NFL: Burress kidőlt, Charles és Floyd is ráijesztett edzőire

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.13. 11:52
Még el sem kezdődött, máris véget ért az NFL-ben szereplő Pittsburgh Steelersben játszó Plaxico Burress szezonja. A balhés elkapó, aki Super Bowlt nyert a New York Giantscel, mielőtt börtönbe került tiltott fegyverhasználat miatt, vállműtéten esett át.

A Steelersben tavaly négy mérkőzésen játszó Burress még a múlt héten edzés közben esett rosszul,az orvosok néhány napot vártak, mielőtt hétfőn úgy döntöttek, meg kell műteni a 36 éves játékos vállát.

A Kansas City Chiefs hétfői edzésén Jamaal Charles futó miatt izgultak a társak, a támadóegység egyik ásza ugyanis platós kiskocsin hagyta el az edzést. Az alapos vizsgálatok kimutatták, szerencsére semmije sem szakadt vagy tört el, sőt Andfy Reid vezetőedző azt mondta, Charles pénteken akár játszhat is a csapat előidénybeli mérkőzésén a San Francisco ellen.

A csoportrivális San Diegónál Malcolm Floyd térdszalagjai húzódtak meg a hétfői edzésen, majdnem egy héttel azt követően, hogy a csapat másik fontos elkapója, Danario Alexander súlyosabb térdsérülést szenvedett, és a teljes szezonra kidőlt. A klub Floyd sérüléséről nem közölt részleteket.

Buffalóban újra edzésbe állt Kevin Kolb irányító, akit tavasszal kezdőnek szerződtettek, de az Indianapolis elleni felkészülési meccsen remekül játszó újonc EJ Manuel mögé szorult a rangsorban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik