Real Madrid: Szalai Ádám az adu a Van Nistelrooy-ügyben? - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2011.01.21. 18:53
Nem csillapodnak a találgatások Ruud van Nistelrooy esetleges Real Madridba kerülésével kapcsolatban: egy fantáziadús német forrás szerint Szalai Ádámnak, a német labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Mainz fiatal magyar támadójának bevonása megoldhatná az ügyletet.

„Szalai, mint Van Nistelrooy helyettese?" – teszi fel a kérdést a bundesliga.t-online.de elemzője péntek délutáni írásában, a következő kombinációt felvázolva:

Van Nistelrooy-ügyben a Real egyik utolsó aduja lehet, ha visszavásárolja a Mainzban jó benyomást keltő Szalai Ádámot, majd Van Nistelrooyért cserébe az idény végéig kölcsönadja a Hamburgnak. A találgatás alapját az jelenti, hogy Armin Veh, a Bundesliga 7. helyén álló HSV edzője kifejtette: nem áll szándékukban csökkenteni csatáraik számát. A klubok nem kommentálták a hivatalos t-online portál Bundesliga-aloldala által felvázolt forgatókönyvet.

Ami biztos: a Hamburg ma este a Frankfurtot fogadja német bajnoki mérkőzésen, és a Real által megszerezni kívánt Van Nistelrooy tagja a tervezett kezdő tizenegynek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik