Aaron Younger: Egyszerűen csak jobb akartam lenni

Tépték már fel az orrát és varrták össze a szemgolyóját, ám a vízilabdától még úgy sem tántoríthatta el semmi a klubszinten szinte mindent megnyerő ausztrál Aaron Youngert, hogy nem tűzött ki maga elé óriási célokat, „csak” folyamatosan jobb akart lenni. A mindig derűs, csendes klasszis nem érezné fairnek, hogy magyar válogatott legyen, viszont még sok trófeát nyerne a Ferencvárossal.

Vízilabda: Madaras Norbert és Varga Dániel visszavonul

Befejezi pályafutását Madaras Norbert és Varga Dániel – derült ki az FTC-PQS férfi vízilabdacsapatának sajtótájékoztatóján, amelyen egyúttal bejelentették: a következő szezontól – többek mellett – az együttest erősíti a szolnoki Aaron Younger és Mezei Tamás is.

Vizes vb: A beígért sörrel még adósak a srácok – a BL-győztes a magyaroknak

A Szolnokkal Bajnokok Ligáját nyerő Aaron Younger mosolyogva, magyarul értékelt a Brazília elleni győztes nyolcaddöntő (8–3) után. Egyben felhívta a figyelmet arra, hogy a mieinknek még van tartozásuk feléjük...

Vízilabda: Nagy Viktor a Szegedben, négyen távoznak

Az A-Híd Szeged VE férfi vízilabdacsapata hivatalos közleményben tudatta: megegyezett a Vasasból távozó Nagy Viktorral, a válogatott kapus így a csongrádiaknál folytatja pályafutását. Meghosszabbította a szerződését a vezetőedző Vincze Balázs, viszont a távozók listája meglehetősen hosszú.

Férfi vízilabda ob I: sima szegedi győzelem a matinémeccsen

A Szeged hazai pályán öt góllal legyőzte a Szentest a férfi vízilabda-bajnokság első szombati mérkőzésén. Aaron Younger és Kiss Csaba is három góllal vette ki a részét a hazai sikerből.

Férfi vízi: Ausztrália legyőzte Kásásék All-Stars csapatát

A házigazda ausztrál vízilabda-válogatott 9–8-ra győzött a Kásás Tamást is felvonultató International All-Stars névre hallgató csapat ellen a Sydneyben rendezett gálameccsen.