Irány megint a havasok

2367565 23675652367565 2367565
Vágólapra másolva!
2012.12.20. 16:12
Két játékos egészen biztosan örül az Inter következő európa-ligás ellenfelének: Cristian Chivu a vászlói túra után meglátogathatja megint...

Két játékos egészen biztosan örül az Inter következő európa-ligás ellenfelének: Cristian Chivu a vászlói túra után meglátogathatja megint a rokonokat, Alvaro Pereira meg egykori cimboráit, ha maradtak egyáltalán. Alighanem kevesen tudják, hogy a szélesszájú uru a 2008/09-es idényt Kolozsváron töltötte. Ja, merthogy a szép városba megy a csapat februárban töltött káposztát ebédelni.Két játékos egészen biztosan örül az Inter következő európa-ligás ellenfelének: Cristian Chivu a vászlói túra után meglátogathatja megint a rokonokat, Alvaro Pereira meg egykori cimboráit, ha maradtak egyáltalán. Alighanem kevesen tudják, hogy a szélesszájú uru a 2008/09-es idényt Kolozsváron töltötte. Ja, merthogy a szép városba megy a csapat februárban töltött káposztát ebédelni.

Patrick Kluivert sejtelmesen odakacsintott Luis Figónak a délutáni golyózáson egy "igyekszem jót húzni nektek" félig-meddig poénos kijelentés kíséretében, és hát így is lett: a korábbi remek center a sok-sok barcelonai gólpasszért cserébe többek között a Chelsea helyett a CFR Cluj nevét rejtő piros gömböt pecázta ki karácsonyi ajándékként Lajosnak.

A magyar Pászkány Árpád tulajdonolta együttes keretében meglepően sok ismert nevet találunk. Itt van mindjárt honfitársunk, a válogatottsághoz túl őszinte Vass Ádám, akinek ugye a bresciai kalandja miatt van bőven olaszországi tapasztalata, akárcsak a tavaly még a Palermo kispadját melegítő uruguayi szélsőhátvédnek, Matias Aguirregaray-nak, valamint a Juventusból kölcsönben itt bohóckodó Jorge Martineznek és a szintén zebra-kötődésű védőnek, Felice Piccolónak. A sort a fél Itáliát végigkurválkodó horvát középcsatár, Sasa Bjelanovic zárja. Vele kapcsolatban egyszerűbb lenne felsorolni azokat a klubokat, ahol nem játszott.

A Csefere edzője Paulo Sergio, de nem az egykori leverkusenes, romás, bayernes támadó.

Február 14. és 21. a két bűvös dátum, az első meccset rendezik Romániában. Nagy baj viszont, hogy továbbjutás esetén a Tottenham-Lyon párharc győztesét kell eltakarítani az útból. Gareth Bale üdvözletét küldi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik