Vb 2018: Capello szerint az argentinok középpályája szánalmas

Fabio Capello beszélt az argentin válogatott szenvedésének okáról, valamint kritizálta Paul Pogba játékát is. A korábbi Milan-, Roma-, Juventus-, Real Madrid-edző, angol, majd orosz szövetségi kapitány a Mediaset megbízásából vesz részt az oroszországi viadalon szakértőként.

Vb 2018: így reagált az izlandi kapitány Messi büntetőjére

Mint azt már mindenki tudja lassan a világon, Lionel Messi büntetőt rontott Izland ellen, az apró ország így 1–1-es döntetlent játszott Argentínával, és megszerezte története első világbajnoki pontját. És bár többször is megszerezhették volna a vezetést az argentinok, a kisebb csodát végrehajtó izlandiak szövetségi kapitánya egy pillanatig sem izgult…

Vb 2018: az izlandi női kapitány babrált ki a bőbeszédű argentinokkal

Nem elég, hogy Argentína csupán 1–1-es döntetlent ért el a története első világbajnoki mérkőzését játszó Izland ellen, de kiderült, az európai futballválogatott pontszerzését egy olyan 35 éves szakembernek köszönhette, aki az ország női válogatottját vezeti. Így vált egy csapásra híressé Freyr Alexandersson, akivel a Morgunbladid készített interjút.

Vb 2018: Crespo és Fabregas is aggódik Messi miatt

Az argentinok megmondóemberévé előlépő Hernán Crespo szerint Lionel Messi Diego Maradonával ellentétben nem lesz képes egyedül megnyerni a világbajnokságot Argentínának. Cesc Fabregast is aggasztja, amit az első meccsen látott Messitől.

Vb 2018: Messi a leggyengébb – így értékeltek olvasóink

Olvasóink szerint Lionel Messi nyújtotta a leggyengébb teljesítményt az argentin válogatottból a szombati, Izland elleni 1–1 során. A legjobb átlagosztályzatot a gólszerző Sergio Agüero kapta.

Vb 2018: Mindenkitől bocsánatot kérek – Maradona

Nem csak Lionel Messinek, Diego Maradonának is magyarázkodnia kellett Argentína szombati vb-debütálása után. Az Izland elleni 1–1 során Messi büntetőt hibázott, Maradona pedig szivarozott – holott a vb stadionjaiban szigorúan tilos a dohányzás.

Vb 2018: Hibásnak érzem magam – Leo Messi

Argentína hatalmas meglepetésre csupán 1–1-es döntetlenre végzett Izlanddal a labdarúgó-világbajnokság D-csoportjában. A mérkőzésen Lionel Messi büntetőt hibázott, amiért elismerte felelősségét.

Messi plusz tíz: ez a függőség veszélyes az argentinokra

Izland Argentína elleni pontszerzéssel indította a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot, ezzel közel a maximumot hozta ki meccstervéből. Argentína szövetségi kapitánya, Jorge Sampaoli viszont továbbra is inkább csak keresi, mint találja a kérdésekre a választ.

Vb 2018: így készült fel Izland kapusa Messi tizenegyesére

A Lionel Messi tizenegyesét hárító izlandi kapus, az Argentína–Izland (1–1) világbajnoki csoportmérkőzés legjobbjának megválasztott Hannes Thór Halldórsson volt az újságírók egyik célpontja a sajtózónában a szombat délutáni meccset követően.

Vb 2018: Messi 5/10, miközben Cristiano Ronaldo 6/6

A címben jelzett számok megfejtése: az 1–1-re végződő Argentína–Izland világbajnoki csoportmérkőzésen büntetőt hibázó Lionel Messi csak ötöt lőtt be a legutóbbi tíz tizenegyeséből (klub és válogatott együttvéve), miközben örök riválisa, a péntek esti mesterhármasába egy büntetőt is becsomagoló Cristiano Ronaldo mind a hat legutóbbi kísérletét kihasználta.

Messi büntetőt rontott, Izland pontot szerzett Argentína ellen!

Meglepetés a labdarúgó-világbajnokság D-csoportjának nyitó mérkőzésén: Izland 1–1-es döntetlent bekkelt ki Argentína ellen, ezzel nehéz helyzetbe hozta a dél-amerikai riválist. Lionel Messi 1–1-es állásnál a második félidő közepén tizenegyest hibázott.

Vb 2018: Messi büntetőt rontott, Argentína nem bírt Izlanddal

Az argentin labdarúgó-válogatott meglepetésre csak döntetlennel kezdte el az oroszországi világbajnokságot, Izland ellen 1–1 lett a vége. A találkozó krónikájához hozzátartozik, hogy Lionel Messi büntetőt rontott.

Videó: Izland megszerezte története első vb-gólját!

Izland megszerezte első találatát az oroszországi tornán, így persze a világbajnokságok történetében is: Alfred Finnbogason közelről mattolta az argentin védelmet. Az izlandiak 72. válogatottként szereztek gólt a vb-ken.

Vb 2018: Dybala a padon, Messi és Agüero elöl – a kezdőcsapatok

Jorge Sampaoli és Heimir Hallgrímsson szövetségi kapitány is kihirdette kezdőcsapatát a 15 órakor rajtoló Argentína–Izland világbajnoki labdarúgó-csoportmérkőzésre.

Vb 2018: Bilic számára Modric a világ legjobb középpályása

A szombat esti Horvátország–Nigéria találkozón a továbbjutás is könnyen eldőlhet a D-csoportban, a meccsen döntő szerep juthat a Real Madrid sztárjának, Luka Modricnak.

Vb 2018: A labdarúgás tartozik Messinek egy világbajnoki címmel – Sampaoli

Túl nehéz terhet cipel magán Lionel Messi, akinek ez a világbajnokság lesz talán az utolsó lehetősége arra, hogy komoly tornát nyerjen az argentin válogatottal.

(Ny)erősorrend: 3. Spanyolország 2. Németország…

Elkészült legújabb világbajnoki erősorrendünk, amelyben borzalmasan nagy változások nem történtek annak ellenére sem, hogy több keretben (a spanyoloknál egyenesen a válogatott élén) is meglepő és mulatságos dolgok történtek a nagy torna előestéjén. Nézzük, szerintünk kik az abszolút esélytelenek, és kik az abszolút befutók!

Vb 2018: megműtötték az argentinoktól kidőlő Lanzinit

Sikeres térdműtéten esett át Manuel Lanzini, aki az utolsó pillanatban került ki sérülés miatt az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon szereplő argentin válogatottból.

Vb 2018: nyolc magyar gyerek a játékoskísérők között

Magyar gyerekek is szerephez jutnak a labdarúgó-világbajnokságon, az Argentína–Izland mérkőzésen.

Vb 2018: az izlandiak kulcsembere ott lesz Messiék ellen

Magnus Mar Einarsson izlandi futballriporter mindenkit megnyugtatott: a válogatott kulcsjátékosa, Gylfi Sigurdsson ott lesz Izland Argentína elleni összecsapásán.


HIRDETÉS