RB Leipzig: Wernert nem tudták meggyőzni a maradásról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.15. 11:20
null
Timo Werner nem marad Lipcsében (Fotó: AFP)
Oliver Mintzlaff, a német élvonalbeli RB Leipzig elnök-vezérigazgatója megerősítette, hogy Timo Werner nem hosszabbít a klubbal.

 

A 23 éves német támadó szerződése a következő idény végén jár le, amelyet nem szeretne meghosszabbítani. A Lipcse mindent megtett annak érdekében, hogy maradásra bírja Wernert, ő azonban máshol szeretné folytatni. A német sajtó már több alkalommal összeboronálta Wernert a Bayern Münchennel, aki be is jelentkezett a bajoroknál, egy müncheni mérkőzést követően még decemberben.

Oliver Mintzlaff elnök-vezérigazgató a Sky németországi kiadásának elárulta: bár szerették volna Wernert megtartani, a támadó úgy döntött, nem hosszabbítja meg szerződését, így minden bizonnyal távozik a nyáron.

„Már két és fél éve vagyok Lipcsében, de több klub is képben van velem kapcsolatban. Ha Németországban játszol az RB Leipzigben és nem akarsz légiósnak állni, csak egy klub jöhet még szóba” – idézi a Welt Wernert, akitől megkérdezték, hogy a Bayernre gondolt-e, erre bólintott.

Werner 2016-ban érkezett Lipcsébe (Stuttgartból), ahol 108 meccsen 60 gólt szerzett. A Transfermarkt jelenleg 65 millió euróra becsüli az értékét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik