki az elmúlt szezonban a csapat játékosa volt, és az ausztrál bajnokságban az Év újonca-díjat is megkapta.    

Koronavírus: elengedi dolgozói többségét az Ausztrál Labdarúgó-szövetség

Az Ausztrál Labdarúgó-szövetség (FFA) hivatalos honlapján jelentette be, hogy dolgozóinak 70 százalékát elbocsátja a koronavírus-járvány okozta recesszió miatt.