Vendégségben Gulácsinál és Orbánnál; Kádár minden kijevi percet élvez

Vágólapra másolva!
2019.01.18. 23:39
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Lipcsében rögtön a Dortmund ellen kezdődik a Bundesliga tavaszi idénye. Babják Bence és Dömötör Csaba Gulácsi Péter és Willi Orbán mindennapjaiba kukkantott bele, és két rendkívül kiegyensúlyozott, a bajnokságban BL-t érő helyre hajtó magyar válogatott labdarúgót talált.
Lipcsében rögtön a Dortmund ellen kezd
ődik a Bundesliga tavaszi idénye. Babják Bence és Dömötör Csaba Gulácsi Péter és Willi Orbán mindennapjaiba kukkantott bele, és két rendkívül kiegyensúlyozott, a bajnokságban BL-t érő helyre hajtó magyar válogatott labdarúgót talált.

Kádár Tamásra is épül a jövő Dinamo Kijeve. A válogatott hátvéd szerződését további két évvel tolta ki az ukrán klub, Kádár már csak egyszeri esélyként beszél a Zenit érdeklődéséről, amúgy pedig elmondta Borbola Bencének, hogy ma már a kijevi élet minden percét élvezi.

Szombattól új szakaszához ér a férfi kézilabda-vb. Simon József tartalmas helyszíni jelentésében Vladan Matics-interjúval, Mikkel Hansennel, az olimpiai kvótaeséllyel és a Császár–Szita-cserével jelentkezik.

Fucsovics Márton régi-új edzővel folytatja. Klein Ron Melbourne-ből megvilágítja az egyszer a magyar teniszezőt már a világranglista előkelő régióiba repítő francia Olivier Tauma reaktiválásának hátterét.

Ha pedig szombat, akkor ezúttal is Hosszabbítás-melléklet 8 oldalon – az újonnan induló Luka Modric-sorozat 1. részével, az eltiltását töltő Pars Krisztiánnal és egy embert és kutyát próbáló norvégiai szánhúzóversennyel...

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik