NBA: a 226 centis kosarast is átzsákolták a gálán – videó

Az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) Chicagóban zajló All Star-hétvégéjének második napján rendezték meg többek között a zsákoló- és tripladobóversenyt is – és ahogy az ilyenkor lenni szokott, igazán különleges mutatványokat láthatott a közönség.

NBA: az All Star-meccsen is változtatnak Bryant emlékére

Alaposan megváltoztatta az All Star-gála fő mérkőzésének szabályrendszerét a tengerentúli profi kosárlabda-liga (NBA). A szabályok egy része a vasárnap elhunyt Kobe Bryant tiszteletére módosul.

Ismét LeBronék nyerték az All Star-meccset, Durant az MVP

Hiába vezetett 20 ponttal is a Team Jannisz, a görög klasszis 38 pontos teljesítménye nem volt elég LeBron Jamesék ellen.

NBA: megvannak az All Star-gála kezdőötösei és kapitányai

Nyugaton LeBron James, a Los Angeles Lakers sztárja, míg keleten Janisz Antetokunbo, a Milwaukee Bucks cenetere kapta a legtöbb szavazatot, így ők lesznek a csapatkapitányok az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság február 17-én sorra kerülő All Star-mérkőzésén. A liga csütörtök este jelentette be a szavazás végeredményét, amely alapján kialakultak a csapatok kezdőötösei.

NBA: világvége a ligában – Jordan ismét lelépett, az All Star-gála elmaradt

1999-ben nem rendezték meg a legnagyobbak seregszemléjét az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA), ráadásul Michael Jordan újra visszavonult.

NBA: új forma, ehhez nincs kedve a Warriors sztárjának

Javában zajlik a szavazás az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) All-Star-gálájára, amelyet új formátumban rendeznek meg az idén; a legtöbb voksot kapó két játékos csapatkapitányként dönthet a többi beszavazott sorsáról, hogy kezdőként vagy a padról beszállva léphetnek-e parkettre február 18-án Los Angelesben.

Kosár: „Az All-Star-gálán végre felszabadultan játszhatunk, kicsit lazulhatunk”

A 23. Kelet–Nyugat All-Star Kosárlabdagálát rendezik meg szombaton 18 órától a Tüskecsarnokban. A mérkőzésen ezúttal is mindegyik élvonalbeli klub képviselteti magát játékossal. Az NSO Tv videójában a keleti csapat két tagja, Vojvoda Dávid és Eilingsfeld János beszél arról, miért várja nagyon a találkozót.

Kosár: a légiósok komolyan készülnek az All-Star-gálára, mert…

A 23. Kelet–Nyugat All-Star Kosárlabdagálát rendezik meg szombaton 18 órától a Tüskecsarnokban, a mérkőzésen ezúttal is minden élvonalbeli klub képviselteti magát játékossal. A program már délután 2 órától kezdődik, amelyről az MKOSZ elnöke, Szalay Ferenc és Kucsera József főszervező beszél az NSO Tv videójában.

Kosár: a 23. Kelet-Nyugat All Star-gálát rendezik meg szombaton

A 23. Kelet-Nyugat All Star Kosárlabdagálát rendezik meg szombaton 18 órától a Tüskecsarnokban, a mérkőzésen ezúttal is minden élvonalbeli klub képviselteti magát játékossal.

MLS: megvan Nikolicsék All Star-csapatának kapitánya

Bastian Schweinsteigert választották az MLS All Star-csapatának kapitányává a Real Madrid elleni találkozóra, melyet magyar idő szerint augusztus 3-án hajnalban rendeznek Chicagóban.  

NBA: LaVine a zsákolóbajnok, Thompson a triplakirály

Zach LaVine lett a zsákolóbajnok, Klay Thompson pedig a triplakirály az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) torontói All-Star-hétvégéjén.

Videó: tüzes büntető! Meggyújtotta a botját a svéd sztár

Az orosz profi jégkorongligában nem viccelnek. A KHL All-Star-gáláján a rávezetéseknél a néhány éve az NHL-ben (Edmontonban) is megforduló svéd Linus Omark gondolt egy merészet és meggyújtotta a botját. Bár a közönséget lenyűgözte a látvány, a kapust ezzel a trükkel sem sikerült átverni. Pedig ha ez nem ér gólt, akkor mi?

NBA: majdnem végleges a keret, megvannak az All-Star-csapatok

Nyilvánosságra hozták az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) All-Star-csapatainak teljes névsorát, miután a kezdők mellett most a cseréket is megnevezték.

KHL: láb között, fordulásból - szédítő hokibüntető az All-Star-meccsről

Egészen elképesztő mozdulatsor végén szerzett gólt büntetőből Nyikita Guszev a Kontinentális Hokiliga (KHL) All-Star-mérkőzésén. A Jugra Hanti-Manszijszk 22 éves játékosa szemmel alig követhető sebességgel tévesztette meg a CSZKA Moszkva kapusát, Sztaniszlav Galimovot: előbb a lába között vezette a korongot, majd egy teljes fordulat után védhetetlenül bombázott a kapuba. A jelenetet látva érthető, miért dratfolta Guszevet 2012-ben az észak-amerikai ligában (NHL) szereplő Tampa Bay Lightning...

Férfi kosár: Hanga az All Star-gálán is letette névjegyét

Hanga Ádám két, háttal behúzott alley-oop zsákolással tűnt ki a Serie A All Star gáláján, amelyen először szerepelhetett magyar kosárlabdázó.

Női kézi Eb: nincs magyar az all star-csapatban; svéd MVP

Nem került be magyar játékos a női kézilabda Európa-bajnokság all star-csapatába. A torna legjobb játékosának a svéd Isabelle Gulldént választották meg.

Férfi kosár: két-két paksi és soproni az All Star-kezdőkben

Megvannak a kezdőcsapatok a szombati korsárlabda Kelet–Nyugat All Star-mérkőzésre. A keletieknél két paksi, a nyugatiaknál két soproni került a kezdőbe.

Bayern: Henry, Donovan és 8 Team USA-tag az MLS-All-Starban

Nyolc amerikai válogatott labdarúgó kapott helyet az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) All-Star-csapatában, amely augusztus 6-án csap össze a német bajnok Bayern Münchennel.