PSG: Lőw Zsolt eldöntötte, Párizsban szeretne dolgozni!

Vágólapra másolva!
2018.06.11. 08:00
null
Lőw Zsolt a nyártól már a PSG edzésein irányíthat (Fotó: Twitter)
Lőw Zsolt a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának edzői stábjában, a nemrég kinevezett Thomas Tuchel vezetőedző segítőjeként szeretné folytatni pályafutását – tudta meg a Nemzeti Sport.

Lapunk úgy tudja, hogy már csak a két klub, vagyis a PSG és a Lőw Zsoltot évek óta pályaedzőként foglalkoztató RB Leipzig megegyezésén múlik a klubváltás – a tárgyalások ezekben a napokban zajlanak.

Megegyezés esetén természetesen a magyar szakemberrel is le kell még ülniük a párizsiaknak, de az a megállapodás már formalitásnak tűnik.

Lőw Zsolt hétfőn a Digi Sport reggeli műsorának vendége volt, és abban megerősítette: bár a lipcseiek több remek ajánlatot tettek neki – lehetett volna az RB Leipzig, a Red Bull Salzburg és a New York Red Bull vezetőedzője is –, ő a váltás, vagyis a párizsi ajánlat mellett döntött.

„Nem volt könnyű, de meghoztam a döntésemet. A párizsi lehetőséget tartottam a legjobbnak szakmailag és a családom szempontjából is, innentől nem az én térfelemen pattog a labda” – fogalmazott Lőw Zsolt a Reggeli Startban, emlékeztetve arra, hogy egyelőre élő szerződése van a Leipziggel.

A magyar szakember hozzátette: már korábban tudatta döntését a lipcsei vezetőkkel, akik nehezen vették tudomásul, ennek ellenére bízik abban, ha maradt is bennük szálka, a két klub megegyezése esetén barátokként válnak el egymástól oly sok közös siker után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik