Légiósok: Kalmár Zsolt bekerült a forduló álomcsapatába

A DAC Dunaszerdahelyet erősítő Kalmár Zsolt bekerült a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) előző heti álomcsapatába.

Légiósok: Holman Dávid bekerült a forduló álomcsapatába

Holman Dávid bekerült a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) előző heti álomcsapatába.

Újpest: Urbán, Véber, Rajczi – megvan az elmúlt 30 év álomcsapata

Véget ért a szavazás az Újpest FC hivatalos oldalán, amely közzétette a szurkolók voksai alapján összeállított álomcsapatot az elmúlt harminc évet figyelembe véve (1989–2019).

Kép: Yaya Touré mindenkit összezavart az álomcsapatával

Yaya Touré volt a vendég a Manchester City Wolverhampton elleni bajnokiján a Sky Sports stúdiójában, és ha már ott járt, megkérték, állítsa össze az álomcsapatát. A végeredmény finoman szólva érdekesre sikeredett.

NB I: öt fradista az NSO-olvasók csapatában, Lanzafame az ősz játékosa

A Nemzeti Sport Online-on múlt héten hirdettük meg az ősz NB I-es csapata szavazásunkat, melyben több mint 11 ezer szavazatot kaptunk, ez alapján olvasóink így küldenék pályára a legjobbnak vélt tizenegyet: Felipe (Kisvárda) – Nego (Mol Vidi FC), Juhász (Mol Vidi FC), Blazic (FTC), Baráth (Bp. Honvéd) – Tőzsér (DVSC), Sigér (FTC) – Varga R. (FTC), Kovács I. (Mol Vidi FC), Petrjak (FTC), Lanzafame (FTC). A legmeggyőzőb teljesítményt a Ferencváros csatára, Davide Lanzafame nyújtotta a voksok alapján, hiszen rá szavaztak a legtöbben, 7986-an, vagyis olvasóinknál ő az ősz játékosa.

Hárman a Fradiból, ketten a Vidiből – összeállt az ősz csapata

A Nemzeti Sport szokásához híven elkészítette posztonkénti rangsorát, amelynek eredményeként kialakult a labdarúgó NB I első 18 fordulójának álomcsapata.

ESM: a City és a BVB dominálja a novemberi álomcsapatot

Az Európai Sport Média (ESM) szervezet tagjai ebben az idényben is megválasztják a hónap álomcsapatát; novemberben is összeállt az igencsak támadószellemű tizenegy, amelybe a Dortmund és Manchester City adja a legtöbb labdarúgót, és Cristiano Ronaldo és Lionel Messi is egyaránt tagja lett. 

ESM: a Dortmund és a Barca uralja október álomcsapatát

Az Európai Sport Média (ESM) szervezet tagjai ebben az idényben is rendre megválasztják a hónap álomcsapatát; íme, összeállt az októberi tizenegy, amelybe a Dortmund és az FC Barcelona adja a legtöbb labdarúgót.

ESM: csak a Juventus ad egynél több játékost a hónap csapatába

Az Európai Sport Média (ESM) szervezet tagjai ebben a szezonban először szeptemberben választották meg a hónap álomcsapatát, amelybe csak az olasz bajnoki listavezető Juventusból került be egynél több játékos.

FIFA-gála: Szalah a 2., Griezmann a 3., Buffon a 4. álomcsapatban

A játékosokat tömörítő szervezet, a FIFPro az év álomcsapata mellett még négy tartalékcsapatot is összeállított a 25 ezer profi futballista szavazatai alapján.

MLS: a remeklő Stiebert is megemlítették az álomcsapatnál

Mint ismert, a Stieber Zoltánnal felálló D. C. United a legutóbbi fordulóban 3–1-re legyőzte a Vancouver Whitecapst, a magyar középpályás két gólpasszal vette ki a részét a sikerből.

Vb 2018: garantáltan C. Ronaldo és Messi nélkül – itt a vb álomcsapata!

Az álomcsapatok összeállításában az a jó, hogy végeláthatatlanul lehet vitatkozni rajtuk. Mi megtettük tétjeinket – a labdarúgó-világbajnokságon látottak alapján az NSO szerkesztői a következő tizenegyet látták a legjobbnak.

Vb 2018: Kane, Ronaldo, Lukaku – csoportkörös álomcsapatok

Csütörtök este befejeződött a 2018-as labdarúgó-világbajnokság csoportköre, így kialakult a legjobb 16 mezőnye. Az egyenes kieséses szakasz szombati kezdete előtt összeállítottuk a saját magunk, illetve összeszedtük több nagy online portál csoportkörös álomcsapatát. A csapatokkal természetesen lehet (sőt, kell is) vitatkozni, a kommentek között várjuk az önök legjobbnak vélt tizenegyét is!

Lanzafame, Fradi, Vidi – itt az álomcsapat, Vignjevics a szezon edzője!

Az NB I-es szezonzárások után olvasóink már megszokhatták, hogy honlapunkon, a www.nemzetisport.hu-n megválaszthatják az elmúlt évad legjobbjait. Íme, a legfrissebb olvasói álomcsapat hat ferencvárosi, négy fehérvári és egy kispesti játékossal, no meg az Újpest FC vezetőedzőjével...

Lanzafame, Lazovics, Paintsil? – Szavazzon az NB I legjobbjaira

A Nemzeti Sport Online-on olvasóink segítségével ismét összeállítjuk az NB I-es futballszezon legjobb csapatát. Az NS osztályzatátlagai, illetve a tudósítók véleménye alapján összeállított listánkból választhatja ki a legjobb 11-et és szavazhat a szezon edzőjére is (azokra az edzőkre lehet voksolni, akik már az ősz nagy részében is a kispadon ültek és végig is vitték az idényt)!

NB I: Dibusztól Lanzafaméig – itt az NS álomcsapata!

Fiatal és idősebb, magyar és külföldi is bekerült a Nemzeti Sport osztályzatai alapján összeálló együttesbe, amelyben természetesen a gólkirály Davide Lanzafame szerepel középcsatárként.

ESM: négy realos, két-két bayernes és barcás az áprilisi álomcsapatban

Az Európai Sport Média (ESM) szervezet tagjai – köztük a Nemzeti Sport – áprilisban is megválasztották a hónap álomcsapatát, amelybe ezúttal a Bayern München, a Barcelona és a Real Madrid tudott egynél több labdarúgót delegálni.

ESM: a csatársor nem lehetett kérdés – így néz ki a márciusi álomcsapat

Az Európai Sport Média szervezet tagjai – köztük a Nemzeti Sport – márciusban is megválasztották a hónap álomcsapatát, amelybe a Barcelonából három, a Manchester Cityből és a Paris Saint-Germainből pedig két-két játékos került be.

Világfutball: Zidane, Neymar, CR – erős lett Marcelo álomcsapata

A Real Madrid brazil balbekkje, Marcelo a YouTube-csatornáján felelt a szurkolói kérdésekre, többek között arra is, hogyan állítaná össze az álomcsapatát.

ESM: csupán a Barca ad egynél több játékost a hónap álomcsapatába

Az Európai Sport Média (ESM) szervezet tagjai – köztük a Nemzeti Sport – februárban is megválasztották a hónap álomcsapatát, amelybe ezúttal csupán a Barcelona tudott egynél több labdarúgót delegálni.