Öttusa: legjobbjainkat díjazták a szövetségben

Kovács Sarolta és Marosi Ádám vehette át az év felnőtt versenyzőjének járó díjat a Magyar Öttusaszövetség keddi évzáró ünnepségén, amelyen jutalmazták a korosztályok legjobbjait is.

Elismerés: Balczó András Pest megye díszpolgára lett

Pest megye közgyűlése díszpolgári címet adományozott Balczó Andrásnak kimagasló sportolói eredményei és közéleti tevékenysége elismeréséül. A kitüntetést pénteken vette át a Nemzet Sportolója a megyenap alkalmából.

Létesítmény: Nemzeti Öttusa Központ épülhet Csillebércen

Nemzeti Öttusa Központ (NÖK) épülhet a Csillebérci Szabadidő és Ifjúsági Központ területén.

Öttusa: Székesfehérvár jövőre vk-versenyt rendez

Felnőtt női és férfi világkupaversenyt rendez jövőre Székesfehérvár – jelentették be az Alba Volán SC öttusaszakosztályának keddi sajtótájékoztatóján.

Öttusa: Török Ferenc a Hírességek Csarnokában

Török Ferencet beválasztották az öttusázó nemzetközi Hírességek Csarnokának tagjai közé Limassolban.

Öttusa: „Ha a betont kiöntötték, és megköt, csinálhatsz bármit a simítókanállal”

Balczó András, Móna István, Török Ferenc legendás hármasa a csapatverseny arany-, az egyéni versengés ezüstérmét hozta haza.

Nemzet Sportolója: ki lesz az új tag? Ön kit választana?

Kulcsár Győző halálával tizenegyen maradtak a nemzet sportolói, az illusztris társaság tagjai leghamarabb október végén választhatnak új tagot.

Öttusa: újabb remek szériát hozott az évad

Ismét eredményes évet tudhat maga mögött a magyar öttusasport: a székesfehérvári Európa-bajnokságon, a mexikóvárosi világbajnokságon és a budapesti katonai világbajnokságon is felállhattak versenyzőink a dobogóra.

Öttusa: 11. lett a magyar vegyes váltó a katonai vb-n

A 11. helyen végzett az Alekszejev Tamara, Tomaschof Soma páros vegyes váltóban a budapesti, 46. katonai öttusa-világbajnokságon.

Öttusa: Kovács Sarolta ezüstérmes a katonai vb-n

Kovács Sarolta a második helyen végzett a BHSE sporttelepén zajló 46. katonai öttusa-világbajnokság női versenyében csütörtökön.

Katonai öttusa-vb: kedden rajtol a budapesti torna

Jövő kedden kezdődik és szombatig tart a 46. katonai öttusa-világbajnokság Magyarországon, amelynek a Budapesti Honvéd SE pályája ad otthont.

Öttusa-vb: Demeter a 12., Regős a 13. a férfiaknál

Demeter Bence a 12., Regős Gergely pedig a 13. helyen végzett a mexikóvárosi öttusa-világbajnokság férfi hagyományos versenyében.

Öttusa-vb: aranyérmes a női csapat a hagyományos versenyben

Aranyérmet nyert a Földházi Zsófia, Kovács Sarolta, Alekszejev Tamara összeállítású csapat a mexikóvárosi öttusa-világbajnokság női hagyományos versenyében. Egyéniben Földházi negyedik, Kovács hatodik, Alekszejev 14. lett.

Öttusa-vb: két magyar döntős a férfiaknál Mexikóban

A négy magyar induló közül kettő – Demeter Bence és Regős Gergely – jutott be a férfiak hagyományos versenyének csütörtöki döntőjébe a mexikóvárosi öttusa-világbajnokságon.

Öttusa-vb: három magyar jutott döntőbe a nőknél

A négy magyar induló közül három – Kovács Sarolta, Földházi Zsófia és Alekszejev Tamara – jutott a nők hagyományos versenyének szerdai döntőjébe a mexikóvárosi öttusa-világbajnokságon.

Öttusa: vízimentés is a programban az első Coubertin-napon

A Nemzetközi Öttusaszövetség és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság idén első alkalommal hirdette meg a nemzetközi Coubertin-napot. A rendezvénysorozathoz a magyar szövetség is csatlakozott, amely a Csepeli Öttusa és Vízi Sportegyesülettel közösen a Csepeli Strandfürdő területén egész napos családi programot szervezett.

Öttusa-vb: a két kapitány dicséri az ezüstérmes magyarokat

A Gulyás Michelle és Bruckmann Gergő alkotta magyar vegyes váltó a győztes némettel együtt kiemelkedett a mezőnyből, teljesítménye nem véletlenül ért világbajnoki ezüstérmet Kállai Ákos, a női válogatott szövetségi kapitánya szerint.

Öttusa: Gulyás és Bruckmann meglepetésezüstje a vb-n

Szenzációs eredményt ért el Gulyás Michelle és Bruckmann Gergő a mexikóvárosi öttusa-világbajnokságon. A még junior korú versenyzőink megszerezték a magyar csapat első érmét, egy ezüstöt vegyes váltóban, amely 2010 óta szerepel a világbajnokság programján.

Öttusa-vb: a 14. helyen végzett a magyar férfiváltó

A 14. helyen végzett a Harangozó Bence, Bruckmann Gergő páros a mexikóvárosi öttusa-világbajnokság férfi váltóversenyében.

Öttusa: ötödik lett a női váltó a világbajnokságon

Az ötödik helyen zárt a Gulyás Michelle, Guzi Blanka összetételű női váltó a pénteken kezdődött mexikóvárosi öttusa-világbajnokságon.


HIRDETÉS