„Az egyik percben még profi sportoló voltam, a következőben az életemért harcoltam”

A long snapper poszt nem tartozik a legismertebbek közé az amerikai futballban, gyakorlatilag a rúgások előtt a labdát messzire hátradobó játékosokat csak akkor vesszük észre, ha hibáznak egy mérkőzésen. Kivéve Jon Dorenbost.

Videó: az íjász trükkje nagyon nem úgy sült el, ahogy akarták…

Az egyesült államokbeli America’s Got Talent tehetségkutató legutóbbi adásába becsúszott egy nem is olyan apró hiba. A Ryan Stock, Amber Lynn páros úgy tervezte, egy speciális számmal zárják le produkciójukat, melynek az a lényege, hogy a lángoló íjjal eltaláljanak egy céltáblát. Na, ez nem sikerült!

NFL: az Eagles-játékos újabb trükkjétől hidalt le Amerika

Megint elvarázsolta a közönséget Jon Dorenbos, az NFL-ben szereplő Philadelphia Eagles long snappere, akit állva tapsolt meg az amerikai tehetségkutató zsűrije.

NFL: Ne-Yo is sokkolva, megkapta az aranygombot az Eagles-játékos

Mint arról már beszámoltunk, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Philadelphia Eagles játékosa, Jon Dorenbos az America's Got Talent című tehetségkutatóval tölti ki a holt szezont.

NFL: az Eagles-játékos trükkjétől leesett Simon Cowellék álla

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Philadelphia Eagles július végén kezdi meg az edzőtábort a 2016-os idényre. A csapat játékosa, Jon Dorenbos igyekszik hasznosan tölteni a holt szezont.