?>
Tenisz: Rubljov már a nyolcadik, Fucsovics egy helyet rontott

Az utóbbi hetekben remek formát mutató, friss szentpétervári bajnok orosz Andrej Rubljov feljött a karriercsúcsot jelentő nyolcadik helyre a férfi teniszezők hétfőn kiadott, legfrissebb világranglistáján.

Tenisz: Babos öt helyet rontott, Fucsovics ugyanennyit javított

A US Openen a harmadik fordulóig jutó Fucsovics Márton feljött a 61. helyre a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. A nőknél Babos Tímea öt helyet rontva a 106. helyen áll.

Tenisz: Fucsovics feljött a világranglista 66. helyére

A New Yorkban rendezett múlt heti tornán nyolcaddöntős Fucsovics Márton a várakozásoknak megfelelően a 66. helyre jött fel a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. A játékos 18 pozíciót javított, ezzel ismét ő a legmagasabban jegyzett magyar. Balázs Attila most a 78.

Tenisz: így változik a férfiak világranglistájának számítása

A férfi profi teniszt irányító szervezet, az ATP egyben a világranglista elkészítéséért is felel, hétfőn közölte, hogyan fogják megoldani a sportág augusztusi újraindulásakor a leállás miatti majdnem fél éves időszak okozta hiányát: a jövőben 52 hét helyett 22 hónapot, vagyis nagyjából 94 hetet ölel fel az időszak, amíg a játékosok megőrzik az eredményeiket.

Tenisz: Balázs megelőzte Fucsovicsot a világranglistán

Balázs Attila lett az első számú magyar férfi teniszező a világranglista szerint: a nemrégiben Rio de Janeiróban az elődöntőig jutó versenyző a legfrissebb rangsorban megelőzte Fucsovics Mártont.

Tenisz: Balázs Attila feljött a világranglista 79. helyére

A riói ATP 500-as tornán elődöntőig menetelő Balázs Attila 27 helyet javítva a karriercsúcsot jelentő 79. helyen áll a világranglistán az ATP friss rangsorában. Fucsovics Márton három helyet javított, így a 70. helyen áll.

Tenisz: Balázs három helyet javított, Fucsovics hetet rontott

Balázs Attila három pozíciót javítva 106., Fucsovics Márton hét helyet rontva a 73. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelynek élén továbbra is Novak Djokovics áll. Babos Tímea egyesben két helyet rontva a 100. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján.

Tenisz: Fucsovics Márton 13 helyet rontott a világranglistán

Fucsovics Márton 13 helyet rontva a 66., Balázs Attila pedig egy pozíciót visszaesve 109. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, melynek élén továbbra is Novak Djokovics áll.

Tenisz: Fucsovics nagyot javított, Babos még a százban

A legfrissebb férfi tenisz-világranglistán az Australian Opent vasárnap megnyerő Novak Djokovics állt az élre, legjobb magyarként Fucsovics Márton az 53. helyet foglalja el, Balázs Attila pedig karriercsúcsot jelentő 108. helyen áll. A nőknél továbbra is az ausztrál Ashleigh Barty vezet, a friss Melbourne-i bajnok, Sofia Kenin nyolc helyet javítva a 7., Babos Tímea tíz helyet rontva a 98. helyen áll.

Tenisz: Babos a 88., Fucsovics rontott a világranglistán

Fucsovics Márton egy helyet rontva a 67., Balázs Attila 16 pozíciót javítva a karriercsúcsot jelentő 112. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. Babos Tímea két helyet rontva a 88. a női mezőnyben.

Tenisz: Babos javított, Fucsovics a 70. a világranglistán

Babos Tímea egyesben a 87., párosban a második helyen áll a női teniszezők első, 2020-as világranglistáján. Fucsovics Márton továbbra is a 70. helyen áll a férfiteniszezők mezőnyében.

Tenisz: Babos ismét a top százban, Fucsovics is javított

A világbajnok görög Sztefanosz Cicipasz továbbra is a hatodik helyen áll a férfi teniszezők világranglistáján.

Tenisz: ismét Rafael Nadal vezeti a világranglistát

Babos Tímea három helyet javítva a harmadik helyen áll a női teniszezők páros-világranglistáján. Egyesben a 104. a legfrissebb rangsorban. A férfiaknál Fucsovics Márton a 71., míg Rafael Nadal egy év után ismét az élre állt.

Tenisz: Fucsovics két helyet rontott, Berrettini a top 10-ben

Fucsovics Márton a 69. helyen áll a férfi teniszezők világranglistáján.

Tenisz: Fucsovics hat, Babos öt helyet rontott a ranglistán

Fucsovics Márton hat helyet rontva a 70. a férfi teniszezők világranglistáján. A hölgyeknél Babos Tímea öt helyet visszaesve a 93. helyen áll.

Tenisz: Fucsovics javított, Babos maradt a 112. helyen

Fucsovics Márton egy helyet javítva a 64. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. Babos Tímea továbbra is a 112. a női világranglistán.

Tenisz: Fucsovics rontott; új női világelső – ranglisták

Fucsovics Márton és Balázs Attila két-két helyet rontott a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján: előbbi így az 57., utóbbi a 139. helyen áll, a rangsort továbbra is a szerb Novak Djokovics vezeti.

Tenisz: Fucsovics és Balázs egy, Babos öt helyet rontott

Fucsovics Márton és Balázs Attila is egy helyet rontott a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján: előbbi így az 55., utóbbi a 137. helyen áll. Az első továbbra is a szerb Novak Djokovics.

Tenisz: Balázs ismét javított, Fucsovics az 54. – világranglista

Fucsovics Márton négy helyet rontva az 54., míg Balázs Attila öt helyet javítva a 136. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelynek élén továbbra is a szerb Novak Djokovics áll.

Tenisz: Balázs Attila karriercsúcsa, 141. a ranglistán

Balázs Attila 66 helyet javítva legutóbbi pozícióján a karriercsúcsot jelentő 141. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelynek élén továbbra is a szerb Novak Djokovics áll.