NFL: nőket drogozott be és erőszakolt meg a bajnok sztárvédő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.01. 14:04
null
Darren Sharper nőket drogozott be, majd erőszakolt meg (Fotó: AFP)
Húsz év letöltendő börtönbüntetésre ítélték Darren Sharpert, az NFL-ben szerepő New Orleans Saints korábbi sztárvédőjét.

 

A 41 esztendős Darren Sharper ellen négy államban folyt eljárás, a vádpontok szerint a korábbi sztárvédő több alkalommal is kábítószert csempészett a különböző szórakozóhelyeken megismert hölgyek italába, majd miután elkábította a nőket, Sharper a barátaival meg is erőszakolta.

Sharper ellen a végső szót Los Angeles-i bíróság mondta ki, a tárgyalás több mint tizenkét nő vallott. Az áldozatok megrázó beszámolót tettek a történtekről, a nyomozás során pedig bizonyosságot nyert, hogy Sharper valóban benyugtatózta és megerőszakolta a nőket.

A Los Angeles-i bíróság végül húsz év börtönbüntetésre ítélte a Saints korábbi sztárvédőjét.

Darren Sharper 1997-től 2010-ig játszott az NFL-ben, megfordult a Green Bay Packersben, a Minnesota Vikingsban, karrierjét pedig a New Orleans Saintsben fejezte be, mellyel 2009-ben – a védő hathatós közbenjárásával – bajnokságot is nyert.

A – játékosként – kiváló söprögető pályafutása során több mint 900 szerelést hajtott végre, összeszedett emellett 63 interceptiont (a 2000-es és a 2009-es idényben az élen zárt a ligában ebben a mutatóban), ötször pedig be is választották a Pro Bowlba.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik