Profi boksz: családon belüli erőszakra buzdított, felfüggesztették

Billy Joe Saunders, WBO nagyközépsúlyú bokszvilágbajnoka körül óriási botrány alakult ki, miután az interneten egy olyan videót osztott meg, amelyben családon belüli erőszakra buzdította a férfiakat.

PL: mini előszezon jöhet a bajnokság folytatása előtt

Miközben a nemzetközi sportszövetségek újabb halasztásokra kényszerülnek a koronavírus-járvány következtében, a folytatást illetően is újabb és újabb forgatókönyvek készülnek világszerte.

Videó: bejelentkezett otthonról – de a háttérben felnőtt-tartalom volt

Ricky Hatton nem véletlenül a britek nagy kedvence. A korábbi váltó- és kisváltósúlyú ökölvívó otthonról jelentkezett be a kornavírus-járvány idején. A háttérben azonban pikáns tartalom jelent meg.

Koronavírus: a Londonban indult magyar ökölvívók között nincs beteg

A Magyar Ökölvívó-szakszövetség elnökének tájékoztatása szerint nincs beteg magyar sportoló, illetve csapattag azok között, akik részt vettek a másfél héttel ezelőtt félbeszakított londoni olimpiai kvalifikációs tornán.

Koronavírus: újabb fertőzések a londoni ökölvívó-kvalifikáción

A Horvát Ökölvívó-szövetség bejelentette, hogy három tagja – egy versenyző és két edző –, aki a március 17-én félbeszakított londoni olimpiai kvalifikációs tornán részt vett, megfertőződött a koronavírussal.

Tokió 2020: az ökölvívók szövetségének még jól is jöhet a halasztás

A Nemzetközi Ökölvívó-szövetség (AIBA) abban reménykedik, hogy a tokiói olimpia elhalasztásával a 2021-es játékokig visszanyeri teljes jogú tagságát az ötkarikás mozgalomban.

Boksz: Pulev nem bánja a Joshua elleni zárt kapus meccset

A bolgár ökölvívó Kubrat Pulev nem bánja, ha nézők nélkül kell összecsapnia a Nemzetközi Bokszszövetség (IBF) nehézsúlyú világbajnoki övéért Anthony Joshuával.    

Ökölvívás: Mike Tyson elmondta, nem fél, sőt, várja a halált

Mike Tyson amerikai bokszlegenda a The Sportsmannek adott interjújában elárulta, nem fél a haláltól, sőt, már várja azt.

Ökölvívás: „Kint az utcán sírtam” – beteljesült a Gálos család olimpiai álma

A Gálos család álma valóra vált: Roland, akinek édesapja, Tamás az edzője, megszerezte Londonban a magyar ökölvívás első tokiói olimpiai kvótáját. A kvalifikációs tornát éppen az 57 kilogrammban bokszoló magyar bunyós napja után szakították félbe a koronavírus-járvány miatt, így másnap már haza is érkeztek Bajára, ahol önkéntes házi karanténba vonultak. Az NSO Tv-nek meséltek a londoni torna körülményeiről, a rögös útról, ami a kvótáig vezetett, illetve az olimpia is szóba került.

Ökölvívás: Rajtam nem fog múlni a jó tokiói szereplés – Gálos

Miután Gálos Roland megszerezte a magyar ökölvívás első tokiói kvótáját, azonnal le is fújták a londoni kvalifikációs tornát.

Ökölvívás: Gálos Roland olimpiai kvótát szerzett!

Először nézők nélkül folytatták, majd berekesztették a londoni olimpiai kvalifikációs ökölvívótornát, a magyar csapatot azonnali hatállyal hazamenekítik – de slusszpoénként Gálos Roland megszerezte a magyar boksz első tokiói kvótáját.

Ökölvívás: Szaka István kikapott, nem szerzett olimpiai kvótát

Az 52 kilogrammban szereplő Szaka István nem szerzett kvótát hétfőn este a londoni európai olimpiai kvalifikációs ökölvívótornán, mivel látványos meccsen kikapott az ír Brendan Irvine-tól.

Ökölvívás: az esti program után felfüggesztik a kvalifikációs tornát

A Magyar Ökölvívó-szakszövetség Facebook-oldala szűkszavúan csak ennyit közölt: „Az esti program után felfüggesztik a londoni európai olimpiai kvalifikációs versenyt.”

Ökölvívás: Bacskai Balázs is kiesett Londonban

Bacskai Balázs sem járt sikerrel a londoni olimpiai kvalifikációs ökölvívótornán, miután 3:2-es pontozással kikapott a norvég Mindaugas Gedminastól.

Ökölvívás: evakuálják sportolóinkat Londonból

Jelenleg is tart Londonban az európai ökölvívó olimpiai kvalifikációs verseny. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség az egészségügyi helyzetre való tekintettel, ahogy lehet, hazahozza a magyar versenyzőket – erősítette meg a Nemzeti Sportnak a Magyar Nemzet korábbi értesüléseit az MÖSZ.

Ökölvívás: Kozák László kiesett Londonban

A brit fővárosban zajló európai olimpiai kvalifikációs torna harmadik napja magyar vereséggel kezdődött: Kozák László kikapott a belga Mohamed Rachemtól.

Ökölvívás: nézők nélkül folytatódik az olimpiai selejtező

Hétfőtől nézők nélkül folytatódik Londonban az európai olimpiai kvalifikációs ökölvívótorna, amelyen magyar bokszolók is érdekeltek.

Ökölvívás: Hámori Ádám is az első körben búcsúzott

A londoni európai olimpiai selejtező vasárnapi programjának zárásaként Hámori Ádám már a nyitó fordulóban búcsúzott. A kőszegiek 91 kilósa a szintén nem sokat mutató örmény Narek Manaszjan ellen finoman szólva is visszafogottan bokszolt, és egyhangú pontozással szenvedett vereséget.

Ökölvívás: Oláh Eszter is kiesett Londonban

Öt női öklözőnk közül Pribojszki Anett (Sopron, 60 kg) győzött az első fordulóban, Nagy Tímea (Madárfészek Akadémia, 75 kg) még vár a bemutatkozására, a többiek azonban máris befejezték szereplésüket a londoni olimpiai kvalifikációs tornán, miután Oláh Eszter (Eger, 69 kg) 5:0-s pontozással kikapott az ukrán Anna Liszenkótól.