Férfi kézi Eb: értékelje a magyar játékosok teljesítményét!

Mint megírtuk, a magyar férfi kézilabda-válogatott 34–26-ra kikapott Portugáliától az Európa-bajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában, és végül a kilencedik helyen végzett. Értékelje a magyar csapat teljesítményét, írják meg véleményüket a hozzászólások között!

Válogatott: értékelje a mieink Uruguay elleni teljesítményét!

A magyar labdarúgó-válogatott 2–1-es vereséget szenvedett Uruguaytól a Puskás Aréna nyitó mérkőzésén. Értékelje Dzsudzsák Balázsék stadionavatón nyújtott teljesítményét!

El: így értékelte a Tutto Mercato a Debrecen játékosait

Az olasz TuttoMercatoWeb egyéni értékelést közölt a Debrecen játékosairól a Torino elleni Európa-liga-visszavágó után. A szaklap a 4–1-es vereség során a DVSC-ből Varga Kevin és Haruna Garba teljesítményét találta a legjobbnak, Pávkovics Bencéét a legrosszabbnak.

Női kosár Eb: értékelje a magyar válogatott teljesítményét!

A magyar női kosárlabda-válogatott az első két mérkőzését megnyerte, a következő hármat elveszítette a szerb-lett közös rendezésű Európa-bajnokságon, ezzel a 7-8. helyen zárta a kontinensviadalt, és eldőlt, hogy nem lehet ott a tokiói olimpián. Értékleje a válogatott játékosainak és Székely Norbert szövetségi kapitány teljesítményét tízes skálán!

NB I: pocsék jóslat – az MTK túl későn kezdett el félni a kieséstől

A télen arról írtunk, hogy a kék-fehérek kicsit akaratosabb játékkal a dobogóra is felkerülhetnek, nagy tévedés volt, mint ahogyan az is, hogy a csapatot felrázza az edzőváltás

NB I: izgalom és váltás – lezárult egy fejezet a Paksnál

Nehéz idényen van túl a csapat, a bennmaradást csak az utolsó előtti fordulóban sikerült kiharcolnia, azóta Csertői Aurél vezetőedzővel közös megegyezéssel szerződést bontott a Paks.

NB I: temetésből lagzi – Gazdag bízik benne, hogy jövőre szebb lesz a vége

Az év közben tulajdonosváltáson is áteső kispestiek felülmúlták az előzetes várakozást, és végül remek idényt zártak.

Női kézi Eb: olvasóinknál Háfra volt a legjobb – értékelések

Miután a hetedik helyen végző magyar válogatott a középdöntő szerdai zárásával befejezte szereplését a  franciaországi női kézilabda Európa-bajnokságon, ezúttal is elkészítettük a nemzeti csapat ilyenkor szokásos bizonyítványát. A magyar szempontból négy győzelemmel és két vereséggel végződött tornán az egész versenyen nyújtott teljesítményt osztályoztuk (1-től 10-ig), konkrétan a sportformát és a mutatott játékot – mindenkinél a saját mércéjéhez mérve.

El: értékelje a fehérváriak Chelsea elleni teljesítményét!

Mint ismert, a Vidi FC nagyot küzdött, de 1–0-s vereséget szenvedett a Chelsea-től a két csapat londoni Európa-liga-mérkőzésén. Értékelje a fehérvári játékosok teljesítményét!

Válogatott: lőttünk két szép gólt, de megint Gulácsi a legjobb

A Finnországgal szemben 1–0-ra elveszített mérkőzéshez hasonlóan a görögök ellen 2–1-re megnyert találkozón is Gulácsi Pétert látták a magyar labdarúgó-válogatott legjobbjának a Nemzeti Sport Online olvasói. A mieink kapusa 7.96-os átlagosztályzattal végzett az élen, megelőzve az első gólt szerző Sallai Rolandot (7.84) és a Kleinheisler László találatát előkészítő Kovács Istvánt (7.78).

Válogatott: értékelje a magyar játékosok görögök elleni teljesítményét!

Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott időnként tetszetős játékkal, két gyönyörű góllal 2–1-re legyőzte Görögországot a Nemzetek Ligájában. Értékelje a játékosok teljesítményét!

Férfi vízi Eb: értékelje a magyar játékosok teljesítményét!

A magyar férfi vízilabda-válogatott a nyolcadik helyen zárta a barcelonai Európa-bajnokságot. Értékelje a játékosok teljesítményét!

Vb 2018: Messi a leggyengébb – így értékeltek olvasóink

Olvasóink szerint Lionel Messi nyújtotta a leggyengébb teljesítményt az argentin válogatottból a szombati, Izland elleni 1–1 során. A legjobb átlagosztályzatot a gólszerző Sergio Agüero kapta.

Válogatott: értékelje a mieink skótok elleni teljesítményét!

Mint beszámoltunk róla, hazai pályán 1–0-ra kikapott Skóciától a magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen. Értékelje a mieink skótok elleni teljesítményét!

Válogatott: értékelje a magyar válogatott kazahok elleni teljesítményét!

Mint beszámoltunk róla, hazai pályán 3–2-re kikapott Kazahsztántól a magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen. Értékelje a mieink kazahok elleni teljesítményét!

Vranjes Eb-tanulságai – amiben fejlődnünk kell és amire építeni lehet

A férfi kézilabda Európa-bajnokság a középdöntőjénél jár, a magyar válogatott azonban már csak itthonról figyelheti az eseményeket, miután három vereséget szenvedve nem jutott tovább a csoportjából. Ez volt Ljubomir Vranjes első tornája a mieink kispadján, a korai befejezés után a szövetségi kapitány segítségével tekintettük át az első tanulságokat. A fizikai felkészítés fontossága, a védekezésbeli hiányosságok, a mentális tényezők – csupa olyan pont került szóba, ami már a női válogatottunk kapcsán is előjött.

Rasmussen szerint megint tartanak tőlünk; így láttuk a magyar játékosokat

Bár a legfontosabb mérkőzések még hátra vannak a németországi női kézilabda-világbajnokságból, a magyar válogatott már hazatért a tornáról, miután a nyolcaddöntőben kikapott a franciáktól. Kim Rasmussen szövetségi kapitány segítségével áttekintettük a legfontosabb tanulságokat, miközben kiosztottuk a bizonyítványt a magyar csapat játékosainak.

Válogatott: értékelje a mieink luxemburgi teljesítményét!

Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–1-re kikapott Luxemburgban. Az 53. percben Lovrencsics Gergő piros lapot kapott. Értékelje a mieink teljesítményét.

A Märcz-csapat elsőre kiváló volt, de ezután jön a neheze

Világbajnoki ezüstérmet szerzett a férfiválogatott a budapesti vb-n, amit a torna előtt szinte mindenki elfogadott volna, így a kapitányként világversenyújonc Märcz Tamás szépen nyitott, de a jövőben még nagyobb feladat előtt áll.

Válogatott: olvasóink szerint Stieber volt a legjobbunk

A Nemzeti Sport Online szavazó kedvű olvasói szerint a magyar labdarúgó-válogatottból Stieber Zoltán nyújtotta a legjobb teljesítményt az oroszok elleni felkészülési mérkőzésen (0–3), de ő is csak 4.38-as átlagosztályzatot kapott (1-től 10-ig terjedő skálán lehetett osztályozni).