NFL: újabb bizonyíték, miért a Pats sztárja a legnagyobb forma

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.03. 13:36
null
Gronknál nincs nagyobb partiarc a ligában (Fotó: sportingnews.com)
Aki egy kicsit is követi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságot (NFL), az valószínűleg találkozott már Rob Gronkowski nevével is. A New England Patriots sztárja kis túlzással folyamatosan bizonyítja, miért ő a legszerethetőbb figura a ligában. 

 

MINDEN AZ 51. SUPER BOWL ELŐTT EGY HELYEN!

A napokban egy középiskolai sztorit osztott meg róla korábbi kosárlabdaedzője, bizonyítva, hogy Gronkowski egy nagyra (közel 2 méteresre) nőtt gyerek.

SZAVAZÁS

Ön szerint melyik csapat nyeri meg az 51. Super Bowlt?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„Otthon játszottunk, és 68 pontunk volt – kezdte Chuck Swierski. – Nem volt óriási az előny, de különösebben szoros sem volt a meccs. Amikor szabálytalankodtak ellene, ment büntetőt dobni. Az elsőt bevágta, így 69-nél jártunk, és az egész közönség megőrült, mert erre játszott rá. A másodikat aztán szándékosan kihagyta, hogy 69-en maradjon a pontszám, és ment vissza védekezni, miközben az eredményjelzőre mutatott.”

Gronk már akkor is óriási partiarc volt, középiskolai adatlapján a hobbijai rész pedig a legtökéletesebben foglalta össze a sérülés miatt a szezon közepén kidőlő tight end énjét: edzés, sportolás, csajok.



Mint látni, az NFL-be érkezve sem nőtte ki




Gronkowski csapata, a Patriots magyar idő szerint hétfőn hajnalban az Atlantával csap össze a Super Bowlban.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik