Djokovics: Nadal ellen nagyon fontos mérkőzésen így teljesíteni...

Karrierje legjobb Grand Slam-döntőjét produkálta Novak Djokovics: az Australian Open férfi egyesét vasárnap hetedszer is megnyerő szerb klasszis megelőzte példaképét, Pete Samprast az örökrangsorban, de Roger Federer még messze van.

Videó: Djokovics úgy nevetett a poénján, majd’ leesett a székről

Mint ismert, Novak Djokovics meglepően könnyedén, három szettben legyőzte Rafael Nadalt az Australian Open döntőjében. A találkozó után a sajtótájékoztatón érdekes akcentussal kérdezték az Ausztráliában hetedszer nyerő szerbet, aki kicsit kifigurázta a riportert. Sértődés persze nem lett ebből, mindenki nagyon jól szórakozott a poénon. Különösen Djokovics…

Aus. Open: Djokovics tökéletes játékkal szerezte meg 15. GS-trófeáját

A világelső Novak Djokovics három játszmában győzte le Rafael Nadalt az ausztrál nyílt bajnokság döntőjében, így ő az első férfi teniszező a történelemben, aki hétszer emelhette magasba a trófeát Melbourne-ben.

Djokovics álomtenisszel mosta le Nadalt az Australian Open döntőjében

A világelső Novak Djokovics nyerte meg az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság (Australian Open) férfi egyesének 2019-es kiírását, miután a döntőben három szettben, 6:3, 6:2, 6:3-re legyőzte a második helyen rangsorolt Rafael Nadalt. A szerb pályafutása során hetedik alkalommal diadalmaskodott egyesben az Australian Openen, amire korábban még senki sem volt képes.

Aus. Open: szenzációs finálé japán diadallal – Oszaka a női bajnok!

Oszaka Naomi a második játszmában elpackázott három meccslabdát, de három szettben így is megverte a cseh Petra Kvitovát az ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyesének döntőjében, így a tavalyi US Open megnyerése után egymást követő második Grand Slam-tornáján diadalmaskodott.

Aus. Open: tökéletes játék volt – Nadal után Djokovics is a döntőben

Az első helyen kiemelt Novak Djokovics lesz Rafael Nadal ellenfele az ausztrál nyílt teniszbajnokság (Australian Open) fináléjában, miután az elődöntőben három szettben (6:0, 6:2, 6:2) legyőzte a francia Lucas Pouille-t.

Aus. Open: Nem keresünk kifogásokat, megérdemelten nyertek – Babos

Babos Tímea szerint mindkét játszmában fordíthattak volna, mindent megtettek a győzelemért, de ez nem az ő napjuk volt, önmagukhoz képest gyengén teljesítettek.

Aus. Open: magyar siker a junioroknál – Nagyék nyerték a leány párost!

Habár Babos Tímeáék elbukták az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női párosversenyének fináléját, így is lett magyar bajnoka az Australian Opennek: a harmadik helyen kiemelt Nagy Adrienn, Kavagucsi Nacumi magyar, japán kettős 1 óra 2 perc alatt 6:4, 6:4-re legyőzte a Chloe Beck, Emma Navarro amerikai duót a leány páros döntőben.

Aus. Open: Babos Tímeáék kikaptak a női páros döntőben

Nem sikerült a címvédés, Babos Tímea a francia Kristina Mladenoviccsal az oldalán 6:3, 6:4-re kikapott a Samantha Stosur, Csang Suaj ausztrál, kínai duótól  az Ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női párosversenyének döntőjében.

Nincs címvédés, Babosék elbukták a női páros döntőjét

Nem sikerült a címvédés, Babos Tímea a francia Kristina Mladenoviccsal az oldalán 6:3, 6:4-re kikapott a Samantha Stosur, Csang Suaj ausztrál, kínai duótól  az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női párosversenyének döntőjében.

Aus. Open: két magyar érdekeltségű döntő a pénteki programban!

Babos Tímea után a juniorok között Nagy Adrienn is a fináléba jutott japán partnere oldalán az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

Aus. Open: Nadal elsöprő játékkal jutott be a döntőbe

A korábbi világelső spanyol Rafael Nadal bejutott az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság (Australian Open) döntőjébe, miután a legjobb négy között három szettben (6:2, 6:4, 6:0) legyőzte a görög Sztefanosz Cicipaszt.

Aus. Open: nem lesz cseh házidöntő a nőknél Melbourne-ben

A cseh Petra Kvitová és a US Open-győztes japán Oszaka Naomi csap majd össze a szombati fináléban – a tét a trófea mellett a világelsőség is lesz.

Aus. Open: Lucas Pouille már az elődöntőnél jár; Nisikori feladta

A férfiaknál Lucas Pouille bejutott az Australian Open elődöntőjébe, a 28. helyen kiemelt teniszező a kanadai Milos Raonicot győzte le négy szettben. A francia korábban meccset sem tudott nyerni Melbourne-ben, a legutóbbi öt alkalommal már az első fordulóban elbúcsúzott. Ugyancsak bejutott a négy közé Novak Djokovics, az első helyen rangsorolt szerb 6:1, 4:1-re vezetett, amikor a jobb combját fájlaló japán Nisikori Kei feladta a mérkőzést. 

Aus. Open: Ha a döntő után szögre akasztanám az ütőmet... – Babos Tímea

A hetedik Grand Slam-döntőjére készülő Babos Tímea szerint magas színvonalú mérkőzésen jutottak tovább a francia Kristina Mladenoviccsal. Mint beszámoltunk róla, a magyar, francia duó egy szorosabb és egy sima szettben legyőzte az amerikai Jennifer Brady, Alison Riske kettőst az Ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női párosversenyének szerdai elődöntőjében.

Aus. Open: Babos Tímeáék ismét bejutottak a fináléba!

Babos Tímea a francia Kristina Mladenovic oldalán bejutott az Ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női párosversenyének döntőjébe, mivel az elődöntőben egy szorosabb és egy sima szettben legyőzte az amerikai Jennifer Brady, Alison Riske kettőst. A címvédő ellenfele a Stosur, Csang Suaj (ausztrál, kínai) duó lesz.

Aus. Open: döbbenet, S. Williams 5:1-ről és 4 meccslabdáról bukott

Oszaka Naomi könnyedén jutott be az Ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női egyes versenyének elődöntőjébe, mivel a negyeddöntőben egy szorosabb és egy sima szettben megverte az ukrán Elina Szvitolinát.

Ez igen! Babosék magabiztosan jutottak be az Australian Open döntőjébe

Babos Tímea a francia Kristina Mladenovic oldalán bejutott az Ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női párosversenyének döntőjébe, mivel az elődöntőben egy szorosabb és egy sima szettben legyőzte az amerikai  Jennifer Brady, Alison Riske kettőst. A címvédő ellenfele a péntek 6 órakor kezdődő fináléban a Stosur, Csang Suaj ausztrál, kínai kettős lesz.

Aus. Open: sima volt – Nadal lesz Cicipasz elődöntős ellenfele

A korábbi világelső spanyol Rafael Nadal bejutott az Ausztrál nemzetközi teniszbajnokság elődöntőjébe, mivel a negyeddöntőben három sima szettben legyőzte az amerikai Frances Tiafoe-t.

Aus. Open: tart a görög álom; Kvitová is a négy között

Roger Federer legyőzését követően a spanyol Roberto Bautista Agut ellen is nyert Sztefanosz Cicipasz, így a görög teniszező a legjobb négy között folytathatja az Ausztrál nemzetközi bajnokságon.