Videó: hihetetlen ajánlat – ösztöndíj egy elképesztő rúgásért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.19. 10:46
A tengerentúli egyetemi amerikaifutball-bajnokságban (NCAA) szereplő Bowling Green csapatánál nem mindennapi jelenetek játszódtak le az egyik edzésen.

Történt ugyanis, hogy a gárda rúgója, Jake Suder olyannyira jó napot zárt a tréningen, hogy Mike Jinks vezetőedző gondolt egyet, s nem mindennapi kihívás elé állította a rúgójátékost: amennyiben az ifjú titán 53 yardról egy próbálkozásból értékesít egy mezőnygólt, úgy egyetemi ösztöndíjat kap, ráadásul nemcsak egy évre szólót, hanem egészen addig, amíg az intézménynél lesz!

Suder nem is húzta sokáig az időt, az egész csapat szeme láttára berúgta a póznák közé a labdát, megszerezve ezzel az ösztöndíjat. A fiatal amerikaifutballistát társai azonnal ünnepelni kezdték, Jinks „kihívása” pedig hamar bejárta az Egyesült Államokat.


A fiatal rúgó egyébként már a 2016-os kiírásban is a csapatnál volt, 12 mezőnygóljából kilencet értékesített, ám leghosszabb sikeres kísérlete csupán 44 yardos volt, így az 53 yardos távolság kifejezetten nagy kihívás volt számára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik