RB Leipzig: nagy fordulat, távozik az edző, Lőw a helyén?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.16. 10:33
null
A német média szerint megszakadtak a tárgyalások Hasenhüttl és az RB Leipzig között (Fotó: AFP)
A német médiában egyre több orgánum cikkez arról, miszerint Ralph Hasenhüttl vezetőedző már a nyáron elhagyja a Bundesligában szereplő RB Leipziget.

 

Az 50 éves szakembernek 2019 nyaráig van érvényes szerződése a lipcseiekkel, ám Ralph Hasenhüttl korábban állítólag kijelentette, ha nem hosszabbítják meg már most a megállapodását, akkor nem marad az RB Leipzignél.

A klub eleinte kérdés nélkül új megállapodást akart kínálni a szakembernek, ám a legfrissebb hírek szerint a tárgyalások kedden elakadtak a két fél között, nem találják a közös hangot, és szinte biztosan búcsúzik a tréner – a sportbuzzer.de úgy tudja, hogy a kedd esti megbeszélések olyannyira sikertelenül zárultak, hogy a Leipzig már fel sem kínálta új szerződés lehetőségét Hasenhüttlnek!

A német média szerint szerdán várható döntés és hivatalos bejelentés is az ügyben, ám már most egybehangzóan arról írnak, hogy a felek útjai heteken belül elválnak.

A portál a lehetséges utód kapcsán arról ír, elképzelhető, hogy a gárdát ketten irányítják majd közösen: Lőw Zsolt és Robert Klaus, aki jelenleg az U19-es csapatnál tevékenykedik.

Mint ismert, Lőwöt Thomas Tuchel, a PSG új vezetőedzője is szívesen látná segédjeként, ám a magyar szakember a Nemzeti Sport megkeresésére kedden annyit mondott, a következő napokban dönt a jövőjéről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik