Úszó-vk: Hosszú győzelemmel, Jakabos kettő, Szabó egy ezüsttel zárt

Hosszú Katinka aranyéremmel fejezte be szereplését az úszók világkupa-sorozatának szingapúri állomásán, emellett a szombati záró napon Jakabos Zsuzsanna két, Szabó Szebasztián egy ezüstöt szerzett.

Úszó-vk: öt magyar érem, közte két arany Szingapúrban

Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is nyert egy-egy döntőt a pénteki versenynapon az úszók világkupa-sorozatának szingapúri állomásán.

Úszó-vk: egy arany, két ezüst a magyar mérleg az első napon

Hosszú Katinka arany-, míg Jakabos Zsuzsanna és Szabó Szebasztián ezüstérmes lett az úszó világkupa-sorozat szingapúri állomásának csütörtöki nyitó napján.

Úszás: Hosszú és Szabó győzelemmel zárt Csinanban

Hosszú Katinka és Szabó Szebasztián győzelemmel zárta szereplését az úszó világkupa-sorozat csinani állomásának utolsó napján, szombaton.

Úszó-vk: Hosszú 400 vegyesen és 100 háton is nyert Csinanban

Hosszú Katinka nagy fölénnyel, több mint nyolc másodperces előnnyel nyerte meg a 400 méteres vegyesúszást Jakabos Zsuzsanna előtt az úszó világkupa-sorozat második állomásán Csinanban.

Úszó-vk: Hosszú és Szabó arany-, Jakabos ezüstérmes Csinanban

Hosszú Katinka és Szabó Szebasztián arany-, Jakabos Zsuzsanna ezüstérmes lett az úszó világkupa-sorozat csinani állomásának nyitó napján.

Úszó-vk: Hosszú 17 századdal nyerte meg a 200 vegyest Tokióban

Hosszú Katinka arany-, Kozma Dominik és Szabó Szebasztián ezüstérmet nyert Tokióban az úszók világkupa-sorozatának harmadik versenynapján.

Nyílt vízi úszó-vk: Rasovszky újabb aranyával történelmet írt

Rasovszky Kristóf arany-, Olasz Anna bronzérmet szerzett a nyílt vízi úszók világkupa-sorozatának kanadai versenyén.

Úszás: világkupacsúccsal nyert Hosszú 400 vegyesen Tokióban

Hosszú Katinka új világkupacsúccsal, 4:32.30 perces idővel nyerte meg a 400 méteres vegyes úszást a világkupa-sorozat első, tokiói állomásán.

Úszó-vk: Hosszú arany-, Jakabos és Szabó bronzérmes

Hosszú Katinka egy arany-, Jakabos Zsuzsanna és Szabó Szebasztián pedig egy-egy bronzérmet nyert pénteken az úszók világkupa-sorozatának tokiói nyitányán.

Nyílt vízi úszás: Rasovszky Kristóf vk-győztes Füreden

Rasovszky Kristóf győzött 10 kilométeren a nyílt vízi úszók balatonfüredi világkupaversenyén.

Úszó-vk: Hosszú 200 vegyesen nyert, összetettben 2. lett

Hosszú Katinka nyerte a 200 méter vegyes döntőjét szombaton az úszó világkupa-sorozat szingapúri rövid pályás állomásának harmadik, befejező napján. Ezzel együtt a háromszoros olimpiai bajnok maradt a második helyen a vk összetett pontversenyében a címét megvédő svéd Sarah Sjöström mögött.

Úszó-vk: maradt a különbség Hosszú és Sjöström között

A vizes sportokat tömörítő nemzetközi szervezet, a FINA hétfői összesítése szerint a svéd versenyző 285, a háromszoros olimpiai bajnok magyar pedig 270 ponttal várja a csütörtöktől szombatig tartó szingapúri záróviadalt.

Úszó-vk: Hosszú arany- és bronzérmet nyert a záró napon

Hosszú Katinka egy arany- és egy bronzérmet nyert vasárnap az úszó világkupa-sorozat tokiói, rövid pályás állomásának harmadik, befejező napján.

Úszó-vk: Hosszú megint az év legjobbjával nyert

A tokiói úszóvilágkupa második napjának döntőin összesen két számban volt magyar érdekeltség, Hosszú Katinka 400 vegyesen nyert, míg 100 háton a harmadik lett.

Úszó-vk: Hosszú óriási csatában nyert Sjöström előtt – videó

A Tokióban zajló úszóvilágkupa első napján Hosszú Katinka két aranyérmet nyert: előbb 100 méter vegyesen, majd harminc perccel később (!) 200 pillangón sem talált legyőzőre – számolt be róla a Magyar Úszószövetség (MÚSZ).

Úszó-vk: Hosszú Katinka és Verrasztó Dávid is nyert aranyat Pekingben

Hosszú Katinka és Verrasztó Dávid is szerzett egy aranyérmet vasárnap Pekingben az úszók világkupa-sorozatának rövid pályás állomásán.

Úszó-vk: Hosszú Katinka egy arannyal és egy ezüsttel folytatta

Hosszú Katinka egy arany- és egy ezüstéremmel folytatta szereplését szombaton az úszók világkupa-sorozatának rövid pályás pekingi állomásán.

Úszó-vk: Hosszú Katinka két arannyal kezdett Pekingben

Hosszú Katinka két aranyérmet nyert pénteken az úszók világkupa-sorozatának pekingi állomásán.

Úszás: jövőre október elején rendezik a budapesti vk-versenyt

Október 3. és 5. között kerül sor a jövő évi úszó világkupa-sorozat budapesti versenyére.