Atlétika: kizárás a 2016-os vb-n, Zsivoczky-Farkas így 4.

Egy kizárás következtében Zsivoczky-Farkas Györgyi egy helyet előrelépve a negyedik lett a 2016-os fedett pályás atlétikai világbajnokság ötpróbaversenyében.

Szabadidősport: az Ötpróba révén 24-en utazhatnak Tokióba

Az Ötpróba szabadidősport-eseménysorozat 24 résztvevője elutazhat a jövő évi tokiói olimpiára.

Atlétika: Krizsán Xénia megvédte címét a többpróba ob-n

Az esélyeknek megfelelően a címvédő Krizsán Xénia nyerte meg a női ötpróbázók versenyét vasárnap a BOK-csarnokban rendezett fedett pályás összetett országos bajnokságon.

Atlétika: gödöllői sikerek hétpróbában az ob-n

Férfi hétpróbában a gödöllői Raffai Péter végzett az élen 4814 ponttal a hétvégén rendezett budapesti többpróba ob-n.

Dopping: megbukott a vb-ezüstérmes, kitalálja, hogy mivel?

Meldonium jelenlétét mutatta ki Anasztaszija Mohnyuk világbajnoki ezüstérmes ukrán hétpróbázó szervezetében a doppingvizsgálat.

Rio 2016: szilveszterkor indul az 5próba Rióba programsorozat

Szilveszter délelőttjén rajtol el a Margitszigeten, olimpikonok részvételével az 5próba Rióba elnevezésű szabadidősportos programsorozat. Az ötpróbával Ön is ott lehet az olimpián!

Rio 2016: ötpróbával Ön is ott lehet az olimpián!

Egy régi hagyomány, az olimpiai ötpróba kel életre az „5próba Rióba!” című rendezvénysorozaton. Szeretné élőben átélni a riói olimpiai játékokat? Ha indul a rendezvénysorozat egyes eseményein, pontokat szerezhet, amelyekért értékes ajándékokat, fődíjként egy kétszemélyes utat nyerhet a riói olimpiára. Nem a helyezés, a részvétel számít!

Atlétika: Carolina Klüft nem indul a fedett pályás vébén

Nem indul a márciusi, fedett pályás atlétikai világbajnokságon a svédek olimpiai bajnok hétpróbázónője, Carolina Klüft. A 25 éves klasszisnak egy stockholmi nemzetközi versenyen megsérült a jobb combja, és péntekre kiderült, hogy vissza kell lépnie a vb-től.