Ökölvívás: 70 éves minden idők egyik legkeményebb bokszolója

Az ökölvívás mentette meg a bűnbeeséstől, bár eleinte úgy nézett ki, a bunyó viszi a bűnbe. Minden idők egyik legkeményebb öklözője, George Foreman hetvenéves.

Ökölvívás: Pacquiao is reagált Mayweather japán meccsére

Mint arról beszámoltunk, finoman szólva komolytalanra sikeredett Floyd Mayweather visszatérése, az amerikai ökölvívó ugyanis alig több mint két perc alatt kiütötte ellenfelét a Japánban rendezett gálameccsen. A haknira Conor McGregor mellett Manny Pacquiao is a közösségi médiában reagált.

Ökölvívás: bedobták a törülközőt, 2 percig tartott Mayweather meccse

Alig több mint kettő percig tartott Floyd Mayweather meccse Japánban, az amerikai bokszoló ennyi idő alatt háromszor is padlóra küldte ellenfelét, és végül azzal ért véget a találkozó, hogy a japán harcos edzője bedobta a törölközőt…

Ökölvívás: elmaradhat a japán hakni, senki sem tudja, hol van Mayweather

December 31-re, magyar idő szerint nagyjából délre volt meghirdetve Floyd Mayweather meccse Japánban, a fiatal japán kick-boxos, Naszukava Tensin ellen. Egy apró probléma van csupán: senki sem tudja, hol van az amerikai bokszoló…

Ökölvívás: Kovács és Bacskai is győzött a Magyar Ring Gálán

Egyhangú pontozással győzte le Kovács Zoltán grúz ellenfelét a Budapesten rendezett, telt házas Magyar Ring Gálán péntek este – közölte a gála főszervezője az MTI-vel.

Videó: bizarr promovideót kapott Mayweather meccse

Mint arról beszámoltunk, újabb fordulatot vett Floyd Mayweather visszatérése: a 41 éves profi ökölvívó bejelentette, hogy szorítóba lép december 31-én a fiatal japán kick-boxos, Naszukava Tensin ellen. Az már önmagában elég furcsa, hogy három háromperces menetet bokszolnak és nem lesznek bírák a meccsen, ez azonban csak a kezdet. Most megérkezett ugyanis az esemény hivatalos promovideója, amitől csak még furább lett az egész…

Ökölvívó ob: színvonalas döntőkkel zárult a bajnokság

Közönségszórakoztató, többségében színvonalas mérkőzésekkel zárult az ökölvívók országos bajnoksága, melynek döntőiben javarészt az esélyesek diadalmaskodtak.

Küzdősport: újabb fordulat, Mayweather mégis bokszol Japánban

Újabb fordulatot vett Floyd Mayweather visszatérése: a 41 éves profi ökölvívó bejelentette, hogy szorítóba lép december 31-én a a fiatal japán kick-boxos, Naszukava Tensin ellen.

Ökölvívó ob: súlycsoportonként ketten maradtak, pénteken döntőznek

Különösebb meglepetés nélkül száguldott el a finálékig a budapesti ökölvívó országos bajnokság, amely elődöntőinek már a Gerevich Aladár Sportcsarnok adott otthont.

Boksz: agysérülés miatt lélegeztetőgépen az övét elveszítő kanadai

Múlt szombaton Olekszandr Gvozgyikkal szemben veszítette el címét a félnehézsúly WBC bajnoka, Adonis Stevenson. A kanadai bunyós számára azonban sajnos ez csak a kisebbik probléma volt azon az estén, hiszen az ukrán bunyós ütései igen nagy kárt tettek benne, sokáig életveszélyes állapotban volt, azóta stabilizálták, de a legújabb hírek egyelőre nem túl biztatóak vele kapcsolatban.

Ökölvívó ob: Harcsa és Kovács is biztos győzelemmel kezdett

A férfi válogatott legjobbjai közül a 75 kilós Harcsa Zoltán és a 64 kilogrammos Kovács Richárd is magabiztos győzelemmel mutatkozott be az ökölvívó országos bajnokságon, melynek második, szerdai napján kialakultak az elődöntő párosításai.

Ökölvívás: 47 évesen elhunyt a korábbi háromszoros profi világbajnok

Fiatalon, 47 éves korában, családjának közlése szerint rövid lefolyású, súlyos betegségben elhunyt a korábbi nagyközépsúlyú világbajnok Markus Beyer.

Boksz: óriási bunyó, Fury kétszer padlózott, de nem kapott ki Wildertől

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban, Los Angelesben csapott össze a Bokszvilágtanács (WBC) világbajnoki övéért az egyaránt veretlen brit Tyson Fury (27–0–1, 19 KO/TKO)  és az amerikai címvédő, Deontay Wilder (40–0–1, 39). Óriási meccset vívtak, Fury kétszer is padlózott, de végül nem lett győztese a 12 menetes csatának.

Tokió 2020: Szeretnénk, ha lenne ökölvívótorna az olimpián – Bach

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke szerint a Nemzetközi Ökölvívó-szövetség ellen indított BOB-eljárás ellenére is lesz ökölvívás a tokiói olimpia programjában.

Ökölvívás: Harcosok Ligája – Pagonisszal, egy harcos világbajnokkal

Nenad Pagonisz, a tízszeres nehézsúlyú amatőr és profi kick-box világbajnok, valamint cirkálósúlyú profi bokszoló és KO-specialista lesz a díszvendége a szombati, mezőfalvai Harcosok Ligája elnevezésű bokszgálasorozat következő állomásának.

Tokió 2020: a NOB befagyasztotta kapcsolatát az AIBA-val

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) befagyasztja kapcsolatát a Nemzetközi Ökölvívó-szövetséggel (AIBA), melynek így a tokiói olimpia versenyeinek előkészítését is fel kell függesztenie. A sportági szervezet ellen NOB-vizsgálat indul.

Boksz: nem maradt el a balhé Fury és Wilder között – videó

Ahogy várható volt, nem maradt el a balhé a WBC nehézsúlyú bajnok amerikai Deontay Wilder (40–0–0, 39 KO) és kihívója, a brit Tyson Fury (27–0–0, 19 KO) között a hétvégi mérkőzést felvezető utolsó sajtóeseményen. A két ökölvívó között a farkasszemezést követően pattant el a húr, bár – ahogy ilyenkor lenni szokott – az összeakaszkodások, óvatos taszigálások komolysága erősen vitatható volt, és inkább a csapattagok vettek részt a látszólag balhés szituációban.

Ökölvívás: egy svájci bank megszüntette az AIBA számláját

Az insidethegames.biz információi szerint a Nemzetközi Ökölvívó-szövetség (AIBA) számlavezető bankja már év elején megszüntette a szervezet számláját és kiüríttette a széfjeit.

Ökölvívás: nem szűnt meg Erdei Zsolt aláírási joga – videó

A Magyar Ökölvívó-szakszövetség (MÖSZ) elnökségét nem vonták be az augusztusi ifjúsági világbajnokság szervezésébe, tagjai csak szeptemberben értesültek a több mint 300 millió forintos túlköltekezésről.

Ökölvívás: Kis Máté a WBO interkontinentális bajnoka

Kis Máté szombaton megszerezte a Bokszvilágszervezet (WBO) nagyközépsúlyú interkontinentális bajnoki címét az Aradon megrendezett Magyar Ring ökölvívógálán.