Fulham-Norwich City 2012/13-as meccs előzetes

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2012.08.17. 14:08
Címkék
Mindenki vár valamit... Ez a címe a Tankcsapda tizedik stúdió albumának, de minket nem ez, hanem a szezon kezdés érdekel! A Fulham otthonába látogatunk!...

Mindenki vár valamit... Ez a címe a Tankcsapda tizedik stúdió albumának, de minket nem ez, hanem a szezon kezdés érdekel!Mindenki vár valamit... Ez a címe a Tankcsapda tizedik stúdió albumának, de minket nem ez, hanem a szezon kezdés érdekel!

A Fulham otthonába látogatunk! Ez lesz az új menedzserünk Chris Hughton első bajnoki mérkőzése a Norwich élén!

"Várom az előttünk álló kihívásokat"-nyilatkozta Hughton pár nappal ezelőtt.

"A Premier Liga megerőltető! Ez egy kemény bajnokság minőségi játékosokkal és minden mérkőzés nehéz lessz."

Az új igazolások közül Steven Whittaker játéka kérdéses, aki boka sérülést szedett össze. Butterfield még mindig a térdsérüléséből lábadozik, amit még a Barnsley szineiben szedett össze.

Rajtuk kívül még David Fox ia kihagyja a találkozót. Wes Hoolahan ismét elkezdett edzeni a többiekkel. Elliott Ward csak jövő héttől kezdi el a kondi edzéseket.

A kölcsönbe érkezett Javier Garrido-ról még nem tudni, hogy játszat-e, mivel eléggé későn érkezett a csapathoz.

A Fulham-nél jobb a helyzet. Simon Davies nyaksérülés miatt kihagyhatja a találkozót, de Aaron Hughes játéka is kérdéses.

Ez a meccs főleg Chris Hughton-nak lessz érdekes, hiszen a Tottenhamnél együtt dolgozott Martin Jol-lal. 2004től 2007ig volt jol jobbkeze, de a gyenge szereplés miatt távozniuk kellett.

Jol jelenleg a Fulham menedzsere.

"Ő egy nagyon jó barátom"-mondta róla Hughton.

A Fulham a nyár során olyan játékosokat szerzett meg, mint Mladen Petric és Hugo Rodallega, ráadásul mindkettejüket ingyen.

De akadtak távozók is a Fulham-nál, többet között Dickson Etuhu, aki a Blackburn-höz csatlakozott Danny Murphy-vel együtt. Andrew Johnson a QPR-hez, Pavel Pogrebnyak a Reading-hez és Bjorn Helge Riise a Lillestron-hoz került.

A Norwich utoljára 1986-ban nyert a Craven Cottage-n, akkor még a Divison Two-ban mérkőztek meg egymással és Kevin Drinkell szerezte a győztes gólt.

A Norwich, a két csapat legutobbi 5 találkozóján nem tudott nyerni. Egy döntetlenre és 4 vereségre futotta.

A tavalyi szezonban Grant Hotl lett a házigólkirályunk 15 góllal, míg a Fulham-nél clint Demspey 17-el.

A Fulham a 9., a Norwich a 12. helyen zárta a bajnokságot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik