Jégkorong: hosszabbított válogatottjával az UTE

Varga Arnold válogatott jégkorongozó meghosszabbította szerződését az UTE csapatával.

Erste Liga: megtörte rossz sorozatát a Csíkszereda

Egymást követő hat vereség után győzött a Csíkszereda a jégkorong Erste Liga középszakaszában: a csíkiak hazai jégen 6–1-re megverték a DEAC-ot a felsőház pénteki mérkőzésén. Az alsóház első helyére törő Újpest szintén hazai pályán győzött, vendége a Fehérvári Titánok volt (3–1).

Erste Liga: az Újpest már az első harmadban négy gólt ütött

A DEAC hazai jégen 5–4-re legyőzte a brassói csapatot a jégkorong Erste Liga középszakaszának vasárnapi játéknapján. Az alsóházban az Újpest már az első harmadban eldöntötte a Vasas elleni meccset, és magabiztosan győzött a Gyergyó is.

Erste Liga: az Újpest verte Hokiklubot, élre ugrott a Gyergyó

A jégkorong Erste Liga középszakaszának alsóházában péntek este a Gyergyói HK 4–2-re legyőzte az alsóházban eddig listavezető Fehérvári Titánokat, és a tabella élére ugrott. A Titánokat ráadásul a Hokiklubot 6–0-ra legyőző Újpest is megelőzte.

Erste Liga: az FTC ismét legyőzte az alapszakaszelsőt

Három nappal a Székelyföldön rendezett mérkőzésük után ezúttal Budapesten találkozott egymással a címvédő FTC-Telekom és az alapszakaszelső SC Csíkszereda, s a ferencvárosiak – akárcsak idegenben – saját közönségük előtt is legyőzték az erdélyi csapatot a jégkorong Erste Liga középszakaszának felsőházban.

Erste Liga: túlórában nyert a Fehérvár és a Gyergyó is

A Fehérvári Titánok és a Gyergyói HK is szoros mérkőzésen nyert a jégkorong Erste Liga szombati játéknapján a középdöntő alsóházában.

Erste Liga: három mérkőzés, három vendégsiker

A Csíkszereda, a Ferencváros és az Újpest is idegenben győzött a jégkorong Erste Liga szombati játéknapján.

Erste Liga: hosszabbításban nyert otthon a Ferencváros

Az 52. percig hátrányban lévő, címvédő Ferencváros saját közönsége előtt hosszabbításban múlta felül a Dunaújvárost a jégkorong Erste Liga szerdai játéknapján.

Erste Liga: egy harmadot nyomott meg, nyert az Újpest

Az Újpestnek a 4–0-ra megnyert második harmad elég volt ahhoz, hogy legyőzze a Vasast a jégkorong Erste Liga keddi mérkőzésén.

Erste Liga: a Brassó legyőzte és megelőzte az FTC-t

A Corona Brasov az FTC legyőzésével megelőzte a zöld-fehéreket, és feljött a jégkorong Erste Liga második helyére – igaz, a Ferencváros két mérkőzéssel kevesebbet játszott, azaz vesztett pontok tekintetében jobban áll riválisánál.

Erste Liga: háromszor egyenlített, de kikapott az Újpest az FTC-től

A bajnoki címvédő Ferencváros 4–3-ra legyőzte az Újpestet a jégkorong Erste Liga hétfői játéknapján. A lila-fehérek háromszor egyenlíteni tudtak az FTC vezetése után, de Németh Attila 54. percben esett góljára már nem volt válaszuk.

Jégkorong: Jared Brown távozott az Újpesttől

Az Újpest jégkorongcsapata a hivatalos Facebook-oldalán közölte, hogy „közös megegyezéssel elváltak Jared Brown és a csapat útjai”. 

Erste Liga: gálázva nyert a Csíkszereda, szenvedve az FTC

Az éllovas Csíkszereda fölényes győzelmet, a címvédő Ferencváros pedig szűk sikert aratott a jégkorong Erste Liga alapszakaszának pénteki játéknapján.

Erste Liga: Újpesten győzött a listavezető Csíkszereda

A jégkorong Erste Liga vasárnap kora esti mérkőzésein a listavezető Csíkszereda győzött az Újpest otthonában, míg a DEAC szétlövésben nyert a Hokiklub Budapest ellen hazai pályán.

Erste Liga: a Titánok meglepték a Csíkszeredát, de nyert a listavezető

A Fehérvár az első harmadban 2–0-ra is vezetett a Csíkszereda ellen a jégkorong Erste Liga pénteki játéknapján, de az éllovas a második harmadban fordított, a harmadikban pedig biztossá tette győzelmét. A Dunaújváros az Újpest, a Gyergyói HK a Hokiklub Budapest, a Debrecen pedig a Vasas ellen hozta a papírformát.

Erste Liga: hosszabbítás után nyert az Újpest a Brassó ellen

Hosszabbítás után az Újpest hazai pályán 5–4-re legyőzte a Brassót a jégkorong Erste Liga csütörtöki játéknapján.

Erste Liga: a Csíkszereda és a Gyergyói HK is nyert idegenben

A Csíkszereda a Brassó, a Gyergyói HK az Újpest vendégeként aratott fölényes győzelmet a jégkorong Erste Liga hétfői játéknapján.

Erste Liga: az FTC otthonában nyert a Csíkszereda

A Csíkszereda hosszabbítás után legyőzte a bajnoki címvédő Ferencvárost a jégkorong Erste Liga pénteki játéknapján. A Dunaújváros továbbra is százszázalékos.

Erste Liga: 0–3-ra 4–0, már csak az Újpest nyeretlen

A Gyergyói HK fordulatos mérkőzésen két góllal jobbnak bizonyult az Újpestnél a jégkorong Erste Liga alapszakaszának szombati játéknapján.

Erste Liga: továbbra is hibátlan a Dunaújváros; ötöt lőtt az FTC

Erdélyi sikerekkel kezdődött a jégkorong Erste Liga következő fordulójának pénteki játéknapja: az SC Csíkszereda az Újpestet, míg a Gyergyói HK a Hokiklub Budapestet győzte le hosszabbításos mérkőzésen.