Ártatlan bestiák - Szépségverseny, 10. rész, szavazás

Vágólapra másolva!
2014.12.16. 16:06
A magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság kapcsán szubjektív szavazásra csábítjuk az NSO olvasóit. A torna legszebb játékosát keressük. Itt a második negyeddöntő párharca.

Sportolói szépségversenyt rendezünk a női kézilabda Európa-bajnokság bő két hete alatt. Mindegyik résztvevő válogatott egy általunk kiválasztott kézilabdázóval (pontosabban annak fotóival) vesz részt a játékban. A 16 lányt párba állítottuk, és a következő nyolc napban megmutatjuk olvasóinknak a róluk készült fényképeket.

Önöknek mindössze annyi a dolguk, hogy szavaznak a csinosabbnak ítélt hölgyre. A nyolc párbajgyőztest aztán újra összesorsoljuk, és így jutunk el a december 21-i döntőkig; az egyiket a Papp László Budapest Sportarénában vívja az Eb két legjobb együttese, a másikat az NSO honlapján a viadal két legszebb játékosa.

A nyolcaddöntő nyolc továbbjutója közül most az egykor az Érdben szereplő horvát Kristina Elez és a titkos esélyes holland Cornelia Groot feszül egymásnak. Hajrá!

Kristina ELEZ (Horvátország)

Mire az Európa-bajnokság úgy istenigazából elkezdődött volna, a társrendező horvátok úgy beleálltak a földbe, mint egy jól elhajított gerely. A kudarc lehangoló, de nem kínos, mivel nagyjából ezt ígérte a papírforma: a német, a holland és a svéd együttes is előrébb tart, mint Kristina Elez és társai. S ha már a nem is olyan régen az Érdben szereplő irányító-átlövőnél tartunk: a 27 éves Podravka-játékos átlagban több mint egy félidőnyi játékidőt töltött a pályán, s ez alatt hét gólt dobott.

Kristina Elez
Kristina Elez
Kristina Elez (fotó: Facebook)
Kristina Elez (fotó: Facebook)
Kristina Elez
Kristina Elez
Kristina Elez
Kristina Elez



Cornelia GROOT (Hollandia)

A csinos holland játékmester egyelőre nagyon optimistán értékelheti az idei Európa-bajnokságot, bár a hollandok két legfontosabb mérkőzése még csak ez után jön: ma Montenegróval, csütörtökön Franciaországgal mérkőznek, és ha nem bukják el mindkét partit, esélyük van bekerülni a budapesti végjátékba. Groot a maga részéről változatos játékkal segített az eddigiekben a narancsízű álmok valóra válásában: az első két meccsen végig a pályán zakatolva, a kaput ronggyá lőve rohamozott, a legutóbbi két találkozón viszont már az erőt beosztva, viszont százszázalékos hatékonysággal tüzelt.

Cornelia Groot
Cornelia Groot

 

Cornelia Groot
Cornelia Groot
Cornelia Groot
Cornelia Groot

Cornelia Groot
Cornelia Groot

 

SZAVAZÁS

Ki jusson tovább az elődöntőbe? #2

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

EB 2014 SZÉPSÉGVERSENY – PROGRAM
NYOLCADDÖNTŐ
12.07.:Aleksandra ZYCH (POL)–Lara GONZÁLEZ ORTEGA (ESP)
12.08.:Kristina ELEZ (CRO)–Isabelle GULLDÉN (SWE)
12.09.:Maria FISKER (DEN)–Anasztaszija PIDPALOVA (UKR)
12.10.: Amandine LEYNAUD (FRA)–Simona SZARKOVÁ (SVK)
12.11.:SZUCSÁNSZKI Zita (HUN)–Jekatyerina ILJINA (RUS)
12.12.:Nadja NADGORNAJA (GER)–Cornelia GROOT (NED)

12.13.:Stine Bredal OFTEDAL (NOR)–Adriana NECHITA (ROU)

12.14.: Szanja DAMNJANOVICS (SRB)–Majda MEHMEDOVICS (MNE)
NEGYEDDÖNTŐ
12.15.: Lara GONZÁLEZ ORTEGA (ESP)–SZUCSÁNSZKI Zita (HUN)
12.16.: Kristina ELEZ (CRO)–Cornelia GROOT (NED)
12.17.: Anasztaszija PIDPALOVA (UKR)–Adriana NECHITA (ROU)
12.18.: Simona SZARKOVÁ (SVK)–Szanja DAMNJANOVICS (SRB)
ELŐDÖNTŐ
12.19.: ???–???
12.20.: ???–???
DÖNTŐ
12.21. : ???–???

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik