Marco Rossit nem kell sajnálni, elég, ha hiszünk benne

A magyar labdarúgó-válogatott vasárnapi Nemzetek Ligája-mérkőzését követően ismét jelentkezünk hangulatjelentő, értékelő sorozatunkkal – Magyarország–Finnország (2–0) , ahogy a lelátóról mi láttuk...

Válogatott: „Legutóbb Dárdai volt ilyen jó edző”

A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán 2–0-ra legyőzte Észtországot a Nemzetek Ligájában. Az NSO Tv stábja még a mérkőzés előtt beszélgetett szurkolókkal Dzsudzsák Balázs visszatéréséről és Marco Rossi munkásságáról.

Válogatott: olvasóinknál Orbán kapta a legjobb osztályzatot

A Nemzeti Sport Online olvasói szerint az első gólt szerző Willi Orbán volt a magyar labdarúgó-válogatott legjobbja a csütörtöki Észtország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen (2–0). Az RB Leipzig védője az egyetlen, aki nyolcasnál jobb osztályzatot kapott. A kezdőcsapatból Pátkai Máté kapta a legrosszabb átlagot.

Válogatott: Végre azt tudom mondani, hogy... – Szalai

A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán 2–0-ra legyőzte Észtországot a Nemzetek Ligájában. A mérkőzés után Szalai Ádám, Korhut Mihály és Dibusz Dénes nyilatkozott az NSO Tv kamerája előtt.

NL: Nem tudtuk átlépni a saját árnyékunkat – Martin Reim

Nagy különbség volt a két válogatott között, és a magyarok sokkal jobban futballoztak az észteknél, nyilatkozta Martin Reim, a balti csapat szövetségi kapitánya a csütörtöki, budapesti 2-0-s Nemzetek Ligája-vereség után.

Válogatott: így fogadták a szurkolók a pályára lépő Dzsudzsákot

A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán 2–0-ra legyőzte Észtországot a Nemzetek Ligájában. A találkozó 65. percében Dzsudzsák Balázs is pályára lépett, mi pedig felvettük, hogyan fogadták őt a szurkolók.

Videó: ezeket az új szavakat tanulta meg magyarul Willi Orbán

A magyar labdarúgó-válogatott 2–0-ra legyőzte az észteket a Nemzetek Ligája C-divíziója 2. csoportjának 5. fordulójában. A mérkőzés után a válogatottban az első gólját szerző Willi Orbán az NSO Tv-nek néhány újonnan tanult magyar szót is mondott. Baráth Botond arról beszélt, hogy második meccsén miért érezte magát komfortosabban a csapatban, Kalmár Zsolt pedig elárulta, mi az oka annak, hogy talán az eddigi legjobb teljesítményt nyújtotta a nemzeti tizenegyben. 

Válogatott: Megkönnyeztem a szurkolókkal közös himnuszt – Dzsudzsák

A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán 2–0-ra legyőzte Észtországot a Nemzetek Ligájában. A találkozó után Dzsudzsák Balázs nyilatkozott arról, milyen érzés volt visszatérni a nemzeti csapatba.

Válogatott: Meglátjuk, Dzsudzsák kezdő lesz-e a finnek ellen – Inguscio

Miután a magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán 2–0-ra legyőzte Észtországot, az eltiltott Marco Rossi szövetségi kapitányt helyettesítő Cosimo Inguscio értékelte a látottakat. Az olasz szakember szerint megérdemelten nyertünk.

Válogatott: értékelje a mieink Észtország elleni teljesítményét!

Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán Willi Orbán és Szalai Ádám fejesével 2–0-ra legyőzte Észtországot a Nemzetek Ligája C-divíziója 2. csoportjának 5. fordulójában. Értékelje a mieink teljesítményét!

NL, C-divízió: a válogatott két góllal legyőzte Észtországot

A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán Willi Orbán és Szalai Ádám fejesével 2–0-ra legyőzte Észtországot a Nemzetek Ligája csoportjának 5. fordulójában.

Videó: Szalai fejesével megdupláztuk az előnyünket

A magyar válogatott Szalai Ádám 69. percben fejelt góljával kétgólos előnyre tett szert az Észtország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen.

Videó: Orbán és Szalai góljával győztek a mieink

Willi Orbán első válogatottbeli góljával a mieink már a 8. percben megszerezték a vezetést az észtek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen, majd a második félidőben Szalai Ádám duplázta meg az előnyt.

Orbán és Szalai góljával megvertük az észteket

A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán Willi Orbán és Szalai Ádám fejesével 2–0-ra legyőzte Észtországot a Nemzetek Ligája C-divíziója 2. csoportjának 5. fordulójában.

Válogatott: ezért kezd Szalai az észtek ellen!

Röviddel ezelőtt kihirdette a magyar válogatott kezdőcsapatát az Észtország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre az eltiltott Marco Rossi kapitányt helyettesítő Cosimo Inguscio. Csütörtök délelőtt, amikor az MLSZ közzétette, hogy milyen színösszeállításban lép ma pályára csapatunk, még úgy gondoltuk a szerkesztőségen belül, hogy Szalai Ádám nem játszik, erre tessék: mégis ő rohamozza majd az észtek kapuját. Noha természetesen nem tudhatjuk, hogy pontosan mi szólt a döntés mellett, a számokat böngészve találtunk magyarázatot Inguscio húzására.

Válogatott: Dzsudzsák csak kispados, Kovács István bekerült – kezdők

Megvan a magyar labdarúgó-válogatott összeállítása az Észtország elleni hazai Nemzetek Ligája-mérkőzésre! A mieinknél a visszatérő Dzsudzsák Balázs csak a kispadon kapott helyet, Kalmár Zsolt és Kovács István viszont ott van a kezdőcsapatban.


HIRDETÉS