Bundesliga: ezért kezdett Szalai a Hertha ellen – edzője dicsérte

Mint arról beszámoltunk, Szalai Ádámmal a kezdőcsapatban győzte le a Mainz a Herthát a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában szombaton. Achim Beierlorzer elárulta, miért a magyar játékos mellett döntött, amikor kijelölte kezdő tizenegyét.

Bundesliga: megvan Szalai Ádámék új edzője – hivatalos

Nem sokáig volt munka nélküli Achim Beierlorzer, akit november 9-én menesztett a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Köln. Az 51 éves szakember a továbbiakban a Mainzot irányítja – adta hírül a klub a hivatalos oldalán.

Bundesliga: megvan a második edzőmenesztés Kovacé után

A német élvonalbeli labdrúgó-bajnokságban szereplő 1. FC Köln  hivatalos honlapján jelentette be, hogy azonnali hatállyal menesztette Achim Beierlorzert, a csapat vezetőedzőjét. Ő a második távozó edző Niko Kovac után ebben az idényben a Bundesligában. 

Edzősors: Achim Beierlorzer lett a Köln új trénere

A német másodosztályt magabiztosan megnyerő 1. FC Köln bejelentette, hogy a következő szezon során a SSV Jahn Regensburgtól érkező Achim Beierlorzer lesz a csapat vezetőedzője. Ezzel eldőlt, hogy az április vége óta ideiglenes vezetőedzőként dolgozó André Pawlak nem kap állandó megbízást.