Gyász: 16 éves fia ölte meg a korábbi NFL-játékost és feleségét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.30. 13:53
Az NBC Sports beszámolója szerint – melyet a helyi rendőrség is megerősített –, 16 esztendős fia megölte apját, a korábbi NFL-játékost, Antonio Armstrongot, valamint édesanyját is.

A houstoni rendőrség egyelőre csak találgatni tud, mi történt. Egyelőre annyi tűnik biztosnak, hogy a korábban a Miami Dolphinsnál is megforduló, 42 esztendő linebackert és feleségét, Dawn Armstrongot 16 esztendős fiuk – akinek nevét a törvények miatt nem adhatják ki – lőtte le szombat hajnalban, hálószobájukban.
a Miami Dolphinsnál is megforduló, 42 esztendő linebackert és feleségét, Dawn Armstrongot 16 esztendős fiuk – akinek nevét a törvények miatt nem adhatják ki – lőtte le szombat hajnalban, hálószobájukban.

„Mindenben támogatták a fiukat, nagyon jó volt a kapcsolatuk, semmi előjele nem volt a tragédiának. Nem értem, ennek semmi értelme” – mondta a Houston Chronicle-nek Dawn Armstrong egyik rokona.

Armstrongot 1995-ben a draft hatodik körében választotta ki a San Francisco 49ers. A linebacker a Miami Dolphinsnál és a St. Louis Ramsnél játszott, majd négy idényt a kanadai ligában töltött. Visszavonulása óta személyi edzőként dolgozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik