Marad a szponzorunk, megjelent a 2012/13as mez

Vágólapra másolva!
2012.04.18. 16:04
Egy új szerződés jött létre a Norwich City Fc és az Aviva között. Ez a szerződés 4 évre szól és 2012 júliusátol lép érvénybe. Az Aviva...

Egy új szerződés jött létre a Norwich City Fc és az Aviva között.Egy új szerződés jött létre a Norwich City Fc és az Aviva között.

Ez a szerződés 4 évre szól és 2012 júliusátol lép érvénybe. Az Aviva (a klub szponzora) szponzorálta a csapat mezét és a stadiont.

Az Aviva az Egyesült királyságban a legnagyobb biztosító társaság és több mint 21 országban müködik világszerte.

Hogy teljes legyen ez az eseménydús nap, be is mutatták az új Errea hazai mezt a 2012/13-as szezonra.

A Norwich City igazgatója, Stephen Fry azt mondta, hogy örömmel értesült az új alkulór az Aviva-val.

"Az Aviva velünk van újabb négy évig. E négy év, amelyre azt reméljük, hogy a szeretett klub megszilárdítsa a helyét a Premier Ligában."

" Új futbal mezzel vagyunk felszerelve. Meglennél lepődve, hogy milyen sok Norwich rajongó van Új-Zélandon."

A Norwich City és az Aviva márkák már világszerte elismert a világon, mivel a csapat vissza került a Barclays Premier Ligába. Az elmúlt öt évben 171%-os növekedést ért el a Premier Liga Tv-s közvetítései alapján és minden meccset 650 millió néző otthonába sugároz, 211 külömböző országban.

Anne Filatotchev az Aviva marketing igazgatója így nyilatkozott: "Mi egy vállalkozás vagyunk, ami a globális piacon kereskedik és a Premier Ligával kötött partnerséget. Minden héten milliók nézik a közvetítéseket viágszerte. Büszkk vagyunk arra, hogy folytatódik ez a szoros kapcsolat további négy évig."

"Ez az új szerződés támogatja a Norwich-ot és van körülbelül 6000 alkalmazottunk a városban, akik közül sokan Norwich City drukkerek."

Elindították a Global Kanári-t, ami azt jelenti, hogy a Norwich külföldi és hazai követői is regisztrálhatnak ingyen és kéthetente kapnak hírlevelet.

Mivel a Barclays Premier Ligában feljutott a csapat, így megnött az érdeklődés a klub iránt. A rajongók összesen 146 országból vannak beregisztrálva és jelenleg durván 59 000 szurkoló követi a klubbot a Facebook-on és a Twitteren.

A Norwich vezérigazgatója David McNally is megszólalt: "Nagyon örülünk, hogy elfogadták az új négy éves szerződést. Ez a legújabb elkötelezettség teszi őket a leghosszabb fő támogatóvá a klubnak, ami fantasztikus."

"Biztonságos partnerség egy globális márkával, mint az Aviva tökéletesen illeszkedik a saját céljához, hogy folyamatosan fejlesszük a tengerentúli rajongók és vállalkozások számát."

"Azt hiszem ez egy tökéletes nap. Ez egy izgalmas időszak számunkra és nagyszerű, hogy az Aviva továbbra is része a Norwichnak."

A videót megtekinthetitek a www.norwichkit.com oldalon.

Az új mezért érdeklődni lehet a 0844 826 1902-es számon, vagy pedig a Carrow road-on


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik