Videó: Húszévesen úgy lövi a szabadot, mint Ronaldinho

Vágólapra másolva!
2014.12.16. 18:50
A Bundesliga hivatalos Youtube-csatornája a közeledő ünnepek alkalmából egy pontrúgás-specialista elképesztő találataiból készült összeállítással kedveskedett követőinek.

A Bayer Leverkusen 20 esztendős labdarúgója, Hakan Calhanoglu fiatal kora ellenére már hét alkalommal talált be szabadrúgásból a Bundesligában. Az ötszörös török válogatott középpályás – akit még a németek is szerettek volna magukhoz csábítani, de ő végül a török keretet választotta – korábban már a Hamburg színeiben is olyan mesteri löketekkel keserítette az ellenfeleket, mint a műfaj nagyágyúi, Zico, Juninho vagy éppen Ronaldinho. Calhanoglu többek között a Dortmund híveit is elszomorította már 45 méteres bombájával – az összeállításban ezt a gólt, és másik hat szemet gyönyörködtető találatot is megnézhet a fiatal játékostól!



Calhanoglu tavasszal a Bajnokok Ligájában is megmutathatja képességeit: a Leverkusen a nyolcaddöntőben az előző idényben a végső siker kapujában elbukó Atlético Madriddal csap össze. a németek is szerettek volna magukhoz csábítani, de ő végül a török keretet választotta – korábban már a Hamburg színeiben is olyan mesteri löketekkel keserítette az ellenfeleket, mint a műfaj nagyágyúi, Zico, Juninho vagy éppen Ronaldinho. Calhanoglu többek között a Dortmund híveit is elszomorította már 45 méteres bombájával – az összeállításban ezt a gólt, és másik hat szemet gyönyörködtető találatot is megnézhet a fiatal játékostól!



Calhanoglu tavasszal a Bajnokok Ligájában is megmutathatja képességeit: a Leverkusen a nyolcaddöntőben az előző idényben a végső siker kapujában elbukó Atlético Madriddal csap össze.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik