U17-es Eb: Hollandia tizenegyesekkel kiütötte Angliát

Az olasz válogatott az elődöntőben 2–1-re legyőzte Belgiumot, ezzel bejutott az Angliában zajló U17-es labdarúgó Európa-bajnokság döntőjébe. A fináléban a házigazda angolokat tizenegyespárbajban legyőző Hollandiával találkozik.

U17-es Eb: az olaszok és az angolok jöttek ki jól a körbeverésből

A korábbi hatszoros győztes Portugália nem jutott tovább az Angliában zajló U17-es labdarúgó Európa-bajnokság csoportköréből.

U17-es Eb: hibátlan maradt a házigazda; javított Portugália

Az Angliában zajló U17-es labdarúgó Európa-bajnokságon a házigazda a második csoportmérkőzését is behúzta – az angolok Olaszországot győzték le 2–1-re. Nyert Svájc, Norvégia és Portugália is.

Nem április elsejei tréfa – az angol fiatalok uralják a világot!

Nem lehet szó nélkül elmenni az angol utánpótlás-válogatottak idei teljesítménye mellett: mint ismert, az U17-es gárda az Eb-ezüst után világbajnok lett, az U19-es csapat Eb-t, az U20-as vb-t nyert, s az U21-esek is eljutottak az Eb-elődöntőig. Most az U17-es világbajnokság gólkirályával, Rhian Brewsterrel foglalkozunk.

U17-es vb: Anglia 0–2-ről 5–2-re verte a spanyolokat a döntőben!

Az angol U17-es labdarúgó-válogatott nyerte meg a korosztályos világbajnokságot, mivel a döntőben kétgólos hátrányból fordítva 5–2-re legyőzte az Európa-bajnok Spanyolországot.

U17-es vb: Brazília végzete is Brewster volt – újabb angol–spanyol döntő!

Továbbra is szárnyalnak idén az angol utánpótlás-válogatottak: az U17-es együttes az Egyesült Államok ellen is triplázó Rhian Brewster mesterhármasával 3–1-re legyőzte Brazíliát a világbajnokság elődöntőjében. A torna utolsó mérkőzésén megismétlődik a májusi korosztályos Eb-döntő, az angolok ellenfele az Európa-bajnok Spanyolország lesz.

U17-es vb: liverpooli „bolond” volt az Egyesült Államok veszte

Elsőként Mali jutott be a legjobb négy közé az U17-es labdarúgó-világbajnokságon, mivel a negyeddöntőben 2–1-re legyőzte Ghánát. A nap során Anglia is kvalifikálta magát a négy közé, az Egyesült Államok kiütésével.

U17-es vb: francia és angol gála a csoportkör zárásán

Franciaország újabb fölényes győzelmet aratott az U17-es labdarúgó-világbajnokságon, most Hondurast ütötte ki 5–1-re. Az Eb-gólkirály Amine Gouiri ezúttal egyszer talált be, így öt gólnál jár ezen a tornán. A csoportelső franciák az Eb-győztes spanyolokkal játszanak a nyolcaddöntőben.

U17-es vb: most már tényleg mindenki jegyezze meg a francia csatár nevét!

Az indiai U17-es labdarúgó-világbajnokság E-csoportjának rangadóján Franciaország 2–1-re legyőzte Japánt, így két meccs után kiharcolta a helyét a kieséses szakaszban.

U17-es vb: a 6–1-es japán rajtnál is volt jobb vasárnap

Az U17-es labdarúgó-világbajnokság csoportkörének 1. fordulójában Franciaország 7–1-re legyőzte Új-Kaledóniát, Anglia pedig 4–0-ra nyert Chile ellen.

U17-es Eb: elképesztő dráma után a spanyoloké az arany!

Az U17-es labdarúgó Európa-bajnokság döntőjében Spanyolország elképesztő drámában, tizenegyesekkel legyőzte a rendes játékidő ráadásának hatodik percében még vezető Angliát.

U17-es Eb: Hollandiának a 0–3 is belefért – ő jutott be a nyolcba

Az angol U17-es labdarúgó-válogatott a duplázó Jadon Sancho vezérletével 3–0-ra legyőzte a 47. percben megfogyatkozó Hollandiát, így mind a kilenc pontot megszerezve megnyerte csoportját. Hollandia a vereség ellenére továbbjutott; kialakult a negyeddöntő mezőnye.

U17-es Eb: a ráadásban, büntetőből egyenlített Hollandia

A horvátországi U17-es labdarúgó Európa-bajnokság C-csoportjának 2. fordulójában Németország 3–1-re legyőzte Szerbiát.