Női kézi Eb: az MKSZ jegyakciót hirdet a budapesti meccsekre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.17. 16:56
A Magyar Kézilabda-szövetség 1+1 akciót hirdet a női Európa-bajnokság utolsó két, budapesti versenynapjára, azaz a december 19-i elődöntőkre és az 5. helyért sorra kerülő mérkőzésekre, valamint a december 21-i bronzmérkőzésre és Eb-döntőre.

AKCIÓ JEGGYEL RENDELKEZŐKNEKAKCIÓ JEGGYEL RENDELKEZŐKNEK

Akik már rendelkeznek megvásárolt jeggyel a budapesti mérkőzésekre, plusz egy ajándék jegyet kapnak, így a jelenleg belépővel rendelkezők még egy embert hozhatnak magukkal a Papp László Sportarénába. Az akció nem vonatkozik a VIP-jeggyel rendelkezőkre.

A plusz ajándékjegyek kiváltására az első jegy vásárlásának helyszínén van lehetőség az első jegy bemutatásával.

Az interneten vásárolt jegyek esetén a plusz jegy iránti igényt a szurkolók az info@tex.hu email címre küldött levéllel tudják leadni. Az igények leadásakor kérjük, az igénylés ténye mellett mindenképpen szerepeljen a már meglévő jegy vásárlási azonosítója!

AKCIÓ ÚJ JEGYVÁSÁRLÓK RÉSZÉRE

A jegyeket vásárlók 1+1 akcióban vásárolhatnak jegyeket a budapesti mérkőzésekre (december 19. és 21.), azaz 1 jegy áráért 2 db jegyet kapnak. Az akció nem vonatkozik a VIP-jeggyel rendelkezőkre. A www.jegyed.hu oldalon megválthatja jegyét a budapesti mérkőzésekre.

NŐI KÉZILABDA EB
A BUDAPESTI MÉRKŐZÉSEK PROGRAMJA
December 19.

15.30: az 5. helyért (a középdöntőcsoport 3. helyezettjei között)
18.00: elődöntő
20.30: elődöntő

December 21.
15.30: a 3. helyért
18.00: döntő

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik