?>
Kézi: minden játékos koronavírustesztje negatív a Veszprémi KKFT-nél

Minden játékos koronavírustesztje negatív lett a Veszprémi KKFT csapatánál – erről Éles József klubigazgató tájékoztatta szerdán az M1 aktuális csatornát.

Férfi kézi NB I: stabil élvonalbeli tagság a Veszprémi KKFT célja

A bennmaradás és a stabil NB I-es tagság az élvonalban újoncként szereplő Veszprémi KKFT férficsapatának célja – hangsúlyozta Éles József, a Veszprémi Kézilabda Kft. tulajdonos-ügyvezetője a klub keddi sajtótájékoztatóján.

Férfi kézi NB I: Tatabányáról érkezhet kapus a Veszprémi KKFT-hez

Alakul az új idényben már a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Veszprémi Kézilabda KFT kerete, derült ki Éles József klubigazgató vehir.hu-nak adott interjújából.

Férfi kézi: Az élet így hozta – Éles József az élvonalba jutásról

A következő idényben két NB I-es férfi kézilabdacsapata lesz Veszprémnek. Éles József szerint ez óriási ugrás fiatal játékosainak, de mindenkire kétszer annyi munka vár.

Kézi: Éles szerint a legjobbak kerültek be az All Star-csapatba

Saját posztjukon a világ legjobbjai kerültek a veszprémi férfi kézilabdacsapat történetének álomegyüttesébe a szurkolók által a legjobb irányítónak megválasztott Éles József szerint.

Férfi kézi: Nagyon el vagyunk keseredve… – Éles József

Éles József, a férfi kézilabda NB I/B Nyugati csoportját vezető Veszprémi KKFT tulajdonosa csalódottan nyilatkozott az MKSZ döntése után a vehir.hu-nak.

Férfi kézi BL: szakértőink a Veszprém és a Barca versenyfutását várják

A sportág négy elismert hazai szakemberétől, volt válogatott klasszisától kértünk véleményt a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjének csapatairól, esélyeiről. A hallottakból kiderült, hogy Borsos Attila, Éles József, Kovács Péter és Vass Sándor – érthetően – enyhén elfogult a Veszprémmel, mégis reálisan értékelte a Barcelonát, a Vardart és a Kielcét is. Valamennyien emlékeztettek arra is, hogy a Barca a legnagyobb favorit, ám ez Kölnben nem sokat számít – ezt gyakran láttuk az utóbbi években.

Férfi kézi: Éles és Sótonyi a külföldi edzők kiváltságáról beszélt

Éles József és Sótonyi László a Veszprém korábbi kézilabdázói úgy vélik, magyar edzővel nem lettek volna olyan türelmesek a klubnál, mint Ljubomir Vranjessel voltak. A svéd szakembert hétfőn menesztették azt követően, hogy a Telekom Veszprém a hét végén hazai pályán kikapott a Vardar Szkopjétól BL-meccsen.

„Ezt a lépést már három éve terveztük” – építkezik az Építők

Csupa jó hírrel szolgáltak a Telekom Veszprém klub- és szakmai vezetői, mert minden tekintetben fejlődik a bajnoki cím visszaszerzésére és BL-diadalra törő kézilabda-együttes.

Férfi kézi BL: a két veszprémi legenda nem mer jósolni

Megjósolhatatlan, ki nyeri idén a férfi kézilabdázók Bajnokok Ligáját – véli a két korábbi veszprémi klasszis, Csoknyai István és Éles József –, de természetesen remélik, hogy a négy, egyaránt erős csapat küzdelméből a Telekom Veszprém kerül ki győztesen.

Kézilabda: az FTC-vel is összefogott a Pénzügyőr

A Pénzügyőr SE kézilabda-szakosztálya hétfőn stratégiai együttműködési megállapodást kötött az FTC-vel, az Alba Fehérvár KC-val és az Éles Kézilabda Iskolával.

Férfi kézi: Sabaténak ez nagy falat volt – Éles József

Éles József, a Veszprém és a magyar kézilabda-válogatott korábbi klasszis átlövője a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában beszélt Xavier Sabaté helyzetéről, valamint a Final Fourba való jutás esélyeiről.

Férfi kézi: elképzelhető, hogy Éles József 47 évesen visszatér

A férfi kézilabda NB I/B-ben szereplő Veszprémi KSE vezetőedzője, Éles József a sok sérülés (a kezdő sorból öten is kidőltek) miatt azon gondolkodik, hogy kikérje a játékengedélyét.  

Férfi kézi: Olyan kapitány kell, aki Magyarországon él – Éles

Éles József az M4 Sport Sport7fő című műsorában kritizálta a magyar kézilabda-válogatott Európa-bajnoki teljesítményét. A korábbi legendás játékos szerint csak akkor maradhat Talant Dujsebajev a szövetségi kapitány, ha feladja a lengyelországi munkáját, és hazánkba költözik.

Ahol csak egy cél hiányzik: a bitumenestől Kölnig - veszprémi kézitörténelem

Kevés olyan sikeres klubtörténet van hazánkban, mint a veszprémi férfi kézilabdacsapaté, amely eddigi 37 éves fennállásának jócskán több mint felét a magyar bajnoki cím birtokosaként élte meg. A 1977-ben alapított bakonyi együttes mintacsapattá nőtte ki magát az elmúlt évtizedekben, és a hétvégén újabb mérföldkőhöz ér, hiszen először szerepel a megreformált Bajnokok Ligája final fourjában. Ez alkalomból kísérletet tettünk a klub történetének áttekintésére, avagy hogyan jutott el az Építők a bitumenestől a majd’ húszezres, hipermodern kölni Lanxess Arénáig.

Kézi: Mocsai kontrája Élesnek - az Eb-t nem lehet fiatalokra bízni

Mocsai Lajos nem ért egyet a korábbi világválogatott kézilabdázóval, Éles Józseffel – a jelenleg kézisulit működtető klasszist honlapunk kérte fel Eb előtti véleményezésre –, aki szerint a vasárnap kezdődő dániai kontinensbajnokságnak a jövőre gondolva egy jóval fiatalabb kerettel kellett volna nekivágni. A magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a mai sajtótájékoztatón elmondta: együttese a sportág presztízse és finanszírozási rendszere miatt sem teheti meg, hogy ne maximális erőbedobással a pontszerző helyek egyikét célozza meg.

Éles fiatalított volna az Eb-re, ahol Fazekas szerint már Rio is tét

Vasárnap a vb-címvédő Spanyolország ellen kezdi meg szereplését a magyar férfi kézilabda-válogatott a dániai Európa-bajnokságon. Mocsai Lajos együtteséről, valamint az esélyeinkről, Nagy László kieséséről és a torna favoritjairól a sportág három honi klasszisát, Éles Józsefet, Fazekas Nándort és Marosi Lászlót kérdeztük meg.

Búcsúzik Pérez Carlos, az ország „Csárlija” - portré

Pérez Carlos vasárnap egy világválogatott elleni búcsúmeccsel köszön el Veszprémtől, ahol több mint tizenöt éven keresztül szinte számolatlanul ontotta a gólokat. A 41 esztendős átlövő az évek során a tehetsége mellett kivételes alázatával is kivívta, hogy egy ország kedvenc „Csárlija” lett. A Nemzeti Sport Online a búcsúmeccs kapcsán készített összeállítással idézi fel Pérez magyarországi pályafutását, az 1997-es érkezéstől napjainkig.

Kézilabda: lassan összeáll Almádiban az Éles, Fazekas férficsapat

Az elmúlt órák sporteredményei után egy örömteli – bár csak közvetetten sportvonatkozású – hír: a korábbi kétszeres világválogatott kézilabdázónak, Éles Józsefnek megszületett a harmadik fia.

Éles József irányítja a dominikai válogatottat

Éles József vezetésével készül a dominikai női kézilabda-válogatott. A karibi ország szövetsége a magyar szakember és csapata elé a világbajnoki részvétel kiharcolását tűzte ki célként, amelyre a kvótát a nyári Pánamerikai Játékokon lehet majd megszerezni. A feladat nem lesz egyszerű: a dominikai nemzeti együttes korábban soha, semmilyen nagy világversenyen – olimpián, illetve vb-n – nem vett még részt.