Az expornós most a 20 éves NFL-esnél próbálkozott, ráfaragott!

Vágólapra másolva!
2017.10.26. 11:33
Mia Khalifa egykori felnőttfilmes egyik hobbija, hogy (sok párkapcsolatban élő) amerikai sportolók csajozó szándékú üzeneteit osztja meg Twitter-oldalán. A szexipartól már visszavonult Khalifa többek között a Chicago Cubs baseballjátékosát, Willson Contrerast, a Denver Broncos NFL-újoncát, Chad Kellyt is megalázta már a világhálón. Most azonban egy fiatal NFL-játékossal kissé befürdött...

JuJu Smith-Schustert az idei játékosbörze második körében választotta ki a Steelers – az elkapó hamar bizonyította, nem most jött le a falvédőről.JuJu Smith-Schustert az idei játékosbörze második körében választotta ki a Steelers – az elkapó hamar bizonyította, nem most jött le a falvédőről.

Miután a fiatal NFL-játékos Twitteren elkezdte követni Mia Khalifát, az expornós egyből bepróbálkozott és „meg is találta” Smith-Schustert egy üzenettel.

„Te lettél az új kedvenc követőm.”

 



Az elkapó válaszára sem kellett sokáig várni, aki gyorsan tiszta vizet öntött a pohárba és „helyre rakta” az expornóst.

„Jaj, a fenébe, na. Nem veszem be ezt a baromságot. Fiatal vagyok, nem hülye.”



 

@miakhalifa would slide in my dm #fortheD the thirst is real since backpage is gone this #Bihhh has no room for negotiations with me.. $150 or you better slide into #nelly dm for that raw dick behind a #walmart

41.1k Likes, 5,972 Comments - Gilbert Arenas (@no.chill.gil) on Instagram: "@miakhalifa would slide in my dm #fortheD the thirst is real since backpage is gone this..."



 

That feeling when you see a few open days in your schedule and immediately start to plan a trip back to DC... how about I come crash @publicbar_dupont's NFL kickoff night who do y'all have winning that game? Chiefs (lol) or Patriots?

180.2k Likes, 899 Comments - Mia Khalifa (@miakhalifa) on Instagram: "That feeling when you see a few open days in your schedule and immediately start to plan a trip..."


D.C. Girls do it better

176.7k Likes, 2,562 Comments - Mia Khalifa (@miakhalifa) on Instagram: "D.C. Girls do it better"


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik