Leipzig: ezen egyezkednek a PSG-vel Lőw Zsolt kapcsán

Vágólapra másolva!
2018.07.08. 15:35
Egy ideje már tart a huzavona a PSG és az RB Leipzig labdarúgócsapata között Lőw Zsolt „átigazolása” kapcsán. A Bild információja szerint a német klub az egyezség részeként egy jövő nyári felkészülési meccset szeretne tető alá hozni a párizsiakkal.

A német lap arról is ír, a lipcseiek szeretnék kikötni, hogy a PSG szupersztárja, Neymar mindenképpen pályán legyen a találkozón. Ezt mondjuk az átigazolási piac mozgásait figyelve túlzás lenne most biztosra ígérni. arról is ír, a lipcseiek szeretnék kikötni, hogy a PSG szupersztárja, Neymar mindenképpen pályán legyen a találkozón. Ezt mondjuk az átigazolási piac mozgásait figyelve túlzás lenne most biztosra ígérni.

A Nemzeti Sport információja szerint sem a korábban emlegetett kivásárlási összegről folyik az egyezkedés a két klub között, hanem az említett felkészülési mérkőzés képezi az alku tárgyát, de úgy tudjuk, közel van a végleges megállapodás.

Az RB Leipzignél 2015 óta dolgozó 39 esztendős magyar szakember júniusban a Nemzeti Sportnakelmondta,a PSG-nél szeretné folytatni a pályafutását, csak a két klubnak kell megegyeznie egymással, hiszen Lőw szerződése 2019 nyaráig érvényes Lipcsében.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik